TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

FROSCH Folyékony szappan utántöltő, 0,5 l, , aloe vera

FROSCH Folyékony szappan utántöltő, 0,5 l, , aloe vera
FROSCH Folyékony szappan utántöltő, 0,5 l, , aloe vera

Környezetbarát, öko termék

Folyékony szappan, melyet a test- és szépségápolásban nélkülözhetetlen gyógynövény, az aloe vera kivonata tesz igazán ápolóvá. Vitaminokban, nyomelemekben és ásványi anyagokban gazdag, így keze számára a legjobb ápolást biztosítja.

Bővebben
1 590 Ft
Egységár: 3 180 Ft/liter
Részletek

 Kőolajszármazék mentes
• Utántöltő használatával kevesebb hulladék keletkezik
• Fenntartható és energiatudatos gyártási folyamat
• A gyárban működő víztisztító telepnek köszönhetően csak szűrt, tiszta víz kerül vissza a környezetbe.

Űrtartalom: 500 ml

A zöld béka logóval ismertté és népszerűvé vált Frosch termékcsalád gyártója 1986 óta kínál környezetkímélő tisztítószereket.

A növényi eredetű tenzideket tartalmazó formulájú termékek magas százalékban biológiailag gyorsan lebomlóak, foszfát-, formaldehid- és oldószermentesek. A hagyományos tisztítószerekhez képest környezetbarátabb megoldást jelentenek anélkül, hogy a tisztító hatásban kompromisszumokra kényszerítenék felhasználóikat.

A Frosch termékek természetes formulája mellett a gyártó olyan egyéb módokon is törekszik termékei környezetterhelő hatásának minimalizálására, mint például a felhasznált csomagolóanyagok mennyiségének minimalizálása, illetve újrahasznosított, újrahasznosítható anyagok alkalmazása.

Ezen termékcsaládból válogatva a fenntarthatóság mellett elkötelezett, azért aktívan tevő gyártó olyan termékeit használhatja, melyek nem csak a környezetet, de az Ön bőrét is kímélik.

Adatok
Gyártó
FROSCH
Cikkszám
KHT432
Tömeg
820 g/db