TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

SmartWise B3L WiFi + RF, három gombos, eWeLink app-os okos villanykapcsoló (csak fázisvezetéket igényel) (előlap nélkül)

SmartWise B3L WiFi + RF, három gombos, eWeLink app-os okos villanykapcsoló (csak fázisvezetéket igényel) (előlap nélkül)
SmartWise B3L WiFi + RF, három gombos, eWeLink app-os okos villanykapcsoló (csak fázisvezetéket igényel) (előlap nélkül)
A SmartWise BW okos villanykapcsoló termékcsalád a Sonoff és más eWeLink app-os rendszerekkel kompatibilis, WiFi + RF chippel felszerelt okoskapcsolókat kínál, azonban nem érintőkapcsolós, hanem fizikai nyomógombos kivitelben.
Ha olyan okoskapcsolót keresel, melyen nem kell a kapcsoláshoz megkeresned az érintőkapcsolót, hanem odanézés nélkül is érzed a kezeddel a kapcsolót és magát a kapcsolást is, de mint más okoskapcsolókat, ezt is tudod távolról kapcsolni, időzíteni és automatizálni is, mint a Sonoff TX okoskapcsolókat, akkor megtaláltad, amit kerestél!
A SmartWise B3LW okoskapcsoló működéséhez ráadásul - az üveg előlapos SmartWise T4 EU 3C kapcsolóhoz hasonlóan  - nem szükséges a nullvezeték, csak fázis, azaz garantáltan mindenhova beköthető.
 
A SmartWise BW kapcsolócsaládban egy, kettő és három gombos okos villanykapcsolókat is találsz, és ahogy a Sonoff TX okoskapcsolók esetén is, ezek is közvetlenül a WiFi router internet kapcsolatán keresztül érik el a felhőt, és a népszerű eWeLink app-ot használják a távoli vezérlésre és automatizálásra. Fel vannak szerelve 433MHz-es RF vevőegységgel is, így az okoskapcsolóval megegyező kinézetű, - külön kapható -, elemmel működő RF fali kapcsolókkal gyerekjáték vezetéknélküli alternatív kapcsolást is kialakítani hozzájuk.
 
Ez a 3 gombos, WiFi + RF okos csillárkapcsoló verzió, mely csak fázisvezeték bekötését igényli.
A kapcsolóhoz nem jár előlap, a külön rendelhető előlapok elérhetőek fehér, fekete, szürke és arany színben.
 
A Sonoff villanykapcsolókhoz hasonlóan, beépített WiFi chip-jének köszönhetően internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó eWeLink app segítségével távolról is vezérelhetjük a lámpakapcsoló ki/be kapcsolását, és beállíthatunk időzített ki/be kapcsolást is. A fizikai gombos kapcsoló segítségével a falon is kapcsolhatjuk természetesen a lámpát, ahogy egy hagyományos érintőkapcsolóval tennénk azt.
A ki/bekapcsolt állapotot a kapcsolón apró fehér / zöld LED fény is jelzi, így helyiségen kívül telepített kapcsoló esetén is van visszajelzésünk a kapcsoló fel/lekapcsolt állapotáról, illetve sötétben is könnyen megtaláljuk a kapcsolót az apró LED segítségével.
Az eWeLink app-ban a távoli elérés lehetősége megosztható a családtagokkal is. Tökéletes megoldás a bármilyen lámpa okosvezérléséhez. Használatával kényelmesen távolról is fel vagy lekapcsolhatjuk a kívánt lámpákat akkor is, amikor nem vagyunk otthon. Betörés-megelőzési megoldásként használva, beprogramozhatunk rajta időzített ki vagy bekapcsolást, hogy a külvilág azt higgye, otthon tartózkodunk.
 
A SmartWise BW okoskapcsolók is átállíthatóak impulzuskapcsolás (azaz billenőkapcsoló) üzemmódra, illetve beállíthatók arra is, hogy a bekapcsolást követően előre megadott időt követően kapcsoljanak  le, azaz lépcsőházi időzített kapcsolásra is alkalmasak.
A SmartWise BW két- és háromgombos csillárkapcsoló verziói beállíthatók az app-ban olyan úgynevezett interlock (más néven reteszelő vagy váltókapcsolási) üzemmódra, melyben az egyik áramkör kapcsoláskor a többi áramkör lekapcsol, így pl. redőnyvezérléshez vagy más motorvezérélésére is biztonsággal használhatók e kapcsolók. (Interlock üzemmódban az időzítési funkciók jelenleg még nem elérhetőek az eWeLink app-ban.)
 
