TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Aeotec SmartThings hub (Zigbee + Z-Wave)

Aeotec SmartThings hub (Zigbee + Z-Wave)
Aeotec SmartThings hub (Zigbee + Z-Wave)
Aeotec SmartThings hub (Zigbee + Z-Wave)
Bővebben
49 790 Ft
Részletek
A SmartThings a Samsung IoT platformja, mellyel összeköthetsz különböző technológiájú és márkájú okoseszközöket, egy app-ból, egy platformból vezérelheted és időzítheted őket, okosan.
Több száz márka több ezer eszközével kompatibilis, széles körű kompatibilitása teszi az Aeotec Smart Home Hubot és a SmartThings platformot olyan erőssé. Legyen szó audiorendszerekről vagy biztonsági rendszerekről, intelligens világításról vagy intelligens fűtésről, az Aeotec Smart Home Hub segít neked egy tökéletesen személyre szabott okosotthon felépítésében. A hub funkcionalitásáról itt olvashatsz bővebben.


 
Egy alkalmazás az összes vezérléséhez: SmartThings
Bármelyik eszközt is csatlakoztasd, bármelyik rutint is automatizáld, ezeket mind a SmartThings alkalmazáson keresztül vezérelheted.
Az Androidra, valamint az Apple iOS és iPadOS rendszerére egyaránt elérhető SmartThings alkalmazás segítségével gyorsan létrehozhatod a szükséges rutinokat és automatizálásokat, új eszközöket csatlakoztathatsz, minden csatlakoztatott dolgot vezérelhetsz, értesítéseket kaphatsz, ha otthon valami történik.
A SmartThings applikációban automatizálhatod saját rutinjaidat, hogy a mindennapok még kényelmesebbek legyenek. Ez azt jelenti, hogy eseménysorokat állíthatsz be – nem kell felkelned a kanapéról, ha fel- vagy letekernéd a fűtést, ha az érzékelő hőmérséklet-változást észlel, jelzi a központnak és a többi készüléknek, amik ezután automatikusan, az általad beállított hőmérsékletre törekedve kapcsolják a fűtést, mindeközben a lámpák fényereje csökken, és egy kellemes hangulatot teremt.
Az Aeotec Smart Home Hub-hoz Z-Wave, ZigBee és hálózati (http) eszközök közvetlenül kapcsolódhatnak. A SmartThings szoftvernek köszönhetően gyerekjáték a SmartThings minősítéssel rendelkező eszközök csatlakoztatása, legyen szó akár egy szenzorról, de akár egy mosógépről, légkondicionálóról vagy éppen TV-ről. A beépített Z-Wave elektronika garantálja, hogy elméletileg bármely Z-Wave-es eszköz is használható.
 
Támogatott platformok és technológiák:
 

 
Helyi párosítás és cloud integrációk:
 
Különböző márkájú eszközök hosszú sora kompatibilis az Aeotec SmartThings hub-bal, melyeket közvetlenül párosíthatsz lokálisan a hub-bal. Ilyenek például a kníálatunkban megtalálható eWeLink / Tuya plaformmal is kompatibilis Zigbee 3.0 eszközök nagy része, például a kedvező árú Sonoff Zigbee szenzorok, a Sonoff S26 Zigbee konnektora, a SmartWise Zigbee okosizzója és egyes SmartWise Zigbee villanykapcsolók is.
Más, WiFi-s okoseszközök pedig felhőn keresztül integrálhatóak be a SmartThings rendszerébe, így minden eWeLink-eszköz és Shelly-eszköz is megjelenik majd a SmartThings APP-ban - hub nélkül is -, ha az eWeLink / Shelly fókunkat összekapcsoljuk a SmartThings / Samsung fiókunkkal.
A SmartThings hib és a SmartThings platform - széles körű kompatibilitásának köszönhetően - egyike azon rendszereknek, melyeket sokan integrációs platformként választanak, hiszen például eWeLink vagy Shelly WiFi-s eszközöket a gyári felhőn keresztül, míg Zigbee-s vagy akár Z-Wave-es eszközöket pedig közvetlenül az Aeotec SmartThings hub-on keresztül lokálisan rendehetünk egy app-ba, egy felületre, és hozhatunk létre jeleneteket vagy más automatizációkat.
Gyorstesztünk eredményei alapján a SmartThings hub képes a egyes közvetlenül hozzákapcsolt eszközök között olyan automatizációkat is létrehozni, melyek offline esetben, azaz internetkapcsolat nélkül is működni fognak, köszönhetően az Aeotec hub offline képességeinek. A SmartThings oldalán itt olvashatsz erről.

 
Műszaki adatok:


Processzor: 528 MHz ARM Cortex-A7
RAM: 256 MB
Flash ROM: 4 GB
Kompatibilis hangasszisztensek: Google Assistant és Amazon Alexa
ZigBee: 3.0
Z-Wave: Z-Wave 500
USB: 2.0
Ethernet: 10/100 Mbit
Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac
Tápellátás: 5V DC tápegység (tartozék), 2A (USB Type-C)
Applikációk: iOS és Androidkb.. 40 db Zigbee eszköz párosítható vele közvetlenül, és összesen max 100 eszközt képest kezelni.
A SmartThings rendszerről bővebben itt olvashatsz.
Adatok
Gyártó
Zigbee
Cikkszám
AEO-HUB-SMT
Tömeg
525 g/db