TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Smart Watch with temperature monitoring function

Smart Watch with temperature monitoring function
-20%
Smart Watch with temperature monitoring function

FIGYELEM: KIÁRÚSÍTÁS A KÉSZLET EREJÉIG

Ez a klasszikus kialakítású, stílusos Sweex okosóra nagyon könnyű és kényelmes viseletet nyújt. A rugalmas és kényelmes szilikon szíjnak köszönhetően tökéletes a mindennapi használathoz. Az okosóra 1,28 hüvelykes (35 mm) IPS képernyővel rendelkezik. Nemcsak az időt jeleníti meg, hanem az összes értesítést és üzenetet is. Az okosóra rezgő értesítést küld az üzenetekről vagy emlékeztetőkről, így soha nem fog elkésni és nem marad le egyetlen üzenetről sem. A készülék elindításához rázza meg a karját, majd húzza végig az ujját az érintőképernyőn a különböző lehetőségek megjelenítéséhez. Az oldalt található gombbal közvetlenül visszatérhet a főképernyőre.

A Sweex karóra beépített pulzusmérővel rendelkezik, és automatikusan követi a testhőmérsékletét és alvási mintáit az egészségének védelme érdekében. Természetesen nyomon követi a napi tevékenységeit és az alvási idejét is. Az okosóra Bluetooth-on keresztül küldi el az adatokat az alkalmazásnak, így Ön is jól átláthatja alvása minőségét és a napközben végzett tevékenységeit. Az alkalmazásban könnyedén megtalálhatja az összes tevékenységét.

A számos különböző sportolást (pl. futást, gyaloglást és kerékpározást) támogató funkció mellett a társasági életben is segítségére van az okosóra. Az IP68-szabványnak megfelelő por- és vízállóságának köszönhetően akkor sem lesz baja az órának, ha leejti. Az okosóra emellett cseppálló.

A 180 mAh-s akkumulátorral több napig is könnyedén használhatja az órát, mindenféle erőfeszítés nélkül. Az akkumulátor maximális készenléti ideje legfeljebb 15 nap. Teljes körű működés mellett 7 napig használható az akkumulátor töltés nélkül.

Töltse le a „HitFit Pro” alkalmazást az App Store-ból vagy a Play Áruházból, és csatlakoztassa az okosórát Bluetooth-on keresztül.

Bővebben
27 390 Ft 
21 900 Ft
Kezdete: 2022.11.15   Vége: 2022.12.15
Részletek

Jellemzők

• Bluetooth-os okosóra pulzusérzékelővel • 1,3”-es, teljes egészében érintőképernyős, átlátható kerek számlap • Klasszikus, kényelmes szilikon pánt a mindennapos viselethez • Automatikusan követi a testhőmérsékletét és alvási mintáit az egészségének védelme érdekében • IP68-szabványnak megfelelő vízállóság legfeljebb 1,5 m-es mélységig, max. 30 percig • 5 sportüzemmód: gyaloglás, futás, kerékpározás, mászás és kosárlabda • Nyomon követi a napi lépésszámot, a megtett távolságot és az elégetett kalóriákat • 24 órás dinamikus pulzusmérő • Üzenetek és értesítések fogadása (SMS, Facebook, Twitter, WhatsApp, Skype) • Több mint 100 különböző stílusú számlap az alkalmazásban

Az akció csak akészlet erejég érvényes!

Adatok
Gyártó
Sweex
Cikkszám
SWSW001BK