TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Gledopto Zigbee Pro 5-az-1-ben Mini LED vezérlés (Zigbee+RF) 5V-24V DC

Gledopto Zigbee Pro 5-az-1-ben Mini LED vezérlés (Zigbee+RF) 5V-24V DC
Gledopto Zigbee Pro 5-az-1-ben Mini LED vezérlés (Zigbee+RF) 5V-24V DC
A Gledopto Pro termékcsalád professzionális Zigbee 3.0 + RF vevős LED vezérlés 5-az-1-ben Mini tagja a termékkör kisebbik csúcsmodellje. 5 féle üzemmódban is képes működni: RGBCCT, RGBW, RGB, CCT (WW/CW) és Dimmer, és 5V-24V DC LED-eket képes vezérelni a LED típusáhz illő funkciókkal (szín beállítása, fehér fény esetén a színmelegség beállítása, fényerő-szabályzás).
Kompatibilis az eWeLink (Sonoff és SmartWise) Zigbee Bridge-el, a Tuya / SmartLife Zigbee átjárókkal, a Philips Hue bridge-el, az Amazon egyes Zigbee bridge-eivel, az Aeotec SmartThings hub-bal, és a Terncy (Apple Homekit-kompatibilis) Zigbee átjáróval is, és egy sor más rendszerrel is.
Nem csak Zigbee-n keresztül automatizálható és távvezérelhető app-ból, de a Gledopto 2.4GHz-es RF távirányítójával és vezeték nélküli RF fali paneljével is távirányítható.
Bővebben
6 500 Ft
Részletek
A Gledepto Zigbee Pro termékcsalád innovatív, professzionális okos LED vezérléseket kínál, melyek Zigbee 3.0 kapcsolaton keresztül kapcsolhatóak hozzá okosotthon rendszerhez, valamint a Pro eszközök helyi távvezérlésre is alkalmasak 2.4GHz RF távirányítókról és RF fali panelekről, valamint támogatják az Alexa és a Google Home hangvezérlést is (a Zigbee átjárótól függően).
A Gledopto Pro eszközök rendkívül széles körű kompatibilitást kínálnak, párosíthatóak és vezérelhetőek az összes jelentős Zigbee átjáróval: kompatibilisek többek között a Sonoff ZBBridge (Zigbee Bridge) és a SmartWise eWeLink Zigbee átjáróval is, együttműködnek a Tuya/SmartLife Zigbee átjárókkal, a Philips Hue bridge-el, kompatibilisek az Aeotec SmartThings gateway-el, a homee, a ConBee II, a Hubitat Elevation, valamint a Zigbee átjárót tartalmazó Amazon Alexa eszközökkel is, valamint párosíthatóak a Terncy (Apple Home kompatibilis) átjáróval is.
A Pro sorozatú termékek ezen felül távirányíthatóak a Gledopto 2,4GHz-es LED távirányítójával és vezeték nélküli fali paneljével is, így nem csak okosvezérlés, hanem helyi távirányítás is elérhető a termékekhez.

A Gledopto Zigbee Pro 5-az-1-ben Mini LED vezérlés (Zigbee+RF) (GL-C-002P) egy apró méretű, 5V-24V professzionális Gledopto Pro termék, szabványos Zigbee 3.0 és 2.4GHz-es RF képességekkel. Hasonlóan a nagyobb testvér Gledopto Zigbee Pro 5-az-1-ben LED vezérléshez (GL-C-001P), ez is az alábbi 5 üzemmódban képes működni, így széles körűen alkalmazható különböző LED típusok vezérlésére:

RGB+CCT / RGBCCT üzemmódban: RGBCCT LED szalagok vezérlésére alkalmas, támogatja az RGB színes fényeket + meleg / hideg fehér fény vezérlését és fényerőszabályzását;
RGBW üzemmódban: támogatja RGBW LED szalagok és lámpák esetén az RGB színes fényeket + meleg / hideg fehér fény vezérlését és fényerőszabályzását;
RGB üzemmódban: támogatja RGB LED szalagok és lámpák esetén az RGB színes fényeket + meleg / hideg fehér fény vezérlését és fényerőszabályzását;
CCT üzemmódban: képes fehér CCT (avagy más néven CW/WW) LED-ek esetén a fehér fény színhőmérséklet (hideg-meleg fehér fény) beállítását és fényerőszabályzását; vagy akár más kétszínű LED-ek színkeverését (max. 2 db CCT LED szalag csatlakoztatható);
Dimmer üzemmódban: pedig fehér vagy más egyszínű LED szalagok fényerőszabályozására képes, (max. 5 db egyszínű LED szalagot képes vezérelni).


