TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Gledopto Zigbee Pro RGBW LED vezérlés (Zigbee+RF) 12V / 24V / 36V / 48V / 54V DC

Gledopto Zigbee Pro RGBW LED vezérlés (Zigbee+RF) 12V / 24V / 36V / 48V / 54V DC
Gledopto Zigbee Pro RGBW LED vezérlés (Zigbee+RF) 12V / 24V / 36V / 48V / 54V DC
A Gledopto Pro termékcsalád professzionális Zigbee 3.0 + RF vevős LED vezérlés tagja. Ez a típus RGBW és RGB színes LED-ek esetén a szín beállítására, fehér fény esetén a színmelegség beállítására (csak RGBW esetén) és fényerő-szabályzására szolgál.
Kompatibilis az eWeLink (Sonoff és SmartWise) Zigbee Bridge-el, a Tuya / SmartLife Zigbee átjárókkal, a Philips Hue bridge-el, az Amazon egyes Zigbee bridge-eivel, az Aeotec SmartThings hub-bal, és a Terncy (Apple Homekit-kompatibilis) Zigbee átjáróval is, és egy sor más rendszerrel is.
Nem csak Zigbee-n keresztül automatizálható és távvezérelhető app-ból, de a Gledopto 2.4GHz-es RF távirányítójával és vezeték nélküli RF fali paneljével is távirányítható.
Bővebben
9 700 Ft
Részletek
A Gledepto Zigbee Pro termékcsalád innovatív, professzionális okos LED vezérléseket kínál, melyek Zigbee 3.0 kapcsolaton keresztül kapcsolhatóak hozzá okosotthon rendszerhez, valamint a Pro eszközök helyi távvezérlésre is alkalmasak 2.4GHz RF távirányítókról és RF fali panelekről, valamint támogatják az Alexa és a Google Home hangvezérlést is (a Zigbee átjárótól függően). 
A Gledopto Pro eszközök rendkívül széles körű kompatibilitást kínálnak, párosíthatóak és vezérelhetőek az összes jelentős Zigbee átjáróval: kompatibilisek többek között a Sonoff ZBBridge (Zigbee Bridge) és a SmartWise eWeLink Zigbee átjáróval is, együttműködnek a Tuya/SmartLife Zigbee átjárókkal, a Philips Hue bridge-el, kompatibilisek az Aeotec SmartThings  gateway-el, a homee, a ConBee II, a Hubitat Elevation, valamint a Zigbee átjárót tartalmazó Amazon Alexa eszközökkel is, valamint párosíthatóak a Terncy (Apple Home kompatibilis) átjáróval is.
A Pro sorozatú termékek ezen felül távirányíthatóak a Gledopto 2,4GHz-es LED távirányítójával és vezeték nélküli fali paneljével is, így nem csak okosvezérlés, hanem helyi távirányítás is elérhető a termékekhez.

A Gledopto Zigbee RGBW LED vezérlése (GL-C-007P) egy professzionális Gledopto Pro termék, szabványos Zigbee 3.0 és 2.4GHz-es RF képességekkel. RGBW és RGB* színes LED szalagok fényerőszabályzós / színbeállítási / fénymelegség állítási (fehér fény üzemmódban) vezérlésére képes. Egy RGBW (vagy RGB*) LED-szalag vezérlésére képes, max. 5A teljesítménnyel.
A LED szalagok széles körével kompatibilis, hiszen működik DC 12V, DC 24V, DC 36V, DC 48V és még DC 54V tápegységekkel és RGBW és RGB* LED-szalagokkal is, így ez az RGBW Zigbee Pro LED vezérlés szinte az összes elterjedtebb színes RGBW és RGB* LED szalag típussal kompatibilis. Segítségével szinte bármilyen színes LED szalag, LED izzó, LED spot lámpa, kültéri vagy medence LED világítás, vezérelhető és automatizálható.
A vezérlő kompatibilis a legtöbb ZigBee ZLL és ZigBee 3.0 átjáróval is. A gyártó tesztelte Philips Hue®-val, Osram Lighify®-al, Amazon Echo Plus-al, és Tuya Zigbee átjárókkal is, és teszteltük Sonoff és SmartWise eWeLink Zigbee átjárókkal is.
* RGB szalag csatlakoztatása esetén a fehér fény fényhőmérséklete / fénymelegsége értelemszerűen nem lesz állítható.

Terméktulajdonságok:


Fényerőszabályzásra, dimmer / fényintenzitás állítására képes
Színes fény esetén: szín beállítása (16 millió színárnyalat)
Fehér fény esetén: színhőmérséklet / fénymelegség beállítása (csak RGBW szalag esetén): 2000K és 6500K között
Bekapcsolási idő: 1 másodpercen belül
Okosotthon app - a Zigbee gateway-től függően (eWeLink / Tuya / SmartLife / Hue / SmartThings / Apple Home / Google Home / Alexa / stb.)
Hangvezérlés - Google Assistant vagy Alexa, a Zigbee átjárótól függően
2.4GHz RF távirányítóról és RF fali panelről is vezérelhető (külön termékek), az RF távirányításhoz nem szükséges Zigbee vagy egyéb hub
Könnyű rögzíthetőség  - kétoldalú ragasztószalaggal egyszerűen rögzíthető
Vezérelt áramkör: max. 5A
Széles körű kompatibilitás DC 12V / DC 24V / DC 36V / DC 48V / DC 54V LED-szalagokkal és tápegységekkel
Egyszerű integrálás Zigbee vezetéknélküli okosotthon vezérlésekkel
Szinte minden jelentősebb Zigbee átjáróval kompatibilis. Sonoff / eWeLink Zigbee átárókkal, Tuya/SmartLife Zigbee átjárókkal, Philips Hue bridge-l, SmartThings / Aeotec gateway-el, homee, ConBee II, Hubitat Elevation, Amazon Zigbee átjárókkal, Terncy (Apple Home compatible) átjáróval.
Zigbee mesh funkció: igen
Adatok
Gyártó
Gledopto
Cikkszám
GLE-REL-C007P
Tömeg
60 g/db