TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

SmartWise T43 UNI (csak fázis VAGY fázis + nulla) fehér WiFi+RF, távvezérelhető, érintős okos 3 áramkörös csillárkapcsoló

SmartWise T43 UNI (csak fázis VAGY fázis + nulla) fehér WiFi+RF, távvezérelhető, érintős okos 3 áramkörös csillárkapcsoló
SmartWise T43 UNI (csak fázis VAGY fázis + nulla) fehér WiFi+RF, távvezérelhető, érintős okos 3 áramkörös csillárkapcsoló
SmartWise T43 UNI (csak fázis VAGY fázis + nulla) fehér WiFi+RF, távvezérelhető, érintős okos 3 áramkörös csillárkapcsoló
Bővebben
10 120 Ft
Részletek
A SmartWise T4 EU UNI (R3) okoskapcsoló a kapcsolócsalád legújabb, harmadik generációs (R3) univerzális típusa. Ajánlott bekötése fázis + nullavezetékkel történik, de alkalmas nullvezeték nélkül, csak fázisvezetékkel való bekötésre is, így minden hagyományos kapcsoló helyére beköthető. Nullvezeték nélküli bekötés esetén csak lámpák kapcsolására ajánlott, kompatibilis: Wolfram égővel, LED-del és kompakt fénycsővel (CFL-lel) is. Csak fázisvezetékkel történő bekötés esetén szükséges egy kis villódzásátló modul (a termék tartozéka) bekötése a lámpához.
Elegáns üveg előlappal és nagy érzékenységű érintőkapcsolóval van felszerelve, az érintőkapcsoló segítségével a falon is kapcsolhatjuk természetesen a lámpát, ahogy egy hagyományos kapcsolóval tennénk azt.
Épp úgy, mint a Sonoff okoskapcsolói, ez is az eWeLink app-ot és platformot használja, így jól kombinálható az eWeLink app más márkáival, a Sonoff, SmartWise, KingArt, WDYK és a Woolley márkákkal.
Beépített WiFi chip-jének köszönhetően internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó eWeLink app segítségével távolról is vezérelhetjük a lámpakapcsoló ki/be kapcsolását, és beállíthatunk időzített ki/be kapcsolást is. Időrelé funkció is van a kapcsolóban, mint a legtöbb más Sonoff és SmartWise eszközben is, beállíthatjuk a bekapcsolást követő megadott időre automatikus kikapcsolásra is, hogy ne maradjon égve a villany feleslegesen.
A távolról való vezérlés lehetősége megosztható másokkal, például családtagokkal is.
Tökéletes megoldás a bármilyen lámpa, világítás okosvezérléséhez. Használatával kényelmesen távolról is fel vagy lekapcsolhatjuk a kívánt lámpákat akkor is, amikor nem vagyunk otthon. Betörésmegelőzési megoldásként használva, beprogramozhatunk rajta időzített ki vagy bekapcsolást, hogy a külvilág azt higgye, otthon tartózkodunk.
Beépített RF 433MHz-es vevőegységének köszönhetően a SmartWise vezetéknélküli fali RF kapcsolókkal és RF433 rádiós távirányítókkal távirányítható. Vezetéknélküli fali kapcsolókkal együtt használva alternatív és keresztváltó kapcsolásra is használható. A kapcsoló egyes gombjai külön-külön párosíthatóak a vezetéknélküli kapcsolókkal és távirányítókkal, az egyes áramköröket / gombokat más-más vezetéknélküli kapcsolókkal is tetszőleges módon párosíthatjuk.
A 2022 télen megjelent UNI R3 generáció újdonságai az R2 verzióhoz képest:
 

univerzális bekötési lehetőségek: működik fázis + nulla vezeték bekötésével, és csak fázis bekötésével is;
már négy áramkörös / négy gombos változat is elérhető;
apró design változás az előlapján.
A SmartWise T4 EU UNI (R3) okoskapcsolóból elérhető 1, 2, 3 és immár 4 áramkörös kapcsoló verzió is. Kapható fehér és fekete előlapos verzióban is.


Ha több helyről szeretnéd kapcsolni az okoskapcsolót, azaz alternatív / váltókapcsolóra van szükséged, akkor vezetéknélküli RF kapcsolókat párosíthatsz vele. Gombelemmel működő, vezetéknélküli kapcsoló párja a SmartWise T1R RF kapcsoló sorozat bármely tagja.Terméktulajdonságok:

UNIverzális bekötés: bekötheted fázis + nullavezetékkel, vagy csak fázisvezetékkel is. Minden hagyományos kapcsoló helyére beköthető okoskapcsoló.
A termék része 1 db terhelő ellenállás, mely - csak fázisvezetékkel való bekötés esetén szükséges, ami - megakadályozza a LED-lámpák villódzását/vibrálását, melyet az egyik lámpával párhuzamosan kell bekötni elsősorban kisteljesítményű LED lámpák esetén.
Érintőkapcsoló - az üvegelőlapon érintőkapcsoló és az aktív WiFi kapcsolatot mutató kék LED
EU és magyar szabvány szerinti méret: 85x85mm a kapcsoló előlapja, ami a magyar szabvány szerinti előlap mérete, 35mm a teljes mélysége, a falba benyúló doboz szintén a magyar szabvány szerinti.
A kapcsolók sorolási távolsága 85 mm.
Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól távolról ki vagy be kapcsolhatja a lámpakapcsolóval a világítást
Mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink app
Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a lámpakapcsoló aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer.
Megosztható másokkal – Hozzáférést adhatsz másoknak, pl. családtagoknak a távvezérléshez
Készülékcsoportok – Csoportba rendezheted az okoseszközeidet, és egy kattintással többet is ki vagy bekapcsolhatsz
Okosvezérlés – Hőmérséklet, páratartalom vagy más külső érzékelőkhöz kapcsolva akár automatikusan is vezérelheted a ki/be kapcsolást
Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, valamint IFTTT-hez is
Csak fázis bekötés esetén: csak lámpák kapcsolására alkalmas, kompatibilis: Wolfram égővel, LED-del és kompakt fénycsővel (CFL-lel) is. Más fogyasztók kapcsolására nem ajánlottMaximális teljesítmény:

Izzók esetén: max. teljesítmény: 300W / áramkör, min. teljesítmény 3W / áramkör
LED izzók esetén: max. teljesítmény: 100W / áramkör, min. teljesítmény 3W / áramkör


Az eWeLink app már magyar nyelven is elérhető!
Adatok
Gyártó
SmartWise
Cikkszám
SMW-KAP-T43W-UNI
Tömeg
140 g/db