TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kültéri, eWeLink app kompatibilis kamera (1920x1080 px FullHD, IR PT) (R3)

Kültéri, eWeLink app kompatibilis kamera (1920x1080 px FullHD, IR PT) (R3)
Kültéri, eWeLink app kompatibilis kamera (1920x1080 px FullHD, IR PT) (R3)
Ez egy 3. generációs eWeLink-kompatibilis kültéri kamera IP66 vízállósággal, egy IR-es (éjjel is látó) kamera, melynek képe az eWeLink app-ban megtekinthető, így Sonoff és SmartWise eszközök kapcsolásának és terület megfigyelésére (pl. kertkapu, garázskapu stb.) is használhatjuk. QR kóddal történő egyszerű párosítással kapcsolható az eWeLink app-hoz.
Bővebben
27 600 Ft
Részletek
Ez a 3. generációs, Sonoff/eWeLink-kompatibilis kültéri kamera egy FullHD, azaz 1920x1080px felbontású kültéri kamera, fehér műanyag tokban, IP66 vízállósággal. A Sonoff és a SmartWise okoseszközöket vezérlő eWeLink app-ban a vezérelt Sonoff/SmartWise eszköz (pl. garázskapu, kertkapu stb.) megfigyelésére és kültéri megfigyelésre is használhatjuk.
A beépített max. 10 méteres hatósugarú IR (infrared), azaz infravörös érzékelőnek köszönhetően éjjel, teljes sötétben is működik, és szépen kirajzolódnak az infra megvilágításban a tárgyak fekete-fehérben.
A kamera aktuális képe az eWeLink app-ban a kamera eszköznél is megtekinthető, valamint egy eWeLink app-hoz párosított okoseszközhöz is hozzáadható, hogy KI / BE kapcsoló (és egyéb vezérlő gombok) felett is megjelenjen.
A kamera élő képe a telefonra az eWeLink app-ba P2P (azaz közvetlen) adatkapcsolattal érkezik, nem a felhőn át. Két féle üzemmód választható az app-ban az élő videóhoz (a rendelkezésre álló sávszélesség függvényében):

HD felbontás: 10 FPS, 1920*1080px
SD felbontás: 10 FPS, 640*360px


Ez a típus már nem csak dual WiFi -képes, hanem vezetékes hálózat (LAN) vezeték (RJ-45) fogadására is alkalmas!
A kamerába max 128 GB kapacitású SD kártya is elhelyezhető (nem tartozék). Az eWeLink app lehetővé teszi azt is, hogy a pillanatnyi kameraképről a telefonunkra képernyőfotót vagy videót rögzítsünk. Ez a telefonunkra kerül, nem az SD kártyára. A telefon elfordítása esetén a kamera képe teljes képernyőn is nézhető.
Mindazonáltal ez nem egy biztonsági kamera, hanem egy speciális eWeLink app kompatibilis kültéri webkamera, elsősorban tárgyak és terület megfigyelésére.
A kamerához a falra szereléshez szükséges egy masszív műanyag fali tartó is jár, mellyel az oldalfalra szerelhető.
A készülék legújabb R3 verziója is a fali tartóba épített praktikus táppal érkezik, ebbe kell bekötni a 230V-os csatlakozót, mely nem a termék része!
A kamera eWeLink app-pal való párosítása az R3 verziónál minden korábbinál egyszerűbb, egy QR kód segítségével történik.

   
Adatok
Gyártó
Woolley
Cikkszám
NON-KAM-OD3
Tömeg
800 g/db