Terméktulajdonságok:

Fizikai kapcsológomb - a kapcsolókon apró fehér LED fény jelzi a kikapcsolt és zöld LED fény a bekapcsolt állapotot (a WiFi állapot LED az applikációban kikapcsolható, a zöld bekapcsolt állapot LED nem)
EU és magyar szabvány szerinti méret: 86x86mm a kapcsoló előlapja, ami a magyar szabvány szerinti előlap mérete, 34mm a teljes mélysége, azaz a normál mélységű fali aljzatban elhelyezhető
86mm-es sorolási távolság - két szorosan egymás mellé elhelyezett SmartWise BW kapcsolónak akkora helyre van szüksége, mint két hagyományos egygombos kapcsolónak, mivel nincs a két egymás melletti kapcsolónak közös kettős kerete
433MHz-es rádióvezérlés támogatása – RF (rádiós) távirányítóval is kapcsolható, illetve SmartWise rádiós alternatív kapcsolók is párosíthatóak hozzá. (Csak fix kódos RF távirányítókkal működik, ugrókódos távirányítókat nem támogat.)
Minden hagyományos kapcsoló helyett beköthető - hiszen csak fázisvezeték kell a működéséhez. A termék része egy terhelő ellenállás, mely megakadályozza a LED-lámpák villódzását/vibrálását, mely egy lámpával párhuzamosan kötendő be kisteljesítményű LED lámpák esetén, hagyományos izzók esetén vélhetően nem kell bekötni.
Csak lámpák kapcsolására ajánlott: Wolfram égővel, LED-del és kompakt fénycsővel (CFL-lel) is. Más fogyasztók kapcsolására nem ajánlott.
Magyar nyelvű mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink, magyar nyelven is
Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a relé aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is vagy, mostantól a mobiltelefon app-ból az interneten át távolról ki vagy be kapcsolhatja a relét (és a rá között eszközöket)
Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklus.
Időzített kikapcsolás - beállítható a villanykapcsoló arra is, hogy minden bekapcsolás után bizonyos idővel automatikusan kikapcsoljon
Impulzus kapcsolás: beállítható a relé impulzus kapcsolásra is, azaz egy megadott hosszúságú rövid kapcsolásra (pl. jellemzően 0,5 vagy 1 másodperc)
Interlock / reteszelő / váltókapcsolási üzemmód - a két és háromgombos csillárkapcsoló verzió beállítható az app-ban olyan üzemmódra, amikor az egyik áramkör kapcsoláskor a többi áramkör lekapcsol, így pl. redőnyvezérléshez vagy más motor vezérlésére is biztonsággal használható a kapcsoló.
Megosztható másokkal – Hozzáférést adhatsz pl. családtagjaidnak vagy másoknak a távvezérléshez
Csoportok, szobák - csoportokba és szobákba rendezheted Sonoff és SmartWise okoseszközeidet az eWeLink app-ban
Okosvezérlés (Scene) – Az Okosvezérlés / Scene eWeLink app funkció segítségével létrehozhatsz különböző Sonoff / SmartWise eszközök közötti feltételes vezérléseket is.
Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, és Google Nest-hez is
A Sonoff és testvérmárkája, a SmartWise eszközök egymással kompatibilisek, egyaránt az eWeLink gyári app-ot használják.
Az eWeLink app már magyar nyelven is elérhető!

 
A termékhez saját magyar nyelvű használati útmutatónkat is biztosítjuk vásárlóinknak, mely a weboldalunkról tölthető le.
 
Bővebben
8 960 Ft
Részletek
A SmartWise WiFi + RF, az interneten keresztül mobiltelefonról távolról vezérelhető, időzíthető, automatizálható okos lámpakapcsolója – a Sonoff okoskapcsolókhoz hasonlóan – az eWeLink app-ot használja. Ez a típus azonban érintőkapcsoló helyett fizikai gombos verzióban kínálja a megszokott okosfunkciókat. Vezetéknélküli RF kapcsolókkal és RF távirányítókkal is kapcsolható, RF fali kapcsolókkal vezetéknélküli alternatív kapcsolásra is alkalmas
Ez a 2022 elején megjelent típus csak fázisvezetéket igényel, azaz nullavezeték nélkül is működik, így lényegében minden hagyományos kapcsoló helyére beköthető.
Ez a három áramkör/lámpa kapcsolására szolgáló, 3 gombos okos csillárkapcsoló.
A villanykapcsoló előlap nélküli, külön előlapot szükséges hozzá rendelni, mely fehér, szürke, arany és fekete színben elérhető.
Adatok
Gyártó
SmartWise
Cikkszám
SMW-KAP-B3LW-NFP
Tömeg
153 g/db