TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Shelly PLUS 1 MINI egy áramkörös Wi-Fi + Bluetooth okosrelé

Shelly PLUS 1 MINI egy áramkörös Wi-Fi + Bluetooth okosrelé
Shelly PLUS 1 MINI egy áramkörös Wi-Fi + Bluetooth okosrelé

Shelly PLUS 1 MINI egy áramkörös Wi-Fi + Bluetooth okosrelé

Bővebben
6 900 Ft
Részletek

A Shelly Plus 1 Mini a Shelly egy áramkörös okosreléjének, a Shelly Plus 1-nek az új, még kisebb méretű MINI verziója, csökkentett, max 8A teljesítménnyel. A Shelly Plus 1-hez hasonlóan a Shelly PLUS 1 Mini vezérelt áramköre is független a relé működéséhez szükséges tápfeszültségtől, így feszültségmentes szárazkontakt kapcsolásra is alkalmas. Fogyasztásmérő funkció nincs benne.

Mint minden más Shelly termék, ez is közvetlenül a WiFi router-re kapcsolódik, nincs szükség az okosvezérléséhez helyi központra, hub-ra vagy átjáróra (brdige-re). Akár önállóan, csak 1 db eszköz is telepíthető egy elektromos fogyasztó vagy világítás automatizálására, de egy új építésű vagy felújítás előtt álló teljes ingatlan okosotthonná alakításához komplett rendszerként is jó választás.

Ez az egyik legkisebb méretű, WiFi-s eszköz kapcsolások okosvezérlésére. Apró mérete lehetővé teszi, hogy akár egy szabványos villanykapcsoló mögé a kapcsolóaljzatba vagy egy villamossági kötődobozba beszereljük, akár utólag is.

Meglévő villanykapcsolók mögé a fali aljzatba elhelyezett Shelly PLUS 1 MINI segítségével a meglévő kapcsolóink megtartásával tudjuk távvezérelni világításunkat vagy egyéb fogyasztókat, illetve követni ki/be kapcsolt státuszukat, így a termék ideális utólagos "okosításra" is. A Shelly Plus 1 Mini alkalmas egy gombos villanykapcsolók mögé szerellve a világítás vezérlésére, 8A-es maximális teljesítménye azonban konnektorok vezérlésére csak nem alkalmas!

A Shelly Plus 1 Mini relé - más kis Shelly okosrelékhez hasonlóan - tartalmaz egy kapcsoló bemenetet, azaz villanykapcsolók mögé beépítve továbbra is használhatjuk a fali villanykapcsolót a lámpa (vagy más fogyasztó) kapcsolására, és WiFi-n keresztül a távolból is kapcsolhatjuk a vezérelt lámpát vagy más eszközt, és számos időzítés is a rendelkezésünkre áll. A Shelly app-ban lehetőség van a kapcsoló letiltására is, - mely hasznos lehet kisgyerekek esetén néhány szobánál -, ilyen beállítások mellett csak az app-ból vezérelhető az adott relé.

A relé kompatibilis nem csak kétállású, de billenő (avagy csengő)kapcsolókkal is. Alternatív és keresztváltó kapcsolás bekötésére is alkalmas.

Auto-off funkciójával beállítható impulzuskapcsolási üzemmódra is.

Adatok
Gyártó
Shelly
Cikkszám
ALL-REL-PLUSMINI1
Tömeg
366 g/db