TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Gledopto Zigbee Pro RGB+CCT LED vezérlés (Zigbee+RF) 12V / 24V / 36V / 48V / 54V DC

Gledopto Zigbee Pro RGB+CCT LED vezérlés (Zigbee+RF) 12V / 24V / 36V / 48V / 54V DC
Gledopto Zigbee Pro RGB+CCT LED vezérlés (Zigbee+RF) 12V / 24V / 36V / 48V / 54V DC
A Gledopto Pro termékcsalád professzionális Zigbee 3.0 + RF vevős LED vezérlés tagja. Ez a típus RGB+CCT / RGBCCT kombinált színes + hideg/meleg fényű fehér LED-ek esetén a szín beállítására, fehér fény esetén a színmelegség beállítására és fényerő-szabályzására szolgál.
Kompatibilis az eWeLink (Sonoff és SmartWise) Zigbee Bridge-el, a Tuya / SmartLife Zigbee átjárókkal, a Philips Hue bridge-el, az Amazon egyes Zigbee bridge-eivel, az Aeotec SmartThings hub-bal, és a Terncy (Apple Homekit-kompatibilis) Zigbee átjáróval is, és egy sor más rendszerrel is.
Nem csak Zigbee-n keresztül automatizálható és távvezérelhető app-ból, de a Gledopto 2.4GHz-es RF távirányítójával és vezeték nélküli RF fali paneljével is távirányítható.
Bővebben
10 000 Ft
Részletek
A Gledepto Zigbee Pro termékcsalád innovatív, professzionális okos LED vezérléseket kínál, melyek Zigbee 3.0 kapcsolaton keresztül kapcsolhatóak hozzá okosotthon rendszerhez, valamint a Pro eszközök helyi távvezérlésre is alkalmasak 2.4GHz RF távirányítókról és RF fali panelekről, valamint támogatják az Alexa és a Google Home hangvezérlést is (a Zigbee átjárótól függően). 
A Gledopto Pro eszközök rendkívül széles körű kompatibilitást kínálnak, párosíthatóak és vezérelhetőek az összes jelentős Zigbee átjáróval: kompatibilisek többek között a Sonoff ZBBridge (Zigbee Bridge) és a SmartWise eWeLink Zigbee átjáróval is, együttműködnek a Tuya/SmartLife Zigbee átjárókkal, a Philips Hue bridge-el, kompatibilisek az Aeotec SmartThings  gateway-el, a homee, a ConBee II, a Hubitat Elevation, valamint a Zigbee átjárót tartalmazó Amazon Alexa eszközökkel is, valamint párosíthatóak a Terncy (Apple Home kompatibilis) átjáróval is.
A Pro sorozatú termékek ezen felül távirányíthatóak a Gledopto 2,4GHz-es LED távirányítójával és vezeték nélküli fali paneljével is, így nem csak okosvezérlés, hanem helyi távirányítás is elérhető a termékekhez.

A Gledopto Zigbee RGB+CCT LED vezérlése (GL-C-008P) egy professzionális Gledopto Pro termék, szabványos Zigbee 3.0 és 2.4GHz-es RF képességekkel. RGBCCT és RGB+CCT kombinált színes + hideg/meleg fényű fehér LED szalagok vezérlésére alkalmas: fényerőszabályzós / színbeállítási / fénymelegség állítási (fehér fény üzemmódban) vezérlésére is. Egy RGB+CCT / RGBCCT LED-szalag vezérlésére képes, max. 5A teljesítménnyel.
A LED szalagok széles körével kompatibilis, hiszen működik DC 12V, DC 24V, DC 36V, DC 48V és még DC 54V tápegységekkel és RGB CCT LED-szalagokkal is, így ez az RGB+CCT Zigbee Pro LED vezérlés szinte az összes elterjedtebb színes RGB CCT LED szalag típussal kompatibilis. Segítségével szinte bármilyen ilyen színes LED szalag, LED izzó, LED spot lámpa, kültéri vagy medence LED világítás, vezérelhető és automatizálható.
A vezérlő kompatibilis a legtöbb ZigBee ZLL és ZigBee 3.0 átjáróval is. A gyártó tesztelte Philips Hue®-val, Osram Lighify®-al, Amazon Echo Plus-al, és Tuya Zigbee átjárókkal is, és teszteltük Sonoff és SmartWise eWeLink Zigbee átjárókkal is.

Terméktulajdonságok:


Fényerőszabályzásra, dimmer / fényintenzitás állítására képes
Színes fény esetén: szín beállítása (16 millió színárnyalat)
Fehér fény esetén: színhőmérséklet / fénymelegség beállítása: 2000K és 6500K között
Bekapcsolási idő: 1 másodpercen belül
Okosotthon app - a Zigbee gateway-től függően (eWeLink / Tuya / SmartLife / Hue / SmartThings / Apple Home / Google Home / Alexa / stb.)
Hangvezérlés - Google Assistant vagy Alexa, a Zigbee átjárótól függően
2.4GHz RF távirányítóról és RF fali panelről is vezérelhető (külön termékek), az RF távirányításhoz nem szükséges Zigbee vagy egyéb hub
Könnyű rögzíthetőség  - kétoldalú ragasztószalaggal egyszerűen rögzíthető
Vezérelt áramkör: max. 5A
Széles körű kompatibilitás DC 12V / DC 24V / DC 36V / DC 48V / DC 54V LED-szalagokkal és tápegységekkel
Egyszerű integrálás Zigbee vezetéknélküli okosotthon vezérlésekkel
Szinte minden jelentősebb Zigbee átjáróval kompatibilis. Sonoff / eWeLink Zigbee átárókkal, Tuya/SmartLife Zigbee átjárókkal, Philips Hue bridge-l, SmartThings / Aeotec gateway-el, homee, ConBee II, Hubitat Elevation, Amazon Zigbee átjárókkal, Terncy (Apple Home compatible) átjáróval.
Zigbee mesh funkció: igen
Adatok
Gyártó
Gledopto
Cikkszám
GLE-REL-C008P
Tömeg
60 g/db