TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

SmartWise rezgés- és üvegtörés érzékelő, RF (vezeték nélküli)

SmartWise rezgés- és üvegtörés érzékelő, RF (vezeték nélküli)
SmartWise rezgés- és üvegtörés érzékelő, RF (vezeték nélküli)
A SmartWise rezgésérzékelője a Sonoff és SmartWise okosotthon eszközökkel kompatibilis szenzor, melyet két oldalú ragasztócsíkkal például ablaküvegre rögzítve riasztást küld, ha az ablakon dörömbölnek vagy éppen azt betörik. Más rezgéssel, ütéssel, ajtóbecsapódással vagy egyéb fizikai behatással járó eseményeket is érzékeltethetünk vele.
Nem csak telefonunkra kaphatunk értesítést, de riasztást kaphatunk egy RF sziréna (nem tartozék), vagy egy Sonoff relére (nem tartozék) ráköthető vezetékes sziréna, csengő vagy lámpa segítségével is, ami hang és vizuális riasztást is küldhet az eWeLink platform Scene (Okosvezérlés) funkciója segítségével.
Más Sonoff okoseszközökhöz -, például reléhez vagy kapcsolóhoz (és az által vezérelt világításhoz vagy szirénához) - vezeték nélkül, 433.92MHz-es RF-es (rádiófrekvenciás) technológiával kapcsolódik a Sonoff RF Bridge-en vagy a SmartWise RF Bridge-en keresztül, nem szükséges tehát vezetékezés a használatához. Az energiaellátását 1 db 23A típusú 12V-os elem biztosítja a gyári specifikációs szerint kb. 2 évig, mely elem a termék tartozéka.
Rezgés vagy ablaktörés érzékelése esetén az eWeLink app-on keresztül riasztás is kérhető az iOS/Android telefonra, azaz nagyon egyszerű riasztóként is használható. (Megjegyzés: ha riasztás van a telefonra beállítva, azt csak az RF Bridge eszköz eWeLink-es tulajdonosa kapja meg, a riasztás a készülék eWeLink-es megosztása esetén sem megy át más eWeLink-es megosztott fiókba és más telefonra.)
Más Sonoff eszközök vezérlése esetén az eWeLink app OkosCsoportok (Scene) funkcióján át vezérelhetőek más okoseszközök (villanykapcsolók, kapcsoló relék, okoskonnektorok) bekapcsolása az érzékelt rezgés esetén.
 
Terméktulajdonságok:

Ultra-alacsony fogyasztás, kb. 2 évig működik egy elemmel
Beépített, akár kihúzható antenna
A rögzítéséhez 2 db kétoldalú ragasztócsík a termék tartozéka
Egyszerűen telepíthető és beállítható vezetékezés nélkül, könnyen felszerelhető
Vezeték nélküli RF frekvencia: 433.92MHz
Kompatibilis a Sonoff RF Bridge-el és a SmartWise RF Bridge-el is
Alkalmazás: csak beltérre, nem csapadékálló!
Tápellátás: 1 db 23A elem 
A RF átjárókat vezérlő eWeLink app már magyar nyelven is elérhető!
Bővebben
4 000 Ft
Részletek
A SmartWise vezetéknélküli, RF-es rezgés-érzékelője többek között üvegtörés és más fizikai behatások érzékelésére is alkalmas, a Sonoff és SmartWise (eWeLink) okosotthon eszközökkel kompatibilis szenzor, melyet pl. ablaküvegre is rögzíthetünk.
Adatok
Gyártó
SmartWise
Cikkszám
SMW-KIE-VIB
Tömeg
50 g/db