TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Softy Disinfectant visszazárható törlőkendő

Softy Disinfectant visszazárható törlőkendő
Softy Disinfectant visszazárható törlőkendő

Softy Disinfectant 30 lapos felületfertőtlenítő törlőkendő

Softy Disinfectant nedves törlőkendő

Megöli a Bactériumok 99,9%-át

A Softy Disinfectant magas fertőtlenítő hatású nedves törlőkendő higiénikus tisztaságot biztosít, elpusztítva a felületekre került vírusok, baktériumok és gombák 99,9 %-át.

Bővebben
1 449 Ft
Részletek

HIGIÉNIKUS TISZTASÁG az otthonunkban és azon túl.

A Softy Disinfectant magas fertőtlenítő hatású nedves törlőkendő, higiénikus tisztaságot biztosít elpusztítva a felületekre került vírusok, baktériumok és gombák 99,9 %-át.

A lakás minden területén hatékonyan használható.

Praktikus, a háziasszonyok kedvence lehet könnyű, egyszerű, gyors és nagyon hatékony használata miatt. Az innovatív doboznak köszönhetően a kendők nem száradnak ki, a speciális adagolóval ellátott doboztető megkönnyíti a lapok kihúzását és elválasztását. A nagyméretű, különleges anyagú kendőszövet segítségével akár 200%-kal nagyobb felületet tisztíthat meg a hagyományos törlőkendőkhöz viszonyítva.

Egy fázisban tisztít és fertőtlenít.

A Softy Disinfectant antibakteriális nedves felületfertőtlenítő törlőkendő segítségévek könnyedén és egy lépésben végezheti el a tisztítást és fertőtlenítést a ház minden részében. A kendő speciális anyaga segít magába zárni a felületi szennyeződéseket. Antibakteriális formulájának köszönhetően a tisztítással egyidejűleg, percek alatt elpusztítja a baktériumok 99,9 %-át. Az eredmény ragyogó tisztaság és fertőtlenített felület. A terméket közvetlenül a felületen, hígítás nélkül kell felhasználni.

  • Bactercid
  • Tuberkolocid
  • Fungicid
  • Virucid
Adatok
Gyártó
Wet Wipe
Cikkszám
HG024
Tömeg
1 kg/db