TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

SmartWise WiFi-s motoros golyóscsap (gömbcsap) vízvezeték elzárásához, 1" collos (DN25), BK / KB, PN16

SmartWise WiFi-s motoros golyóscsap (gömbcsap) vízvezeték elzárásához, 1" collos (DN25), BK / KB, PN16
SmartWise WiFi-s motoros golyóscsap (gömbcsap) vízvezeték elzárásához, 1" collos (DN25), BK / KB, PN16
A SmartWise okos motoros gömbcsapja egy vízvezeték elzárására szolgáló, távolról is vezérelhető, Sonoff / eWeLink automatizációkba beköthető okoseszköz. Beépített Wi-Fi chip-el van felszerelve, ezzel az eszközt közvetlenül a Wi-Fi routerre tudjuk felkapcsolni, nem szükséges okosotthon központ a működéséhez.
A Sonoff és más SmartWise eszközökhoz hasonlóan ez is az ingyenes, magyar nyelven is elérhető eWeLink app-al kompatibilis, így jól használható együtt Sonoff okoeszközökkel.
Internet kapcsolattal (Wi-Fi vagy mobilnet) rendelkező Android és iOS okostelefonról, az eWeLink app-ból bármikor távolról is tudunk nyitási és zárási parancsot adni neki, és természetesen látjuk is a pillanatnyi (nyitott = BE, vagy zárt = KI) állapotát. Mint ahogy minden más eWeLink eszköz esetén, ezt is tudjuk időzítetetten is nyitni/zárni, egyszeri időzítéssel vagy a hét megadott napjain való rendszeres időzítéssel is.
Beállítható az áramszünet utáni alapértelmezett állapota (nyitva / zárva / az áramszünet előtti állapot) is az eWeLink app-ban.
A Sonoff / eWeLink automatizációk (jelenetek) segítségével pl. egy SmartWise RF csőtörés / vízszivárgás érzékelő szenzor vagy egy SmartWise Zigbee csőtörés / vízszivárgás érzékelő szenzor riasztása alapján automatikusan el is zárhatjuk a vizet egy csőtörés esetén.  
Egy 5V DC tápegységről üzemel, mely a termék része.
A max. 16 bar üzemi nyomással (1-70℃ esetén) működő motoros okos golyóscsapok DN15 (1/2" coll), DN20 (3/4" coll) és DN25 (1" coll) változatban is kaphatóak.

Termékjellemzők:

Gömbcsap típusa: nyit / zár
Max. nyomás: PN16 
Vízhőmérséklet: 1- 70℃
Átmérő: 1" coll (DN25)
Menet: külső-belső (vagy belső-külső, mindkét irányban telepíthető)
Anyaga:szerelvény: bronz, műanyag részek: PC/ABS (tűzálló)
Feszültség: 5V DC (tápegység és kábel a termék része)
Üzemi hőmérséklet: -20- 50 ℃
Üzemi páratartalom: 0%-80% RH

Vezérlés:

a motoronlevő ON/OFF nyomógombbal, vagy
az interneten át, az eWeLink app-ból való manuális távvezérléssel, vagy
az eWeLink app-ban időzítve (az időzítések az eszközön tárolódnak, offline esetben is végrehajtódnak), max. 8 db aktív időzítés támogatott, vagy 
eWeLink platform alapú automatizációval (jelenettel), pl. egy eWeLink csőtörés szenzor riasztása alapján.
Bővebben
30 000 Ft
Részletek
A DN25, azaz 1" collos vízvezeték-csövekhez való motoros elzáró egy eWeLink app-kompatibilis motorral van felszerelve, mely a Wi-Fi-re kapcsolódva teszi lehetővé a messziről történő vezérlést és a Sonoff/eWeLink automatizációk (pl. egy csőtörésérzékelő általi automatikus) csap-elzárást.
Adatok
Gyártó
SmartWise
Cikkszám
SMW-KIE-VAL25
Tömeg
493 g/db