TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Shelly PLUS H&T Wi-Fi + Bluetooth páratartalom és hőmérséklet szenzor, e-papír kijelzővel (fehér)

Shelly PLUS H&T Wi-Fi + Bluetooth páratartalom és hőmérséklet szenzor, e-papír kijelzővel (fehér)
Shelly PLUS H&T Wi-Fi + Bluetooth páratartalom és hőmérséklet szenzor, e-papír kijelzővel (fehér)
Shelly PLUS H&T Wi-Fi + Bluetooth páratartalom és hőmérséklet szenzor, e-papír kijelzővel (fehér)
Bővebben
16 800 Ft
Részletek
A Shelly PLUS H&T a népszerű H&T szenzor 2022-es új PLUS generációs változata.

A több mint 1 éves akkumulátor-élettartamnak köszönhetően a Shelly Plus H&T gondoskodik arról, hogy minydig tisztában legyél otthonod vagy irodád hőmérsékletével és páratartalmával. A gyorsabb processzorral rendelkező Shelly Plus H&T a körülmények legkisebb változását is figyeli, és segít megelőzni a kiszáradást vagy a penészedést, miközben kényelmes körülményeket biztosít a helyiségben.
A Shelly Plus H&T elemről (4 db AA elem szükséges a működéséhez) vagy egy USB-C töltőkábellel hálózati töltésről is képes működni. Elemes működés esetére a Shelly Plus H&T-hez 1 évnél is hosszabb üzemidőt ígér a gyártó, köszönhetően a szuper energiatakarékos e-papír kijelzőnek. A Shelly Plus H&T-t egy C típusú USB-nyílással is ellátták, az erről való működés során gyakrabban, akár 5 percenként jelenti le a frissen mért adatokat.

A minimalista, ám mégis modern dizájnú eszköz minden iroda és lakás dísze, és segítségével nem csak a Shelly app-ban követhető - akár az interneten keresztül távolról is - a helyiségek páratartalom-szintje és hőmérséklete, hanem a képernyőn a helyszínen is követhetőek az adaok. És persze változatlanul automatizációkat is építhetünk az adatokra és okosan vezérelhetünk más Shelly eszközöket.
Közvetlenül Wi-Fi-re kapcsolódik, nincs szükség vezetékezésre, sem huub-ra / központi egységre a használatához. Az ESP 32 chip-nek köszönhetően - más Shelly Plus eszközökhöz hasonlóan -, pillanatok alatt párosítható a telefonnal Bluetooth segítségével. 
A mért adatokat a termékhez járó ingyenes Shelly Cloud 1 évig tárolja és a szintén ingyenes Shelly okostelefon app-ban az adatok megtekinthetőek és le is tölthetőek róla.
A terméket elem nélkül szállítjuk.

Más Shelly termékekkel együtt használva:
 
Plus H&T + Plug S /  Plug

Az otthoni hőmérséklet szabályozása még soha nem volt ilyen egyszerű! A fűtőtestet csak csatlakoztasd egy Shelly Plug vagy Plug S okoskonnektorhoz, és egy jelenet segítségével automatizáld a Shelly Plus H&T adatai lapaján a WiFi-s konnektor ki és bekapcsolását.

Plus H&T + TRV
Könnyen nyomon követheted a hőmérséklet-ingadozásokat, és fenntarthatod a kényelmes hőszintet otthonában. Csatlakoztasd a Shelly TRV-t a Shelly Plus H&T-hez, hogy pontos hőmérsékletmérést kapj az egész házra vonatkozóan, és ennek megfelelően automatikusan beállíthatod a fűtést.

Plus H&T + Plus 1
Kerüld el a magas páratartalmat és előzd meg a penészképződést azáltal, hogy rákötöd a fürdőszobai vagy más ventilátorod egy Shelly Plus 1-re, és egy jelenet segízségével a Shelly Plus H&T adatai alapján automatikusan bekapcsolod a ventilátort egy megadott páratartalom értéknél.

Plus H&T + Plus 2PM
A forró nyári hónapokban a lakás felmelegedésének egyik oka az ablakokon keresztül bejutó közvetlen napfény. Állítsd be a Shelly H&T maximális hőmérsékletét, és kérd a motoros redőnyöket vezérlő Shelly Plus 2PM-et, hogy zárja be a redőnyöket.

Terméktulajdonságok:
Alacsony fogyasztású e-tinta kijelzővel4 x 1,5 V AA  elemmel működik (nem tartozék)USB-C csatlakozóval állandó áramellátású tápegységről is működtethető (nem tartozék)Alacsony elemfogyasztás (akár 1 éves akkumulátor-élettartam)
Akár 1 év ingyenes adattárolási lehetőséget kínál elemzésekhez és statisztikákhoz0,5 fok celsius és 1% páratartalom határérték (érzékenység) adható meg (hogy milyen gyakran jelentse le a változást), és max. 5 percenként kapcsolódik a felhőre a hőmérsékleti és páratartalom érték lejelentéséhez
Bluetooth párosítás
Falra is felszerelhető
Kompatibilis az Alexa, a Google Home rendszerekkel is
Adatok
Gyártó
Shelly
Cikkszám
ALL-KIE-PLUSHTW
Tömeg
16 g/db