TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

SmartWise B1L-ZB egy gombos okos Zigbee 3.0 villanykapcsoló, csak fázis (előlap nélkül)

SmartWise B1L-ZB egy gombos okos Zigbee 3.0 villanykapcsoló, csak fázis (előlap nélkül)
SmartWise B1L-ZB egy gombos okos Zigbee 3.0 villanykapcsoló, csak fázis (előlap nélkül)
A SmartWise legújabb okos lámpakapcsoló termékcsaládja az egyre népszerűbb Zigbee okosotthon protokolt használja az okosotthon hálózati kommunikációra, nem WiFi-t, (így az okosvezérléséhez Zigbee átjáró szükséges), és mindezt nem érintőkapcsolós, hanem fizikai nyomógombos kivitelben kínálja.
Ha tehát olyan okoskapcsolót keresel, melyen nem kell a kapcsoláshoz megkeresned az érintőkapcsolót, hanem odanézés nélkül is érzed a kezeddel a kapcsolót és magát a kapcsolást is, de mint más okoskapcsolókat, ezt is tudod távolról kapcsolni, időzíteni és automatizálni is, akkor megtaláltad, amit kerestél!
útmutatónkat
A B1-L-ZB verzió az egy lámpa / áramkör kapcsolására szolgáló, 1 gombos verzió, fizikai kapcsológombbal. Az L verzió működéséhez pedig csak fázisvezeték szükséges, nullvezeték nem, így ezt a típust főleg (nullvezeték nélküli) hagyományos kapcsolók helyére való telepítésre ajánljuk.
 
A kapcsolóhoz nem jár előlap, a külön rendelhető előlapok elérhetőek fehér, fekete, szürke és arany színben.
Beépített Zigbee chip-jének köszönhetően hozzákapcsolható Sonoff vagy SmartWise Zigbee átjáróhoz, tesztelten kompatibilis Tuya / SmartLife Zigbee átjáróval és SmartThings-el is.
A fali kapcsoló segítségével a falon is kapcsolhatjuk természetesen a lámpát, ahogy egy hagyományos kapcsolóval tennénk azt. Tökéletes megoldás a bármilyen lámpa Zigbee-s okosvezérléséhez. Használatával kényelmesen távolról is fel vagy lekapcsolhatjuk a kívánt lámpákat akkor is, amikor nem vagyunk otthon. Betörés-megelőzési megoldásként használva, beprogramozhatunk rajta időzített ki vagy bekapcsolást, hogy a külvilág azt higgye, otthon tartózkodunk.
A ki/bekapcsolt állapotot a kapcsolón apró fehér / zöld LED fény is jelzi, így helyiségen kívül telepített kapcsoló esetén is van visszajelzésünk a kapcsoló fel/lekapcsolt állapotáról, illetve sötétben is könnyen megtaláljuk a kapcsolót az apró LED segítségével.
 
Terméktulajdonságok:

Fizikai kapcsológomb - a kapcsolókon apró fehér LED fény jelzi a kikapcsolt és zöld LED fény a bekapcsolt állapotot
EU és magyar szabvány szerinti méret: 86x86mm a kapcsoló előlapja, ami a magyar szabvány szerinti előlap mérete, 35mm a teljes mélysége, azaz a normál mélységű fali aljzatban elhelyezhető
86mm-es sorolási távolság - két szorosan egymás mellé elhelyezett SmartWise Zigbee kapcsolónak akkora helyre van szüksége, mint két hagyományos egygombos kapcsolónak, mivel nincs két egymás melletti kapcsolónak közös kettős kerete
Zigbee 3.0 szabvány szerinti kapcsoló – kompatibilis a Sonoff és SmartWise Zigbee Bridge-el, Tuya és SmartLife kompatibilis Zigbee átjárókkal és a SmartThings hub-val is. A Zigbee hub-hoz való okostelefon app-pal kapcsolható.
Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a relé aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól a mobiltelefon app-ból az interneten át távolról ki vagy be kapcsolhatja a relét (és a rá között eszközöket)
Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető el a hub-hoz való app képességei szerint.
eWeLink Zigbee átjáró és eWeLink app esetén impulzus kapcsolást nem támogat
Csoportok, szobák - csoportokba és szobákba rendezheti Sonoff és SmartWise okoseszközeit az eWeLink app-ban

 
Fontos: ennek a típusnak a működéséhez csak fázisvezeték szükséges, nullavezeték nem.  
A termékhez saját magyar nyelvű használati útmutatónkat is adunk vásárlóinknak, mely a weboldalunkról tölthető le.
 
Bővebben
8 400 Ft
Részletek
A SmartWise B1-L-ZB egy Zigbee kapcsolatot támogató, okos villanykapcsoló, fizikai gombos kapcsolóval. Ez az egy áramkör/lámpa kapcsolására szolgáló, egy gombos kapcsoló, melynek bekötéséhez csak fázisvezeték szükséges.
Zigbee 3.0 eszközként kompatibilis az eWeLink platformot támogató Sonoff Zigbee Bridge-el és SmartWise Zigbee Bridge-el is, valamint Tuya / SmartLife és SmartThings app-ot támogató Zigbee hub-okkal is.
A villanykapcsoló előlap nélküli, külön előlapot szükséges hozzá rendelni, mely fehér, szürke, arany és fekete színben elérhető.
Adatok
Gyártó
SmartWise
Cikkszám
SMW-KAP-B1LW-ZB-NFP
Tömeg
153 g/db