TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Nous A1Z Zigbee okoskonnektor fogyasztásmérővel (16A / 3680W)

Nous A1Z Zigbee okoskonnektor fogyasztásmérővel (16A / 3680W)
Nous A1Z Zigbee okoskonnektor fogyasztásmérővel (16A / 3680W)
Nous A1Z Zigbee okoskonnektor fogyasztásmérővel (16A / 3680W)
Bővebben
8 960 Ft
Részletek
Segítségével egy hagyományos fali dugalj okoskonnektor-aljzattá alakítható csupán pár mozdulattal, így tökéletes megoldás a konnektorba dugott háztartási gépek és lámpák vezérléséhez. Használatával kényelmesen távolról is bekapcsolhatjuk a kívánt készülékeket még mielőtt hazaérnénk vagy kényelmesen időzíthetünk vele Ki-/Bekapcsolást.
Továbbá figyelemmel követhetjük a rákötött eszközök áramfogyasztását energia- és költségmegtakarítás céljából. (A fogyasztásmérő funkció az eWeLink alkalmazást használó átjárók esetében nem támogatott.)
A Zigbee-s okoskonnektor akár 16 A áramerősséget is képes kapcsolni, így nagyobb teljesítményű (maximum 3680 W) fogyasztók is vezérelhetőek rajta keresztül, mint például villanybojler, vasaló vagy elektromos fűtőtest.
Zigbee kompatibilis okoskonnektor működéséhez szükséges egy általa támogatott Zigbee átjáró, koordinátor, vagy hub szükséges, amely a Zigbee hálózatra kapcsolja az okoskonnektort. A Zigbee központtal való párosítás után automatizálhatóvá és a világ bármely pontjáról vezérelhetővé válik a konnektor.
Más, 230V-os tápellátással működő Zigbee-s eszközökhöz hasonlóan ez is képes a Zigbee mesh funkciót betölteni, így megnövelhetjük otthununkban a Zigbee hálózat lefedettségét, hogy a ház távolabbi sarkában lévő eszközök is stabilan csatlakozhassanak a Zigbee központhoz.

Terméktulajdonságok:

Megnövelt max. teljesítmény max. 3680W / 16A
EU verzió: magyar szabvány szerinti földelt konnektor verzió
Zigbee protokoll: Zigbee szabvány szerint működő eszköz, Zigbee mesh-ként is működik a Zigbee hálózaton. Működéséhez és távolról való vezérléséhez Zigbee átjáróra vagy központra van szükség.
Zigbee központ/átjáró kompatibilitás: Az eszköz a legtöbb Zigbee protokolt támogató átjáróval kompatibilis. A tesztek szerint a Sonoff Zigbee Bridge Pro-val még nem kompatibilis. A fogyasztásmérő funkció az eWeLink átjárók esetében nem támogatott!
Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás: Bárhol is vagy, mostantól távolról ki vagy be kapcsolhatod a konnektorba dugott elektromos eszközöket
Mobil App: eWeLink Zigbee hub esetén ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink / Tuya Zigbee hub esetén SmartLife / Tuya app
Állapotlekérdezés: A mobil App-ban látszik a konnektor aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
Időzítés: Sonoff Zigbee Bridge esetén eWeLink app-ban: számos időzítési funkció elérhető.
Okosvezérlés (Scene): Hőmérséklet, páratartalom vagy más külső érzékelőkhöz vagy kapcsolva akár automatikusan is vezérelheti a ki/be kapcsolást
Adatok
Gyártó
Zigbee
Cikkszám
NOU-KON-A1Z
Tömeg
75 g/db