TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Shelly Wall Switch fali villanykapcsoló, 4 gombos fehér

Shelly Wall Switch fali villanykapcsoló, 4 gombos fehér
Shelly Wall Switch fali villanykapcsoló, 4 gombos fehér
A Shelly WiFi-s okosrelékhez való kapcsolószerelvény és sorolókeret segítségével helytakarékosan és egyszerűen alakítható ki okos fali villanykapcsoló, mely még a legkisebb mélységű fali aljzatba is belefér.
Ez a Shelly villanykapcsoló rendszer fehér színű, 4 gombos kapcsolómodulja + Plus i4 relétartó adaptere.
Bővebben
4 590 Ft
Részletek
A Shelly új, 2022-es terméke a Shelly villanykapcsoló-család, sorolható 1, 2 és 4 gombos kapcsoló-szerelvényekkel, és hozzájuk passzoló 1, 2 és 3 kapcsolós sorolókerettel. A termékcsalád elegáns fehér és fekete színben is elérhető.
A kapcsoló külső egy speciális kialakítású Shelly terméket takar, hiszen nem egy teljes kapcsoló-szerelvényről van szó, hanem egy olyan mikrokapcsolóval felszerelt előlapról és hozzá való sorolókeretről, melynek a hátuljába a Shelly WiFi-s okosreléit tudjuk a megfelelő relétartó adapterbe bepattintani és kényelmesen összekötni a kapcsoló előlap vezetékeivel. Teljes értékű okos villanykapcsolót tehát egy Shelly okosrelével együtt alkot.
A villanykapcsoló nyomógomb szerelvény és a sorolókeret két külön termék. (A Shelly okosrelé nem a termék része, külön rendelhető.)
A villanykapcsoló rendszer kompatibilis a Shelly 1, Shelly 1PM, Shelly 2.5, Shelly Plus 1, Shelly Plus 1PM, Shelly Plus 2PM, Shelly Plus i4 Shelly okoseszközökkel is. A relétartó adapterek (minden kompatibilis típus) a kapcsolószerelvényhez jár.


Ugyanúgy kapcsolható, mint a hagyományos kapcsolók
A Shelly fali kapcsolók normál manuális fali kapcsolóként működnek, éppúgy, mint a hagyományos kapcsolók, de ezek a relék Wi-Fi kapcsolatán át otthoni automatizálási rendszerén keresztül és okostelefon app-ból is vezérelhetőek.
Egyszerűbb vezetékezés és bekötés
A Shelly villanykapcsoló rendszerrel lényegesen egyszerűbbé válik a Shelly okosrelék vezetékezése és bekötése, hiszen a kapcsolóhoz a gyári adapterbe egy mozdulattal bepattintható a relé, és kényelmesen, még a falon kívül össze is vezetékezhető egymással a kapcsoló és a relé. A fali aljzatnál már csak a bejövő és elmenő vezetékeket kell hasonlóan egyszerűen bekötni, mint egy hagyományos kapcsoló esetén.
A leghelytakarékosabb megoldás
Kompakt méretének és egyszerű kábelezési rendszerének köszönhetően minden fali aljzatba könnyedén beszerelhetőek a Shelly relékhez illeszthető kapcsolók. A kifejezetten vékony kialakítású mikrokapcsolós villanykapcsoló szerelvény már nem foglal extra helyet a fali aljzatban, így a Shelly relé egyszerűen befér a kábelezéssel együtt.
Ha kevés a hely a fali aljzatban vagy egy vékony válaszfal miatt az aljzat nem is mélyíthető ki, hogy egy hagyományos kapcsoló mögé még egy Shelly okosrelé beférjen, akkor a Shelly kapcsolómegoldása kézenfekvő megoldás okoskapcsolás kialakítására. A Shelly kapcsolószerelvény és a relé együtt nem foglal el több helyet az aljzatban, mint egy hagyományos fali kapcsolószerelvény, így a legkisebb aljzatba is belefér.


Terméktulajdonságok:

4 GOMBOS FEHÉR KAPCSOLÓ, RELÉTARTÓ ADAPTEREKKEL (tartozék)
Funkciók:

Jelenetek vezérlése
4 áramkör KI/BE (Plus i4 bekötése esetén egy Jeleneten át)
2 fényerőszabályzó (Plus i4 bekötése esetén Jeleneteken át)
2 redőnyvezérlés (Plus i4 bekötése esetén Jeleneteken át)


A csomag tartozékai:

4 gombos kapcsolómodul
Relétartó: Shelly Plus i4


Shelly sorolókeretet és okosrelét nem tartalmaz, ezek külön rendelhető termékek.
Adatok
Gyártó
Shelly
Cikkszám
ALL-KAP-WS4-W
Tömeg
100 g/db