TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Shelly BLU Button Bluetooth távirányító, fehér színben

Shelly BLU Button Bluetooth távirányító, fehér színben
Shelly BLU Button Bluetooth távirányító, fehér színben
A Shelly Blu egy Bluetooth távirányító, mellyel egy vagy több Shelly eszköz vezeték nélküli helyi távvezérlése is megoldható. A Shelly Plus és a Shelly Pro sorozatú eszközökkel kompatibilis, hiszen azokban van csak Bluetooth chip, a távirányított Shelly eszközökkel való kommunikációban titkosítást használ.
Segítségével ki/bekapcsolhatjuk Shelly eszközeinket, vagy akár a Shelly Scene-eket (jeleneteket, okosvezérléseket) is aktiválhatunk, így egyszerre akár több eszközt is vezérelhetünk vele egy gombnyomással.
A különböző típusú gombnyomásokhoz (rövid, hosszú, dupla és háromszoros nyomással) különböző vezérléseket rendelhetünk hozzá, például egy gombnyomásra fel/lekapcsolhatjuk vele a lámpát, egy dupla gombnyomásra vezérelhetjük a redőnyt vele, három gyors gombnyomással bekapcsolhatunk egy ventillátort, hosszú gombnyomással pedig minden lámpát lekapcsolhatunk.
Tekintettel arra, hogy helyi távirányítást használ, így villámgyors vezérlést biztosít a Shelly eszközök távirányítására. A Shelly Plus és Pro eszközökön át a Shelly cloud-ra való kapcsolódása is biztosított.
Apró méretének köszönhetően akár zsebre is vághatjuk, hogy mindig kéznél legyen. Az eszköz egy gombelemmel működik, és a Blueooth Low Energy-nek köszönhetően hosszú, akár 2 éves elem élettartammal képes működni.
A gyári specifikáció szerint beltéren 10 méter, kültéren (akadálymentes környezetben) akár 30 méter hatótávolságra számíthatunk.
A Shelly Blu a beacon funkciót is bevezeti a Shelly okosotthon eszközök világába: az eszköz pillanatnyi helyzete alapján létrehozott automatizációk egyfajta jelenlét alapú vezérlést tesznek lehetővé, erre építve RSSI alapú szkripteket és jeleneteket is létre lehet hozni a házban való tartózkodási hely alapján.
A Shelly Blu Button teljes kompatibilitást kínál az új BTHome Home Assistant protokollal is.
A beépített „Keress meg” funkcióval képes fény és hangjelzést adni, hogy könnyen megtaláljuk.
A Shelly BLU gomb kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Home rendszerrel is.
Bővebben
8 390 Ft
Részletek
A Shelly Blu Button egy Bluetooth Low Energy technológiát használó távirányító, mellyel egy vagy akár több Shelly Plus és Pro eszköz vezeték nélküli helyi távirányítása is megoldható.A gombelemmel működő apró eszköz akár 2 évig is működőképes elemcsere nélkül.Ez a fehér színű termékverzió.
Adatok
Gyártó
Shelly
Cikkszám
ALL-KIE-BLU-W
Tömeg
40 g/db