TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Szén-monoxid riasztó Elemes Áramellátás EN megfelelőség: EN50291 Szünet gombbal Teszt gombbal 85 dB Fehér

Szén-monoxid riasztó  Elemes Áramellátás  EN megfelelőség: EN50291  Szünet gombbal  Teszt gombbal  85 dB  Fehér
Szén-monoxid riasztó Elemes Áramellátás EN megfelelőség: EN50291 Szünet gombbal Teszt gombbal 85 dB Fehér
Szén-monoxid riasztó | Elemes Áramellátás | EN megfelelőség: EN50291 | Szünet gombbal | Teszt gombbal | 85 dB | Fehér
Bővebben
17 490 Ft
Nem vásárolható!
Részletek
Ez a kompakt szénmonoxid-érzékelő azok számára jelent ideális megoldást, akik anélkül szeretnének részesülni a szagtalan, halálos gáz ellen védő, korai jelzőrendszerek által biztosított védelemben, hogy a szobájukban feltűnő, hatalmas érzékelőt helyeznének el.

Mindössze 45×80 mm-es méretével a legtöbb szénmonoxid-érzékelőnél 75%-kal kisebb, és valóban bárhová diszkréten elhelyezhető. Ugyanakkor nagy teljesítményű érzékelőt és 85 decibeles figyelmeztetésre képes riasztót tartalmaz, amely a veszély észlelésekor azonnal figyelmeztet.

Ez az érzékelő egyszerűen felszerelhető a mellékelt csavarok használatával, és lítiumelemet tartalmaz, amely sok évre szóló védelmet biztosít, az érzékelőn pedig megtalálható egy próbagomb a működés rendszeres ellenőrzésére, valamint elemlemerülésre figyelmeztető és az üzemidő végére figyelmeztető jelzést is biztosít.

Fontos: Ez a termék rendkívül érzékeny alkatrészeket tartalmaz. Mindig ügyeljen arra, hogy a terméket -10 és 40 Celsius-fok közötti hőmérsékleten tárolja és/vagy használja.
Adatok
Gyártó
Nedis
Cikkszám
DTCTCO20WT
Tömeg
148 g/db