TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Autós Kamera 720p@30fps 3.0 MPixel 2.4 " LCD Mozgás érzékelő Fekete

Autós Kamera  720p@30fps  3.0 MPixel  2.4 "  LCD  Mozgás érzékelő  Fekete
Autós Kamera 720p@30fps 3.0 MPixel 2.4 " LCD Mozgás érzékelő Fekete
Autós Kamera | 720p@30fps | 3.0 MPixel | 2.4 " | LCD | Mozgás érzékelő | Fekete
Bővebben
Figyelem hosszabb szállítási idő!
11 760 Ft
Részletek
Ez a Nedis® műszerfali kamera HD 720p minőségben rögzíti az autós utazásokat, így később kristálytiszta képen megtekintheti azokat. A műszerfali kamera 2,4"-es LCD kijelzővel és 60 fokos objektívvel rendelkezik. A kamera a 32 GB-os microSD-memóriakártyákkal is kompatibilis, és végtelenítve rögzíti a felvételeket, ami azt jelenti, hogy amikor a memóriakártya megtelt, felülírja a legkorábban rögzített fájlokat. A motor indításakor és leállításakor a felvétel elindul és leáll, a mozgásérzékelés pedig biztosítja, hogy a kamera csak akkor rögzítse a felvételt, ha mozgás van a látómezőben.

A műszerfali kamerát egy fényképes üzemmóddal is ellátták, amellyel fényképeket készíthet, illetve egy zárógomb is található rajta, amely a felvételek csak olvasható fájlként történő mentésére szolgál. Beépített hangszórója és mikrofonja be- és kikapcsolható. Baleset esetén a beépített akkumulátor biztosít tápellátást a műszerfali kamera számára.

A készülék egy tapadókorongos rögzítőkonzollal, egy rendkívül hosszú, 3,4 m-es, járműben használható töltőkábellel, illetve egy mini USB-kábellel rendelkezik.
Adatok
Gyártó
Nedis
Cikkszám
DCAM06BK
Tömeg
291 g/db