TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

SmartWise Zigbee füst érzékelő

SmartWise Zigbee füst érzékelő
SmartWise Zigbee füst érzékelő
A SmartWise Zigbee füst érzékelője egy kis méretű, Zigbee 3.0 protokollt használó apró vezetéknélküli okosotthon érzékelő, mely Zigbee gateway-en keresztül átadja az adatokat más eszközök vezérléséhez.
Egy Sonoff Zigbee Bridge-en keresztül kommunikálva az eWeLink-es felhőbe továbbítja az adatokat és más Sonoff vagy SmartWise WiFi-s és eWeLink-es eszközöket tudunk a riasztása alapján vezérelni.
 
MI a Zigbee?
A legtöbb Sonoff termék Wi-Fi-t és RF-et használ kommunikációs módként, melyek más okosotthon technológiákhoz képest kedvezőbb átfekvésű termékeket tesznek lehetővé, de nem kifejezetten IoT szabványok.
Ezzel szemben a Zigbee kifejezetten az alacsony energiaigényű eszközökhöz ideális kommunikációs megoldás, ahol nincs nagy mennyiségű adatátvitel, de fontos a minél kisebb időbeli késleltetés. Jó választás a Zigbee az elemről működtetett szenzoroknál vagy távirányítóknál például, ahol a WiFi-hez képest a Zigbee-nek köszönhetően többszörös üzemidő jellemző. A Zigbee szenzorok önmagukban nem használhatóak, szükséges hozzájuk egy Zigbee átjáró, amivel az otthoni / irodai hálózatunkra ráköthetjük őket. Ilyen például a Sonoff Zigbee Bridge.
A Zigbee technológia jellegéből adódóan az egyes Zigbee eszközökkel egy pillanat műve párosítani, jóval gyorsabb, mint a WiFi-s párosítás.
 
Terméktulajdonságok:

A Zigbee technológia nagy hatótávolságot biztosít az adatátvitelre, a mesh technológia pedig még tovább képes azt növelni.
Kompatibilis a Sonoff Zigbee Bridge átjáróval is, és más szabványos Zigbee-s eszközökkel is
Sonoff Zigbee Bridge-el együtt való használata esetén a legújabb eWeLink app-al már Okosvezérléseket (Scene-eket/Jeleneteket) is vezérelhetünk, nem csak riasztást képes már küldeni.
Egészen apró méretű, mindössze 9,2 cm-es átmérőjű
1 db CR123 elemmel működik, melyet a termék tartalmaz, de a tapasztalatok szerint érdemes a használat megkezdésekor kicserélni új elemre.
Helyi riasztás hangereje: 80 dB (3 méterről)
Beépített szenzor teszt gombbal is rendelkezik.
Az eWeLink app már magyar nyelven is elérhető!
Bővebben
13 995 Ft
Részletek
A SmartWise Zigbee füst érzékelője egy elemmel működő, Zigbee 3.0 okosotthon protokollt használó vezetéknélküli kis szenzor, melynek riasztása alapján Zigbee-s eszközöket, vagy Sonoff Zigbee Bridge-en keresztül eWeLink-es WiFi-s eszközöket is lehet vezérelni.
Adatok
Gyártó
SmartWise
Cikkszám
SMW-KIE-SMO-ZB
Tömeg
140 g/db