TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Softy Bathroom and window fürdőszoba és üvegfelület tisztító kendő

Softy Bathroom and window fürdőszoba és üvegfelület tisztító kendő
Softy Bathroom and window fürdőszoba és üvegfelület tisztító kendő

A Softy fürdőszoba és üveg felület tisztító kendő hatékonyan távolítja a vízkövet és a szappanlerakódásokat a fürdőszobában. Emellett ablak- és tükörtisztításra is kiválóan alkalmas, mivel ragyogó és csíkmentes felületet hagy maga után.

  • Friss illatot hagy maga után
  • 3x tisztító hatás: konyhai zsíros szennyeződésekre, odaégett ételfoltokra és fürdőszobai szennyeződésekre alkalm

 Lapszám: 40

Bővebben
709 Ft
Részletek

A Softy Bathroom & Window nedves fürdőszobai és üvegfelület tisztító kendő segítségével tiszta otthont teremthet gyorsan, egyszerűen és kényelmesen.

A jól ismert Softy Bathroom & Window visszazárható formátumú üvegfelület tisztító kendő törlőkendőt tovább fejlesztettük. Innovatív csomagolásának köszönhetően lakásának dísze lehet. A különlegesen tartós, erős kendőszövettel gyorsan és higiénikusan tisztává varázsolhatja konyháját, fürdőszobáját és otthona más területeit, ahol fontos a higiénia és a tisztaság. Minden lemosható felületen használható.

A speciálisan kialakított törlőkendő a legnehezebb szennyeződést is képes kezelni. Friss illatot hagy maga után. Az erőteljes tisztítási technológiát javították, hogy elősegítse a leginkább makacs foltok eltávolítását is akár már az első alkalommal.
Adatok
Gyártó
Wet Wipe
Cikkszám
HG022
Tömeg
1 kg/db