TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

BQ05 WiFi-s eWeLink app-os öntözőszelep mágnesszelep

BQ05 WiFi-s eWeLink app-os öntözőszelep mágnesszelep
BQ05 WiFi-s eWeLink app-os öntözőszelep mágnesszelep
A BQ05 egy időzíthető és távolról is vezérelhető, WiFi-s öntözőszelep / mágnesszelep, mely használható nem csak kertek és udvarok, tetőkertek, gyep, virágoskert és veteményes öntözéséhez, hanem üvegházakban és fóliasátrakban való locsolásra is. Ez egy igazi 2-az-1-ben termék, hiszen az eWeLink app-os WiFi-s okosvezérlést beintegrálták egy locsolószelepbe. A Sonoff és SmartWise eszközökhöz hasonlóan ez is az eWeLink app-ot használja, jól integrálható más ilyen okosotthon eszközökkel.
Bővebben
19 190 Ft
Részletek
A BQ05 egy időzíthető és távolról is vezérelhető, WiFi-s öntözőszelep, melyben az eWeLink app-os WiFi-s okosvezérlést beintegrálták egy locsolószelepbe. A Sonoff és SmartWise eszközökhöz hasonlóan ez is az eWeLink app-ot használja, jól integrálható más ilyen okosotthon eszközökkel.

A locsolószelep akár közvetlenül egy kerti csapra is csatlakoztatható, a csatlakozóban pedig vízszűrő biztosítja azt, hogy a vízből ne jusson szennyeződés a szelep belsejébe, gondoskodva annak hosszú élettartamáról.
Használható nem csak kertek és udvarok, tetőkertek, gyep, virágoskert és veteményes öntözéséhez, hanem üvegházakban és fóliasátrakban való locsolásra is.
Kifejezetten erős beépített WiFi chip-pel van felszerelve, mellyel közvetlenül WiFi router-re csatlakozik fel, nincs szüksége a vezérléshez központi egységre. Az interneten át távolról is elindítható és leállítható az öntözés, és természetesen időzített locsolás is beállítható rá a hét egyes napjaira külön-külön is. Más Sonoff és eWeLink eszközökhöz hasonlóan a  ciklusvezérlést is támogatja, azaz beállítható pl. minden 4 óránként 10 percig való locsolásra is. A beállított időzítések az intetnetkapcsolás megszakadása esetén, offline esetben is lefutnak, mivel 8 db időzítés az eszközön tárolódik.
Tartós, vízálló ABS műanyag háza ellenáll az időjárás viszontagságainak, tartós használatra alkamas.
A locsolószelep áramtalanítás és áramszünet esetén ZÁRVA állapotban van, azaz biztonságosan üzemeltethető olyan helyen is, ahol esetenként áramszünet is előfordulhat. Rövidebb áramszünet esetén automatikusan újrakapcsolódik a WiFi hálózathoz, hosszú időn át áramtalanított állapot után újra kellhet párosítani a WiFi hálózatra.
Működéséhez 5V-9V közötti DC tápellátás szükséges. Az öntözőszelep tartozéka egy 2 méteres USB végződésű kábel, mellyel 5V DC tápellást biztosíthatunk neki akár egy 1A teljesítményű telefon tápegységről vagy esetleg egy 5V DC akkumulátorról vagy powerbank-ről is.
A csapra szabványos 1 colos belső menetes csatlakozójával rögzíthető, vagy szükség esetén a (tartozék) 3/4 colos szűkítő gyűrű segítségével. Az alsó kimeneten szintén 1 colos külső menetes csatlakozó van, így locsolórendszer csövei is ráköthetőek, vagy a (tartozék) szabványos 1/2'' gyorscsatlakozóval slag / tömlő is csatlakoztatható.


Terméktulajdonságok:


5V-9V DC tápbemenet, 2 méter hosszú DC tápvezeték USB csatlakozóval (tartozék), csatlakoztatható min. 1A teljesítményű USB adapterhez (nem tartozék)
Csapra szerelhető, vízszűrővel rendelkezik a bemeneten, mely biztosítja, hogy a szelepbe ne kerüljön szennyeződés
Víz bemenet: 1 colos belső menetes, 3/4 colos szűkítő gyűrűvel (tartozék).
Víz kimenet: 1 colos külső menetes, vagy szabványos 1/2'' tömlő/slag gyorscsatlakozó (tartozék)
WiFi modul - Az öntözőszelep WiFi modullal rendelkezik és az otthoni/irodai WiFi hálózaton keresztül kapcsolódik a hálózatra, illetve az alapértelmezett felhő üzemódban a gyári eWeLink Cloud-hoz.
Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is vagy, mostantól távolról ki vagy be kapcsolhatod az öntözőszelepet és elindíthatod vagy leállíthatod az öntözést.
Mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink
Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik az öntözőszelep állapota
Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklusvezérlés.
Időzített kikapcsolás - beállítható az öntőrendszer arra is, hogy minden bekapcsolás után bizonyos idővel automatikusan kikapcsoljon.
Áramszünet esetén zárt állapot - az áramellátás megszakadása esetén a locsolószelep lezár, biztosítva a szivárgásmentességet áramszünet esetére.
Megosztható másokkal – Hozzáférést adhatsz pl. családtagjaidnak a távvezérléshez
Készülékcsoportok – Csoportba rendezheted készülékeket, és egy kattintással többet is ki vagy bekapcsolhatsz
Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, valamint IFTTT-hez is
A termék kompatibilis Sonoff és testvérmárkája, a SmartWise eszközökkel is, egyaránt az eWeLink gyári app-ot használják.
Vízhőmérséklet: 1˚C - 50 ˚C
Víznyomás: 0,5-8 bar
Átfolyó víz becsült mennyisége:

1 bar víznyomás esetén: 10 liter / perc
5 bar víznyomás esetén: 20 liter / percAdatok
Gyártó
SmartWise
Cikkszám
NON-ONT-BQ05
Tömeg
388 g/db