TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Gledopto Zigbee Pro WW/CW (CCT) LED vezérlés (Zigbee+RF) 12V / 24V / 36V / 48V / 54V DC

Gledopto Zigbee Pro WW/CW (CCT) LED vezérlés (Zigbee+RF) 12V / 24V / 36V / 48V / 54V DC
Gledopto Zigbee Pro WW/CW (CCT) LED vezérlés (Zigbee+RF) 12V / 24V / 36V / 48V / 54V DC
A Gledopto Pro termékcsalád professzionális Zigbee 3.0 + RF vevős LED vezérlés tagja. Ez a típus CW/WW, más néven CCT, azaz hideg-meleg fehény fény színhőmérsékletének (fénymelegségének) és fényerejének szabályozására képes.
Kompatibilis az eWeLink (Sonoff és SmartWise) Zigbee Bridge-el, a Tuya / SmartLife Zigbee átjárókkal, a Philips Hue bridge-el, az Amazon egyes Zigbee bridge-eivel, az Aeotec SmartThings hub-bal, és a Terncy (Apple Homekit-kompatibilis) Zigbee átjáróval is, és egy sor más rendszerrel is.
Nem csak Zigbee-n keresztül automatizálható és távvezérelhető app-ból, de a Gledopto 2.4GHz-es RF távirányítójával és vezeték nélküli RF fali paneljével is távirányítható.
Bővebben
9 000 Ft
Részletek
A Gledepto Zigbee Pro termékcsalád innovatív, professzionális okos LED vezérléseket kínál, melyek Zigbee 3.0 kapcsolaton keresztül kapcsolhatóak hozzá okosotthon rendszerhez, valamint a Pro eszközök helyi távvezérlésre is alkalmasak 2.4GHz RF távirányítókról és RF fali panelekről, valamint támogatják az Alexa és a Google Home hangvezérlést is (a Zigbee átjárótól függően). 
A Gledopto Pro eszközök rendkívül széles körű kompatibilitást kínálnak, párosíthatóak és vezérelhetőek az összes jelentős Zigbee átjáróval: kompatibilisek többek között a Sonoff ZBBridge (Zigbee Bridge) és a SmartWise eWeLink Zigbee átjáróval is, együttműködnek a Tuya/SmartLife Zigbee átjárókkal, a Philips Hue bridge-el, kompatibilisek az Aeotec SmartThings  gateway-el, a homee, a ConBee II, a Hubitat Elevation, valamint a Zigbee átjárót tartalmazó Amazon Alexa eszközökkel is, valamint párosíthatóak a Terncy (Apple Home kompatibilis) átjáróval is.
A Pro sorozatú termékek ezen felül távirányíthatóak a Gledopto 2,4GHz-es LED távirányítójával és vezeték nélküli fali paneljével is, így nem csak okosvezérlés, hanem helyi távirányítás is elérhető a termékekhez.

A Gledopto Zigbee WW/CW LED vezérlés, vagy más néven CCT LED vezérlés (GL-C-006P) egy professzionális Gledopto Pro termék, szabványos Zigbee 3.0 és 2.4GHz-es RF képességekkel. Fehér CCT LED szalagok vezérlésére képes, a WW (meleg fehér) és CW (hideg fehér) színek keverésével létrehozva a kívánt színhőmérsékletet. Segítségével természetesen nem csak a fény melegsége szabályozható, hanem a fényintenzitása / fényereje is. Nem csak WW/CW, hanem bármely 2 színű LED szalag is vezérelhető vele.
A LED szalagok széles körével kompatibilis, hiszen működik DC 12V, DC 24V, DC 36V, DC 48V és még DC 54V tápegységekkel és LED-szalagokkal is, így ez a CCT Zigbee Pro LED vezérlés szinte az összes elterjedtebb LED szalag típussal kompatibilis. Segítségével szinte bármilyen CCT vagy WW/CW fehér LED szalag, kétszínű LED, LED spot lámpa, kültéri vagy medence LED világítás, vezérelhető és automatizálható.
A vezérlő kompatibilis a legtöbb ZigBee ZLL és ZigBee 3.0 átjáróval is. A gyártó tesztelte Philips Hue®-val, Osram Lighify®-al, Amazon Echo Plus-al, és Tuya Zigbee átjárókkal is, és teszteltük Sonoff és SmartWise eWeLink Zigbee átjárókkal is.


Terméktulajdonságok:


Fényerőszabályzásra, dimmer / fényintenzitás állítására képes
Színhőmérséklet beállítására alkamas fehér CCT / WW/CW LED szalagoknál: választhatunk a hideg és meleg fény skálán 2000K és 6500K között
Bekapcsolási idő: 1 másodpercen belül
Okosotthon app - a Zigbee gateway-től függően (eWeLink / Tuya / SmartLife / Hue / SmartThings / Apple Home / Google Home / Alexa / stb.)
Hangvezérlés - Google Assistant vagy Alexa, a Zigbee átjárótól függően
2.4GHz RF távirányítóról és RF fali panelről is vezérelhető (külön termékek), az RF távirányításhoz nem szükséges Zigbee vagy egyéb hub
Könnyű rögzíthetőség  - kétoldalú ragasztószalaggal egyszerűen rögzíthető
Vezérelt áramkör: max. 5A / csatorna
Ajánlott LED szalag hossz: max. 10 méter
Széles körű kompatibilitás DC 12V / DC 24V / DC 36V / DC 48V / DC 54V LED-szalagokkal és tápegységekkel
Egyszerű integrálás Zigbee vezetéknélküli okosotthon vezérlésekkel
Szinte minden jelentősebb Zigbee átjáróval kompatibilis. Sonoff / eWeLink Zigbee átárókkal, Tuya/SmartLife Zigbee átjárókkal, Philips Hue bridge-l, SmartThings / Aeotec gateway-el, homee, ConBee II, Hubitat Elevation, Amazon Zigbee átjárókkal, Terncy (Apple Home compatible) átjáróval.
Zigbee mesh funkció: igen
Adatok
Gyártó
Gledopto
Cikkszám
GLE-REL-C006P
Tömeg
60 g/db