TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

DWA Detergent gyors behatási idejű, alkoholmentes fertőtlenítő törlőkendő 100 lap

DWA Detergent gyors behatási idejű, alkoholmentes fertőtlenítő törlőkendő 100 lap
DWA Detergent gyors behatási idejű, alkoholmentes fertőtlenítő törlőkendő 100 lap

DWA DETERGENT gyors behatási idejű, alkoholmentes eszköz- és felületfertőtlenítő törlőkendő

Előnyök:

  • Gyors behatási idő
  • Egyfázisban tisztít és fertőtlenít
  • Univerzális hiszen eszközökre és felületekre egyaránt alkalmazható
  • PHMB mentes
  • PH semleges
Bővebben
5 809 Ft
Részletek

A DWA Detergent széles antimikrobiális spektrummal rendelkező, kiváló tisztító és fertőtlenítő hatású felület és eszközfertőtlenítő, baktericid, fungicid, virucid (Hepatitis B inaktiváló hatású is). A termék illatmentes, általánosan használható minden olyan vízzel tisztítható felületen, amely nyálkahártyával nem érintkezik.

Javasolt alkalmazási területek:

Közintézményekben, iskolákban, edzőtermekben, sportcentrumokban, üzemi konyhákon, öltözőkben, háztartásban mosható fal-és munkafelületek berendezési-, felszerelési tárgyak felületeinek, valamint vizes egységek felületeinek és berendezéseinek fertőtlenítésére alkalmas egyfázisú tisztító és fertőtlenítő. Munkapultok és munkaasztalok fertőtlenítésére is használható.

Speciális jellemzők:

A fertőtlenítő törlőkendő biocid hatóanyagainak koncentrációja úgy van beállítva, hogy nemcsak a megcélzott behatási idők mellett előírt baktériumkoncentráció-csökkenést érje el, hanem se kémiailag sem pedig fizikailag ne legyen káros az adott fertőtleníteni kívánt felülettípusra. A mikrobiális hatásspektrum illetve behatási idők igazolását számos akkreditált vizsgálati eredmény támasztja alá. A fertőtleníteni kívánt felületre történő felvitel és megfelelő nyomásgyakorlás segítségével egyenletesen el tud terülni a felületen és a biocidot tartalmazó folyadék közvetlenül tud ezáltal érintkezni a mikrobiális szennyeződésekkel.

Összetétel:

6g/kg didecildimetilammoinium-klorid, 6g/kg benzil(c12-c16)alkildimetil kloridok

Lapméret: 30 cm x 20 cm

Adatok
Gyártó
Wet Wipe
Cikkszám
HG037
Tömeg
1 kg/db