TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Gorilla műszerfalápoló kendő

Gorilla műszerfalápoló  kendő
Gorilla műszerfalápoló kendő

A Gorilla műszerfalápoló kendő alapos tisztítást biztosít. Fokozott hatékonyságú formulájának köszönhetően könnyedén eltávolítja a lerakódott szennyeződéseket is.  Speciális összetételének köszönhetően visszaállítja a felületek eredeti színét és hosszan tartó kellemes illatot biztosít az autóban.

Lapméret:15*19,5 cm

Lapszám: 30

Bővebben
1 009 Ft
Részletek

A Gorilla nedves törlőkendő professzionális választás gépjárműve ápolására.Használata segít megőrizni autója eredeti állapotát.

Egy lépésben tisztíthatók az autó külső és belső részei a megfelelő termék megválasztásával.

Egyszerű és gyors, az eredmény azonnal látható, hiszen nem igényel utántörlést.

A csomagolás formátuma praktikus és helytakarékos, kényelmesen elfér minden kesztyűtartóban vagy az ajtó oldalában.

Antisztatikus Formula

Az Ön járműve nap mint nap ki van téve a káros elemek hatásának, úgy mint oxidáció és ultraviola sugárzás. A Gorilla műszerfalápoló kendő segítségével könnyedén megújíthatja autójában a műszerfalat és egyéb műanyag részeket anélkül, hogy csúszósak vagy ragadósak maradnának. A speciális antisztatikus folyadékkal átitatott kendőszövetnek köszönhetően hosszú távú védelmet kap a kezelt felület. Csíkmentesen tisztít és ragyogást hagy maga után. A csomagolás formátuma praktikus és helytakarékos, kényelmes elfér minden kesztyűtartóban, vagy az ajtó oldalában.

Használható: Műszerfalra, kárpitra, kormányra és minden műanyag felületre az autó belső terében. Ammónia, foszfát és formaldehid mentes.
  • Tisztítás és védelem egy lépésben
  • Kényelmes használat
  • Gyors száradás
  • Friss illat
Adatok
Gyártó
Wet Wipe
Cikkszám
HG005
Tömeg
1 kg/db