TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Gyerek méretű KN95 maszk Figurás

Gyerek méretű KN95 maszk Figurás
Gyerek méretű KN95 maszk Figurás
Gyerek méretű KN95 maszk Figurás
Bővebben
2 420 Ft
Egységár: 242 Ft/db
Nem vásárolható!
Részletek
Ötrétegű KN95 maszk gyermek méretben

Gyermekeink védelme a jelenlegi helyzetben elengedhetetlen, hiszen a járványnak ők is ki vannak téve. Érthető, ha a lehető legjobb maszkot keresi számukra, a KN95 típusú termékek pedig igazán hatásos védelmet garantálnak. Az általunk kínált 5 rétegű gyerekmaszk egyszerre kényelmes és biztonságos.

A kicsik igényeihez igazítva
A gyerekeknek alapvetően két dolog fontos a maszkjuk kapcsán: ne zavarja őket viselés közben, és nézzen ki jól. A KN95 gyerekmaszk remekül szellőzik, így a gyerekek szinte észre sem veszik, hogy viselik. Ugyanezt a célt szolgálja a rugalmas pánt is, amit ráadásul extra-erősen rögzítettek a maszkhoz. Ami a megjelenést illeti: a maszk egyszerű fehér színben is elérhető, ha gyermeke nem szereti a feltűnő típusokat. Amennyiben viszont egy kis cukiság még belefér, a pandamintás verziót javasoljuk.

Gyerekmaszk nem csak gyerekeknek
Felnőttként sem egyszerű megtalálni a tökéletes maszkot. Ha esetleg túl nagy, rések maradhatnak a maszk és az arc között, ami esélyt jelent a kórokozóknak. A tökéletes illeszkedés tehát kulcsfontosságú, márpedig sokaknak a piacon elérhető felnőttmaszkok túlságosan nagy méretűek. Ilyenkor a gyerekméret jelent megoldást, ezért a fehér, minta nélküli KN95 gyerekmaszkot bátran ajánljuk a szülőknek is, ha az átlagosnál kisebb a fejméretük.

Előnyök:
kiszűri a 0,3 mikronnál nagyobb részecskék min. 95%-át
könnyű, puha, kényelmes viselet
állítható az orrnál
elasztikus fül heveder
alkalmi és professzionális felhasználásra
eldobható
kis kiszerelés 10db/doboz
Adatok
Gyártó
NA
Cikkszám
MUHMP006
Tömeg
100 g/csomag