TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Gledopto 2.4GHz RF vezeték nélküli távirányító (Gledopto Zigbee Pro LED termékekhez)

Gledopto 2.4GHz RF vezeték nélküli távirányító (Gledopto Zigbee Pro LED termékekhez)
Gledopto 2.4GHz RF vezeték nélküli távirányító (Gledopto Zigbee Pro LED termékekhez)
A Gledopto vezetéknélküli RF távirányítója a Zigbee Pro termékcsaládhoz tartozó LED vezérlések és LED világítások helyi távirányítására képes, 2.4GHz RF vezetéknélküli RF technológiát használva. Maximum 6 zóna / eszközcsoport távirányítására képes.
Bővebben
7 830 Ft
Részletek
A Gledepto Zigbee Pro termékcsaládjának tagjai mind vezérelhetőek helyi RF távirányítással is: 2.4 GHz-es RF távirányítókkal és fali RF panelekkel is. Ez a vezetéknélküli RF távirányító pedig 6 különböző okos Gledopto Zigbee Pro LED terméket is képes vezérelni.
Ezt a hordozható RF távvezérlő típus, de a Gledopto kínálatában van falra felszerlhető RF távirányító fali panel is, ha éppen arra van szükség.
Kompatibilis a Gledopto Pro termékcsalád összes LED vezérlőjével (5-az-1-ben, 5-az-1-ben Mini, CCT (WW/CW), RGBW, RGB CCT, Dimmer), a Gledopto Pro LED reflektorokkal, valamint a Gledopto Pro LED izzókkal.
A párosítás nagyon egyszerű folyamat: a Zigbee Pro világítás áram alá helyezése után a távirányítón csak meg kell nyomni a kiválasztott (1-6) zóna ("I") gombját, és a sikeres párosítást máris a világítás felkapcsolása jelzi. Hatnál több eszköz is párosítható vele, amennyiben egy zónába több eszközt is hozzáadunk (és együtt vezérlünk), például szobánként egy-egy zónát létrehozva.


Terméktulajdonságok:


Ez az RF távirányító csak a Gledopto Pro és Plus termékeivel kompatibilis, a sima Zigbee termékeivel nem, mivel csak ezekben van a Zigbee chip mellett 2.4GHz RF vevőegység is.

kompatibilis a Gledopto Pro LED vezérléseivel, LED izzóival, LED spot lámpáival, LED reflektoraival, LED kerti lámpáival
Milight kompatibilis


Csoport vezérlésre is képes hub nélkül is, max. 6 zónába vagy csoportba szervezett eszközöket képes távirányítani
Képes a fényerő, a színhőmérséklet és az RGB színek vezérlésére is:

RGB szín beállítására (az RGB, RGBW, RGB CCT eszközök és vezérlők esetén)
Fényerő beállítására: dimmer/fényerőszabályzóként is képes működni
Színhőmérsékletet, azaz hideg / meleg fehér fényskálán levő beállításra is képes fehér fény esetén (az RGBW, RGB CCT, CCT LED-ek esetén)


9 üzemmódot támogat - ezzel különböző hangulatfényeket hozhatunk létre
A 2.4GHz RF távirányító technológiát használja helyi távirányításra, működéséhez nincs szükség Zigbee vagy más hub-ra.
Hatótávolság: akár 30 méter
Átviteli teljesítmény: 6 dBm
60 másodperces kikapcsolás - ehhez csak meg kell nyomni a távirányítón a "hold" gombot és az eszköz 1 perc múlva kikapcsol
AAA elemmel működik
Anyaga: polikarbonát
Adatok
Gyártó
Gledopto
Cikkszám
GLE-REM-C006Z
Tömeg
74 g/db