TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Blender álló mixer 800 W 1.5 l Műanyag 2 Sebesség Beállítás Fehér / Fekete

Blender álló mixer   800 W   1.5 l   Műanyag   2 Sebesség Beállítás   Fehér / Fekete
Blender álló mixer 800 W 1.5 l Műanyag 2 Sebesség Beállítás Fehér / Fekete
állvány Blender 800 W 1.5 l Műanyag 2 Sebesség Beállítás Fehér / Fekete
Bővebben
14 190 Ft
Részletek
A Nedis® álló mixer tökéletes megoldás a gyümölcsök és zöldségek azonnali turmixolására. A nagy teljesítményű, 800 W-os motornak és a bőséges, 1,5 literes kapacitású turmixpohárnak köszönhetően fehérjeturmixokat, gyümölcsleveket és ínycsiklandó smoothie-kat készíthet, illetve leveszöldségeket turmixolhat.

A rozsdamentes acél vágópengék, a két sebességfokozat és az impulzus üzemmód biztosítja, hogy a pengék a legkeményebb zöldségekkel vagy gyümölcsökkel is megbirkózzanak, emellett élettartamuk is hosszabb.

Nagy kapacitása ellenére a turmixgép kompakt kialakítású, és nem foglal sok helyet a konyhapulton, a csúszásmentes lábaknak köszönhetően pedig biztos lehet benne, hogy a helyén marad. Szeretne hozzáadni egy másik összetevőt, de már elkezdte a turmixolást? Semmi gond, a turmixpohár tetején egy praktikus újratöltő nyílás is található. Csak nyissa fel - ne turmixolás közben -, és helyezze be a plusz hozzávalókat.

A turmixgép és az 1,5 literes tartály könnyen tisztítható. Csak csavarja le a tartályt, és kezdje el a tisztítást. Öntsön némi mosogatószeres forró vizet a turmixpohárba, zárja le a fedelet, turmixolja egy kicsit, majd mossa le a mosogatószert a következő turmixoláshoz!
Adatok
Gyártó
Blender
Cikkszám
KABL300CWT
Tömeg
1,857 kg/db