TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Shelly Motion 2 Wi-Fi-s, vezetéknélküli mozgásérzékelő, hőmérővel és fényérzékelővel

Shelly Motion 2 Wi-Fi-s, vezetéknélküli mozgásérzékelő, hőmérővel és fényérzékelővel
Shelly Motion 2 Wi-Fi-s, vezetéknélküli mozgásérzékelő, hőmérővel és fényérzékelővel
Shelly Motion 2 Wi-Fi-s, vezetéknélküli mozgásérzékelő, hőmérővel és fényérzékelővel
Bővebben
20 000 Ft
Részletek
A Shelly Motion 2 a Shelly 2022 nyáron bejelentett új Wi-Fi-s vezetéknélküli mozgásérzékelője, mely beépített fényérzékelővel és hőmérővel is rendelkezik.
A legújabb generációs Silicon Labs IoT Wi -Fi  technológiának köszönhetően a világ egyik legkisebb fogyasztású Wi-Fi chip-je került a termékbe, így az folyamatos Wi-Fi kapcsolat ellenére az újratölthető, nagy 6500mAh akkumulátorral működő eszköz 1-1,5 éves üzemidőt ígér, standy üzemmódban pedig akár 3 évig is képes működni.
Az eszközhöz jár egy fali tartó, melynek köszönhetően a kívánt szögbe és irányba be tudjuk állítani az érzékelőt. De ha asztalra, polcra vagy szekrényre szeretnénk helyezni, ennek sincs akadálya, hiszen stabilan megáll önmagában is.
 


Más Shelly eszközökhöz hasonlóan ez is közvetlenül a WiFi router-re kapcsolódik, használatához nincs szükség gateway-re vagy hub-ra. A speciális WiFi-s kapcsolatnak köszönhetően gyors válaszidőt ígér a gyártó, így egy szobába lépve képes azonnal kapcsolni egy másik Shelly eszközre kötött világítást!


Az eszköz mozgásérzékenységét egy 256 szintű érzékenységi skálán adhatjuk meg, így az érzékelt távolság és az érzékelt mozgás mértékét is finomhangolhatjuk az érzékenységi beállítások segítségével. Elmozdítás, szabotázs elleni védelemként 128 érzékenységi szinttel beállítható rajta rezgésérzékenység is!A Shelly Motion nem csak egy eszközt, pl. egy Shelly Plug S WiFi-s okoskonnektort vagy egy Shelly 2.5-re kötött motoros redőnyt képes vezérelni, hanem a Shelly Cloud Scene (okosvezérlés) funkciója segítségével akár több eszköz vezérlése is automatizálható a segítségével.
Az eszköz nem csak mozgásérzékelővel, de beépített lux (fényerősség) mérővel, hőmérővel és rezgésérzékelővel is fel van szerelve, mindezek alapján lehetőség van feltételes vezérlésekre, automatizációkra.

Android és iOS okostelefonokra elérhető Shelly Cloud app-pal kompatibilis, valamint Amazon Alexa rendszerekkel is.
 
Terméktulajdonságok:

energiatakarékos, alacsony fogyasztású technológia, újratölthető 6500mAh akkumulátorral (USB-C adapterrel tölthető), kábelt és tápegységet a termék nem tartalmaz
közvetlenül a WiFi router-re kapcsolódik, nem szükséges gateway vagy központi vezérlés a használatához
ingyenes Shelly Cloud mobiltelefon app-ról (Android és iOS) és webes böngészőből is vezérelhető
szenzorok:

mozgásérzékelő (állítható érzékenységgel),
fényerősség (lux) szenzor
hőmérő
rezgésérzékelő (állítható érzékenységgel)


Amazon Alexa kompatibilis
Wi-Fi: 2400 MHz sávval kompatibilis
Wi-Fi hatótáv: max. 30 méter beltéren (a falaktól, akadályoktól függően)
mozgásérzékelő akár 9 méteres távolságból képes mozgást érzékelni, függőlegesen akár 20 fokkal dönthető a fali tartójában, és 120 fokos detektorral rendelkezik
További támogatott platformok, integrációk:


MQTT
Home Assistant
REST API
SmartThingsAdatok
Gyártó
Shelly
Cikkszám
ALL-KIE-MOT2
Tömeg
277 g/db