A különbség a Gledopto Zigbee Pro 5-az-1-ben LED vezérlés és a Gledopto Zigbee Pro 5-az-1-ben Mini LED vezérlés között:

a Mini verzió kisebb méretű (Mini: 70 x 36 x 10 mm vs a nagyobb verzió: 125 x 37 x 24 mm), így a Mini jó választás, ha kevés a hely a beépítésre;
a Mini verzió csak 5V-24V DC LED-eket támogat, míg a Gledopto Zigbee Pro 5-az-1-ben kompatibilis DC 12V / DC 24V / DC 36V / DC 48V / DC 54V LED-ekkel is,
a Mini verzió csak max. 3A / áramkör teljesítmény leadására képes, míg a Gledopto Zigbee Pro 5-az-1-ben akár 5A-re is.Zigbee LED vezérlés üzemmódok és bekötési rajzok:


Az adott LED szalaghoz szükséges üzemmódot a vezérlésen levő nyomógomb kiválasztásával lehet egyszerűen kiválasztani, még mielőtt a Zigbee átjáróhoz párosításra kerülne az eszköz.

A piacon elérhető egyik legprofesszionálisabb LED vezérlésként a Gledopto 5-az-1-ben Zigbee Pro Mini LED vezérlés lehetővé teszi a PWM (impulzusszélesség-moduláció) frekvencia beállítását is. Ez lehetővé teszi annak a frekvenciának a kiválasztását, mely mellett megszüntethető vagy a minimálisra csökkenthető a tápegység zajszintje és megszüntethető a LED fény esetleges zavaró vibrálasa is. Az eszközön levő fizikai nyomógombbal a PWM frekvencia ezen értékek között állítható: 600 Hz -> 800 Hz -> 1000 Hz -> 2000 Hz -> 4000 Hz -> 8000 Hz. Az alapértelmezett érték: 1000 Hz.
Beállítható az eszközön - szintén fizikai nyomógombbal - az áramszünet utáni alapértelmezett állapot is: KI vagy BEkapcsolt állapot választható.
A vezérlő kompatibilis a legtöbb ZigBee ZLL és ZigBee 3.0 átjáróval is. A gyártó tesztelte Philips Hue®-val, Osram Lighify®-al, Amazon Echo Plus-al és Tuya Zigbee átjárókkal is, és teszteltük Sonoff és SmartWise eWeLink Zigbee átjárókkal is.

Terméktulajdonságok:


5 féle üzemmód támogatott: RGB CCT, RGBW, RGB, CCT (CW/WW), Dimmer
Használható:

Fényerőszabályzásra, dimmer / fényintenzitás állítására képes
Színes fény beállításására (RGBCCT, RGBW és RGB üzemmódban): szín beállítása (16 millió színárnyalat)
Fehér fény esetén (RGBCCT, RGBW, RGB és CCT üzemmódban): színhőmérséklet / fénymelegség beállítására:2000K és 6500K között


Bekapcsolási idő: 1 másodpercen belül
Okosotthon app - a Zigbee gateway-től függően (eWeLink / Tuya / SmartLife / Hue / SmartThings / Apple Home / Google Home / Alexa / stb.)
Hangvezérlés - Google Assistant vagy Alexa, a Zigbee átjárótól függően
2.4GHz RF távirányítóról és RF fali panelről is vezérelhető (külön termékek), az RF távirányításhoz nem szükséges Zigbee vagy egyéb hub
Könnyű rögzíthetőség - kétoldalú ragasztószalaggal egyszerűen rögzíthető
Vezérelt áramkör: max. 3A / áramkör
Széles körű kompatibilitás DC 5 V - DC 24V
Egyszerű integrálás Zigbee vezetéknélküli okosotthon vezérlésekkel
Szinte minden jelentősebb Zigbee átjáróval kompatibilis. Sonoff / eWeLink Zigbee átárókkal, Tuya/SmartLife Zigbee átjárókkal, Philips Hue bridge-l, SmartThings / Aeotec gateway-el, homee, ConBee II, Hubitat Elevation, Amazon Zigbee átjárókkal, Terncy (Apple Home compatible) átjáróval.
Megjegyzés: nem minden üzemmód kompatibilis minden Zigbee átjáróval (pl. az RGB üzemmód nem támogotott Sonoff és más eWeLink Zigbee átjárók által, így RGB szalag csak RGBW üzemmódban párosítható vele)
Zigbee mesh funkció: igen
Adatok
Gyártó
Gledopto
Cikkszám
GLE-REL-C002P
Tömeg
38 g/db