TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

SmartWise S1W WiFi-s okos konnektor aljzat eWeLink app-os, fehér üveg előlapos

SmartWise S1W  WiFi-s okos konnektor aljzat eWeLink app-os, fehér üveg előlapos
SmartWise S1W WiFi-s okos konnektor aljzat eWeLink app-os, fehér üveg előlapos
Interneten keresztül mobiltelefonról távolról vezérelhető, időzíthető, 16A max. teljesítményű okos konnektor aljzat, elegáns fehér üveg előlappal, rajta fizikai ki/be kapcsoló gombbal. A Sonoff eszközökhöz hasonlóan ez is az eWeLink app-al vezérelhető távolról, időzíthető, automatizálható.
Bővebben
12 000 Ft
Részletek
A Sonoff okosotthon termékekhez hasonlóan az eWeLink app-ot használó SmartWise okosotthon termékcsaládjának a legújabb tagja a 2022 tavaszán megjelent fehér üveg előlapos, a Sonoff TX T1 és TX T2 villanykapcsolókkal harmonizáló megjelenésű, fali aljzatba építhető, WiFi+Bluetooth 16A-es teljesítményű okoskonnektor személyében.
A Sonoff S26-hoz hasonló okos funkciókkal felszerelt WiFi-s okoseszköz azonban - a Sonoff Plug&Play konnektorral ellentétben - fixen a fali aljzatba építendő be, így állandó automatizálásokra is jól használható. A Sonoff TX T1-hez és TX T2-hez hasonlóan az előlapja egy elegáns fehér üveg. A konnektoron fizikai kapcsológomb is helyet kapott, így nem csak időzíthető, automatizálható, és távolról is vezérelhető az eszköz, hanem a konnektoron levő gombbal kézzel is kapcsolható.
Beépített ESP32 WiFi + Bluetooth chip-jének köszönhetően egyszerű és gyors Bluetooth párosítással adhatjuk hozzá a telefonunk segítségével az otthoni WiFi hálózathoz, és internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó eWeLink app segítségével távolról is vezérelhetjük a konnektor aljzat ki/be kapcsolását. Beállíthatunk időzített ki/be kapcsolást is, és a konnektoron levő apró kapcsoló segítségével a falon is kapcsolhatjuk az okos konnektor aljzatot.
A távoli elérés lehetősége megosztható a családtagokkal is. Tökéletes megoldás a bármilyen, konnektorba dogott háztartási eszköz, pl. állólámpa stb. okosvezérléséhez. Használatával kényelmesen távolról is fel vagy lekapcsolhatjuk a kívánt lámpákat akkor is, amikor nem vagyunk otthon. Betörés-megelőzési megoldásként használva, beprogramozhatunk rajta időzített ki vagy bekapcsolást, hogy a külvilág azt higgye, otthon tartózkodunk.
Mint a legtöbb más eWeLink eszköznél, a SmartWise eWeLink konnektoránál is beállítható az áramszünet utáni alapértelmezett állapot: "kikapcsolt" / "bekapcsolt" / "áramszünet előtti állapotra visszaáll" beállítási lehetőségekkel.
Valamint a konnektor esetén is beállítható - az akár impulzuskapcsolásra is használható - auto-off (automatikus kikapcsolás) funkció. azaz hogy a bekapcsolást követően előre megadott időt követően kapcsoljon le az áramköre.
eWeLink app okosvezérléssel (Jelenettel / Scene-nel) akár egy fali villanykapcsolóról is vezérelhető.

Terméktulajdonságok:


Üveg előlap - a konnektor körül a Sonoff TX T1 és TX T2 stílusának megfelelő üveg előlap található.
WiFi állapotjelző LED - diszkrét kék LED fény jelzi a konnektor sarkában levő gombon az aktív WiFi kapcsolatot (a WiFi állapot LED az applikációban kikapcsolható)
16A max. teljesítményével a nagyobb otthoni fogyasztók kezelésére és kapcsolására is képes
EU és magyar szabvány szerinti méret: 86x86mm-es szabványos az előlap mérete, a mélysége pedig 33mm, azaz a normál mélységű fali aljzatban is elhelyezhető
Magyar nyelvű mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink, magyar nyelven is
Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a konnektor aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól a mobiltelefon app-ból az interneten át távolról ki vagy be kapcsolhatja a konnektort (és a rá között eszközöket)
Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklus.
Időzített kikapcsolás - beállítható a konnektor arra is, hogy minden bekapcsolás után bizonyos idővel automatikusan kikapcsoljon
Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak vagy másoknak a távvezérléshez
Csoportok, szobák - csoportokba és szobákba rendezheti Sonoff és SmartWise okoseszközeit az eWeLink app-ban
Okosvezérlés (Scene) – Az Okosvezérlés / Scene eWeLink app funkció segítségével létrehozhat különböző Sonoff / SmartWise eszközök közötti feltételes vezérléseket is.
Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz is.
A Sonoff és testvérmárkája, a SmartWise eszközök egymással kompatibilisek, egyaránt az eWeLink gyári app-ot használják.

Adatok
Gyártó
SmartWise
Cikkszám
SMW-KON-S1W
Tömeg
140 g/db