TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

KingArt nagyteljesítményű (20A), Sonoff-kompatibilis, WiFi-s, távvezérelhető, érintős villanykapcsoló / bojlerkapcsoló (fehér)

KingArt nagyteljesítményű (20A), Sonoff-kompatibilis, WiFi-s, távvezérelhető, érintős villanykapcsoló / bojlerkapcsoló (fehér)
KingArt nagyteljesítményű (20A), Sonoff-kompatibilis, WiFi-s, távvezérelhető, érintős villanykapcsoló / bojlerkapcsoló (fehér)
A KingArt nagyteljesítményű (20A) WiFi-s érintős villanykapcsolója egy Sonoff/SmartWise és eWeLink app kompatibilis fali érintős villanykapcsoló, azonban különlegesen nagy teljesítmény, 20A avagy 4400W kapcsolására alkalmas, és elősorban nem világítás, hanem nagy teljesítményű fogyasztók (pl. villanybojler, elektromos fűtőtest) kapcsolására ajánljuk.
A kapcsoló elérhető nem csak fehér, hanem fekete színben is. A Sonoff és SmartWise kapcsolókhoz hasonlóan ez is elegáns üveg előlappal, érintőkapcsolóval van felszerelve. Beépített WiFi chip-jének köszönhetően internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó App segítségével távolról is vezérelhetjük a ki/be kapcsolását, és beállíthatunk időzített ki/be kapcsolást is. Az érintőkapcsoló segítségével a fali kapcsolón is kapcsolhatjuk természetesen a rákötött bojlert vagy más fogyasztót, ahogy egy hagyományos kapcsolóval tennénk azt. A távoli elérés lehetősége megosztható a családtagokkal is. Tökéletes megoldás a bármilyen nagy áramfelvételű fogyasztó okosvezérléséhez. Használatával kényelmesen távolról is fel vagy lekapcsolhatjuk a fogyasztókat akkor is, amikor nem vagyunk otthon.
 
Terméktulajdonságok:

eWeLink app kompatibilis - a Sonoff és SmartWise eszközöket is vezérlő eWeLink felhővel és eWeLink app-pal működik
Érintőkapcsoló - az üvegelőlapon érintőkapcsoló és az aktív WiFi kapcsolatot mutató LED
EU és magyar szabvány szerinti méret: 86x86mm a kapcsoló előlapja, ami a magyar szabvány szerinti előlap mérete, 35mm a teljes mélysége, a falba benyúló doboz szintén a magyar szabvány szerinti.
Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól távolról ki vagy be kapcsolhatja a rákötött fogyasztókat, pl. villanybojlert vagy elektromos fűtőtestet
Mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink
Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a kapcsoló aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer.
Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak a távvezérléshez
Készülékcsoportok – Csoportba rendezheti készülékeit, és egy kattintással többet is ki vagy bekapcsolhat
Okoscsoportok – Hőmérséklet, páratartalom vagy más külső érzékelőkhöz kapcsolva akár automatikusan is vezérelheti a ki/be kapcsolást
Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, valamint IFTTT-hez és Google Nest-hez is

 
Fontos: a WiFi-s kapcsoló működéséhez nem csak fázisvezeték, hanem nullavezeték is szükséges a kapcsolóaljzatban! 
Bővebben
10 000 Ft
Részletek
A KingArt nagy teljesítményű kapcsolója akár 20A, / 4400W kapcsolására is képes WiFi-s, az interneten keresztül mobiltelefonról távolról vezérelhető, időzíthető okos fali kapcsoló, elegáns fehér kifutó üveg érintőkapcsolóval. Villanybojlerek, elektromos fűtések és más nagy teljesítményű fogyasztó kapcsolására ajánljuk.
Adatok
Gyártó
KingArt
Cikkszám
KIN-KAP-T20W
Tömeg
140 g/db