TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Shelly Wall Switch sorolókeret, 3-as fekete üveg előlapos

Shelly Wall Switch sorolókeret, 3-as fekete üveg előlapos
Shelly Wall Switch sorolókeret, 3-as fekete üveg előlapos
A Shelly WiFi-s okosrelékhez való kapcsolószerelvény és sorolókeret segítségével helytakarékosan és egyszerűen alakítható ki okos fali villanykapcsoló, mely még a legkisebb mélységű fali aljzatba is belefér.
Ez a Shelly villanykapcsoló rendszer fekete, 3-as üveg előlapos sorolókerete.
Bővebben
5 150 Ft
Részletek
Ez a termék az 3-as sorolókeret Shelly Wall Switch villanykapcsolókhoz - elegáns fekete üveg előlapos kivitelben.
A keretet tetszőleges, 1, 2 vagy 4 gombos Shelly villanykapcsolóra kell rápattintani.
Méret: 220mm x 80mm x 10mm

A Shelly új, 2022-es terméke a Shelly villanykapcsoló-család, sorolható 1,2 és 4 gombos kapcsoló-szerelvényekkel, és hozzájuk passzoló 1, 2 és 3 kapcsolós sorolókerettel. A termékcsalád elegáns fehér és fekete színben is elérhető.
A kapcsoló külső egy speciális kialakítású Shelly terméket takar, hiszen nem egy teljes kapcsoló-szerelvényről van szó, hanem egy olyan mikrokapcsolóval felszerelt előlapról és hozzá való sorolókeretről, melynek a hátuljába a Shelly WiFi-s okosreléit tudjuk a megfelelő relétartó adapterbe bepattintani és kényelmesen összekötni a kapcsoló előlap vezetékeivel. Teljes értékű okos villanykapcsolót tehát egy Shelly okosrelével együtt alkot.
A villanykapcsoló nyomógomb szerelvény és a sorolókeret két külön termék. (A Shelly okosrelé nem a termék része, külön rendelhető.)
A villanykapcsoló rendszer kompatibilis a Shelly 1, Shelly 1PM, Shelly 2.5, Shelly Plus 1, Shelly Plus 1PM, Shelly Plus 2PM, Shelly Plus i4 Shelly okoseszközökkel is. A relétartó adapterek (minden kompatibilis típus) a kapcsolószerelvényhez jár.


Ugyanúgy kapcsolható, mint a hagyományos kapcsolók
A Shelly fali kapcsolók normál manuális fali kapcsolóként működnek, éppúgy, mint a hagyományos kapcsolók, de ezek a relék Wi-Fi kapcsolatán át otthoni automatizálási rendszerén keresztül és okostelefon app-ból is vezérelhetőek.

Egyszerűbb vezetékezés és bekötés
A Shelly villanykapcsoló rendszerrel lényegesen egyszerűbbé válik a Shelly okosrelék vezetékezése és bekötése, hiszen a kapcsolóhoz a gyári adapterbe egy mozdulattal bepattintható a relé, és kényelmesen, még a falon kívül össze is vezetékezhető egymással a kapcsoló és a relé. A fali aljzatnál már csak a bejövő és elmenő vezetékeket kell hasonlóan egyszerűen bekötni, mint egy hagyományos kapcsoló esetén.
A leghelytakarékosabb megoldás
A Shelly kapcsolószerelvénye a lehető legkisebb helyet igényli a fali aljzatban. Ha kevés a hely a fali aljzatban vagy egy vékony válaszfal miatt az aljzat nem is mélyíthető ki, hogy egy hagyományos kapcsoló mögé még egy Shelly okosrelé beférjen, akkor a Shelly kapcsolómegoldása kézenfekvő megoldás okoskapcsolás kialakítására. A Shelly kapcsolószerelvény és a relé együtt nem foglal el több helyet az aljzatban, mint egy hagyományos fali kapcsolószerelvény, így a legkisebb aljzatba is belefér.
Adatok
Gyártó
Shelly
Cikkszám
ALL-KAP-WF3-B
Tömeg
100 g/db