TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Intelligens Kisállateledel-adagoló

Intelligens Kisállateledel-adagoló
Intelligens Kisállateledel-adagoló

Ezt az intelligens kisállat eledel adagolót pontosan beprogramozhatja, hogy a nap mely időpontjában engedjen ki bizonyos mennyiségű eledelt (kb. 10 ml-es adagokban).  Ezen kívül arra is lehetősége van, hogy okostelefonján manuálisan etesse a háziállatot távolról, az alkalmazás segítségével.
Így teljes mértékben az Ön kezében van, hányszor, és pontosan mekkora adagokban eteti kedvencét.

Nem kell többé megkésve etetni macskáját vagy kutyáját, ha Ön későn ér haza és szomszédait sem kell többé megkérnie a kisállatok etetésére, ha elutazik hétvégén.

Ez az automatikus kisállat etető levehető élelemtárolóval van ellátva, amely akár 3,7 liter szárazeledel tárolására is alkalmas. Az érzékelő egy LED jelzőfény és egy push értesítés segítségével tájékoztatja Önt a telefonján, ha a tartály lassan kiürül, így tudja, hogy meg kell tisztítani és újra fel kell tölteni.

Egy második érzékelő minden etetési munkamenetnél ellenőrzi, hogy az élelem valóban kijött-e az adagolóból. Ha a tartály teljesen üres, eldugult vagy felborult, Ön értesítést fog kapni, amely tájékoztatja arról, hogy nem jött ki élelem.

A kisállat etető áramellátása a 5 V 1 A USB-töltővel és egy USB - mikro-USB kábellel történik. Annak biztosítása érdekében, hogy kisállatai enni kapjanak akkor is, ha nincs áramellátás, csatlakoztathat egy külső akkumulátort (nem tartozék) a biztonság kedvéért. A tárolt etetési ütemezés tárolva van a termékben, így a kisállatok Wi-Fi-kapcsolat nélkül is megkapják az eledelt a beállított időpontokban.

Bővebben
Figyelem hosszabb szállítási idő!
40 000 Ft
Részletek

Jellemzők

• Etesse háziállatait automatikusan beállított időpontokban, beállított mennyiségben • Távolról táplálja kedvenceit a kívánt mennyiségben • Állítsa az adagok méretét körülbelül 10 ml-re • Fogadjon leküldéses értesítéseket telefonján arra az esetre, ha az élelemtároló hamarosan kiürül • Az érzékelő megerősíti, hogy a készülék az élelmet ténylegesen kiadta, és leküldéses értesítést küld, ha mégsem (elakadt, felborult vagy üres) • Lehetőség van külső akkumulátor csatlakozatására az energiaellátás biztosításához

Adatok
Gyártó
Nedis
Cikkszám
WIFIPET10CWT
Tömeg
2,9 kg/db