TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

KingArt garázskapu WiFi-s okosvezérlés, állapotszenzorral, autó szivargyújtóról működő RF távirányítóval

KingArt garázskapu WiFi-s okosvezérlés, állapotszenzorral, autó szivargyújtóról működő RF távirányítóval
KingArt garázskapu WiFi-s okosvezérlés, állapotszenzorral, autó szivargyújtóról működő RF távirányítóval
KingArt garázskapu WiFi-s okosvezérlés, állapotszenzorral, autó szivargyújtóról működő RF távirányítóval
Bővebben
16 000 Ft
Részletek
A KingArt garázskapu vezérlő szettje motorral vezérelt, rádiós távirányítós vagy fali kapcsolós garázskapukat okosít fel utólag, és tesz az interneten át mobiltelefonról távolról vezérelhetővé, automatizálhatóvá és távolról ellenőrizhetővé.
A KingArt okos vezérlése a legtöbb garázskapu nyitó motorral kompatibilis, ahol a nyitás és zárás egy közös gombról - szárazkontaktussal (egy potenciálmentes, azaz feszültség nélküli áramkör zárásával) - indítható el kapcsolóról vagy távirányítóról. Más WiFi-s relékhez képest fő előnye, hogy tartalmaz egy vízálló állapotszenzort is, azaz nem csak a nyitó / záró parancsot tudjuk neki kiadni az eWeLink app-ból, hanem látjuk a garázskapu vagy kertkapu aktuális nyitott / zárt állapotát is az app-ban. Az állapotszenzor kábele 2,9 méter hosszú, és az állapotszenzor vízálló, kültéri kapura is kerülhet (azonban a vezérlés maga víztől védett helyre kell hogy kerüljön, a vezérlés nem vízálló).
Megjegyzés: A szenzor nem ismeri (és így az eWeLink app nem képes kijelezni) a garázskapu nyitottság mértékét, csak azt képes detektálni, hogy teljesen zárva van-e a garázskapiu, vagy sem.

A KingArt vezérlése kompatibilis a Sonoff-rendszerekkel, az eWeLink applikáció segítségével vezérelhető, kompatibilis a Google Home-mal és az Amazon Alexa hangvezérléssel, valamin (eWeLink Premium előfizetés esetén) integrálható az ingyenes IFTTT rendszerrel is.
Mivel 5V-24V DC közötti tápfeszültség kell a működéséhez, jó eséllyel beköthető közvetlenül a garázskapu nyitó motor 12V vagy 24V kimenetére is, ebben az esetben nem szükséges hozzá külön tápegység.

A termék része egy rádiós (433,92 MHz-es / 1527-es típus) speciális távirányító is (max. hatótávolság: 10-15m) , mely nem elemmel működik, hanem az autó szivargyújtójába kell illeszteni. A szivargyújtós távirányító oldalán van egy kis nyomógomb, mellyel nyitható a garázskapu, valamint van egy gyorstöltő USB aljzata is, mellyel más autós eszközök számára biztosíthatunk 5V DC (max. 2,1A) tápellátást.
Megjegyzés: Más 433,92 MHz-es távirányítóval való vezérlésre csak a SmartWise programozható 4 gombos RF távirányítója alkalmas, mellyel lemásolható az autós szivargyújtóba illeszthető gyári távirányító jele. 

A KingArt garázskapu vezérlő szett tartalmaz:

egy Sonoff / eWeLink app-kompatibilis, WiFi-vel felszerelt kapcsoló relét, mellyel szárazkontaktusos impulzuskapcsolással indíthatjuk a garázskapi nyitását és zárást, hasonló módon, mint a fali kapcsolóval vagy egy távirányítóval. A relé (pl. az otthoni) WiFi router-ünkre kapcsolódva kapcoslódik a Sonoff/eWeLink Cloud-hoz (felhőhöz), melyet az eWeLink ingyenes okosotthon app-ból az interneten át bárhonnan elérünk mobiltelefonról, és nyithatjuk/zárhatjuk a garázskaput vagy kertkaput vele.
egy (nem vízálló) mágneses garázskapu állást érzékelő szenzort, kábele kb. 2,9 méter hosszú, ennek segítségével a mobiltelefon app-ban ellenőrizhetjük, hogy zárva vagy nyitva van-e a garázskapu,
egy autós szivargyújtóba dugható RF távirányítót (USB-s töltőaljzat kimenettel).

A szett nem tartalmazza a WiFi-s vezérlő működéséhez szükséges tápegységet. Továbbá az egyértelműség kedvéért: nem tartalmaz fali kapcsolót, távirányítót és kapunyitó motort sem.
 
Internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó (ingyenes) eWeLink app segítségével távolról vezérelhetjük az okos garázskapu / kertkapú nyitó motorunkat, és beállíthatunk időzített nyitást/zárást is. Az App-ból való távoli elérés lehetősége megosztható a családtagokkal is.
 Tudtad?
Az eWeLink app-ban a garázskapu vezérlés képernyőjén megjelenítheted egy éjjel is látó, FullHD beltéri (motorosan mozgatható) vagy egy kültéri eWeLink-kompatibilis kamera képét is, és élőben nézheted, hogy valóban megfelelően kinyílt / bezáródott-e a kapu, illetve bármikor ellenőrizheted a távolból, hogy minden rendben van-e a garázsban vagy az udvaron.
A kamerák támogatják a szabványos RTSP protokolt is, így NVR-re vagy NAS-ra is rögzíthető is a képük biztonsági kameraként használva őket. 


Kompatibilis Amazon Alexa és Google Assistant hangvezérléssel és (Premium eWeLink előfizetés esetén) integrálható az ingyenes IFTTT-vel, mellyel beállíthatjuk azt is, hogy amennyiben telefonunk pozíciója pl. 100 méteres körzetébe ér az otthonunknak, a garázsajtó nyíljon ki automatikusan.


Ha állapot-szenzor nélküli megoldást keresel garázskapu vezérlésre:

SmartWise 5V-32V egy áramkörös relé hasonló vezérlésre alkalmas, de allapot szenzor nélkül, a
SmartWise 5V-32V két áramkörös relé pedig akkor megfelelő megoldás számodra, ha két gombos távirányítód van, azaz más gombot használsz a kapu nyitására és zárására.


 
Terméktulajdonságok:

Az állapot-szenzora nem vízálló, csak beltérre telepíthető. 
Kompatibilitás: a legtöbb garázskapu-motorral kompatibilis, ahol a nyitást és zárást ugyanaz a távirányító gomb vagy fali kapcsoló vezérli, szárazkontaktussal (azaz egy feszültség nélküli áramkör zárásával).
Autós szivargyújtóba helyezhető RF távirányító
Magyar nyelvű mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink, magyar nyelven is
Állapotlekérdezés – A mobil app-ban látszik a garázsajtó aktuális állapota (nyitott (ON) vagy zárt (OFF))
Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás –Bárhol is vagy, mostantól távolról kinyithatod vagy bezárhatod a garázskaput vagy kertkaput távolról.
Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, stb. Segítségükkel beállíthatod például, hogy minden este 8-kor zárjon be a kapu, így még véletlenül sem marad nyitva éjszakára.
Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak vagy másoknak a távvezérléshez
Csoportok, szobák - csoportokba és szobákba rendezheti Sonoff és SmartWise okoseszközeit az eWeLink app-ban
Okosvezérlés (Scene) – Az Okosvezérlés / Scene eWeLink app funkció segítségével létrehozhat különböző Sonoff / SmartWise eszközök közötti feltételes vezérléseket is. Például egy TH10 reléhez kapcsoló hőmérséklet vagy páratartalom érzékelő adatai alapján kapcsolhat egy Sonoff S26 konnektort, vagy egy Sonoff RF Bridge átjáróhoz párosított RF mozgásérzékelő jele alapján kapcsolhat egy Sonoff vagy SmartWise okos villanykapcsolót is, de két WiFi-s eszköz be és kikapcsolását is összehangolhatja (pl. egy Sonoff villanykapcsoló WiFi-n át bekapcsolhat egy Sonoff WiFi-s okoskonnektort).
Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, és Google Nest-hez is
A Sonoff és testvérmárkája, a SmartWise eszközök egymással kompatibilisek, egyaránt az eWeLink gyári app-ot használják.
Az eWeLink app már magyar nyelven is elérhető!

 
A termékhez saját magyar nyelvű használati útmutatónkat is biztosítjuk vásárlóinknak, mely a weboldalunkról tölthető le.
 
A SmartWise garázskapu vezérlés igen egyszerűen integrálható a garázskapu / kapunyitó vezérlésekkel, jellemzően házilag is, telepítése szakember bevonása nélkül is megoldható.

A bekötési/kábelezési lehetőségek:
 
1. A szett bekötése közvetlenül a garázskapu nyitó motorhoz, ugyanoda, ahova a kapunyitó fali kapcsoló is be van már kötve:

2. A szett beköthető a fali kapcsolóhoz is, ha ennek a kábelezése egyszerűbb:

3. A szett bekötése a rádiós távirányítóhoz, amennyiben nincs lehetőség a motorhoz vagy fali kapcsolóhoz bekötni:
Ebben az esetben egy távirányítót megbontva a távirányító gombjának két pólusához kell forrasztani a vezérlő két vezetékét.

Adatok
Gyártó
KingArt
Cikkszám
KIN-REL-GARRF
Tömeg
152 g/db