TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Softy Furniture bútorápoló törlőkendő

Softy Furniture bútorápoló törlőkendő
Softy Furniture bútorápoló törlőkendő

A Softy bútorápoló törlőkendő eltávolítja az ujjlenyomatokat és ragacsos szennyeződéseket, valamint a port a bútorok felületéről, miközben fokozza azok természetes fényét.

Lapméret: 17*18 cm

Lapszám: 40

Bővebben
709 Ft
Részletek

Bútoraink tisztítása és ápolása összetett feladat. Vannak érzékeny felületek, melyeket nem lehet bármivel kezelni, ugyanakkor az általános tisztítás minden bútorfelületre ráfér, és szükséges is, hiszen a kórokozók ugyanúgy megtapadhatnak a konyha ajtaján vagy éppen a szobai polcon, mint bárhol máshol. A Softy Furniture bútorápoló nedves kendő kíméletesen és rendkívül hatékonyan tisztít egyetlen lépésben. Eltávolítja az ujjlenyomatokat, a ragacsos szennyeződéseket és a port a bútorok felületéről, miközben fokozza azok természetes fényét.

Ragyogó felület
Biztosítson ragyogó fényt bútorainak, legyen akár fa vagy egyéb felület. Manapság a különböző műanyag és kezelt felületek tisztítása nem egyszerű feladat. A különböző szövetek gyakran csak tologatják a port, ezzel szemben azonban a Softy Furniture kendőszövete magába zárja a szennyeződéseket.
Adatok
Gyártó
Wet Wipe
Cikkszám
HG025
Tömeg
1 kg/db