TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

SmartWise Plug 602PM WiFi-s, eWeLink app-ból vezérelhető, fogyasztásmérős okoskonnektor (16A)

SmartWise Plug 602PM WiFi-s, eWeLink app-ból vezérelhető, fogyasztásmérős okoskonnektor (16A)
SmartWise Plug 602PM WiFi-s, eWeLink app-ból vezérelhető, fogyasztásmérős okoskonnektor (16A)
SmartWise Plug 602PM WiFi-s, eWeLink app-ból vezérelhető, fogyasztásmérős okoskonnektor (16A)
Bővebben
5 990 Ft
Részletek
A SmartWise 602PM okoskonnektor - a Sonoff S26 (R2)-höz hasonlóan - max. 16A maximális teljesítményt képes kapcsolni, így nagyobb teljesítményű elektromos eszközök (pl. vasaló) vezérlését is rábízhatjuk bizalommal. 
Segítségével egy hagyományos fali dugalj okoskonnektor-aljzattá alakítható egy mozdulattal. Internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó eWeLink App segítségével távolról vezérelhetjük a konnektor aljzat ki/be kapcsolását, és beállíthatunk rendszeres vagy egyszeri időzített ki/be kapcsolást, és ciklusvezérlést (pl. minden órában legyen 5 percet bekapcsolva) is. Természetesen a készülék rendelkezik fizikai nyomógombos kapcsolóval is, azaz a készüléken is ki/be kapcsolható a konnektor. A távoli elérés lehetősége megosztható a családtagokkal is. Tökéletes megoldás a háztartási gépek és konnektorba dugott lámpák okosvezérléséhez. Használatával kényelmesen távolról is bekapcsolhatjuk a kívánt készülékeket még mielőtt hazaérnénk, és kényelmesen időzíthetünk vele kikapcsolást, hogy energiát és költséget takarítsunk meg.
Beépített fogyasztásmérője segítségével nyomon követhetjük a vezérelt eszközök áramfogyasztását is (valamint a költségét is, ha megadjuk az app-ban a villamosenergia egységárát), az app-ban megtekinthetjük a pillanatnyi fogyasztást, a historikus adatokat pedig grafikonon is követhetjük az app-ban, valamint le is tölthetjük a fogyasztási statisztikákat CSV formátumban. Fogyasztásmérő stopper funkciója segítségével indítástól leállításig is mérhetjük az okoskonnektorba kapcsolt eszköz(ök) fogyasztását. 
Az OPS (Túlterhelés elleni védelem) funkciókkal beállíthatjuk automatikus lekapcsolásra az általunk megadott túlfeszültség, túláram és max. teljesítmény értékek elérésekor, megvédve ezzel a vezérelt eszközt.
Beállíthatjuk az eszközt (minden bekapcsolás után meghatározott idővel későbbi) automatikus kikapcsolásra is, és megadható az áramszünet utáni alapértelmezett KI/BEkapcsolt állapota is.

Terméktulajdonságok:

Megnövelt max. teljesítmény - 16A
EU verzió - a magyar szabvány szerinti konnektor verzió
Mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink, magyar nyelven is elérhető az appÁllapotlekérdezés  - a mobil App-ban látszik a konnektor aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól távolról ki vagy be kapcsolhatja a konnektorba dugott elektromos eszközöket
Fogyasztásmérés - méri a vezérelt fogyasztók áramfogyasztását, a fogyasztási statisztika CSV formátumban le is tölthető az app-ban az eWeLink felhőből.
Árammérő stopper - egy külön árammérő stopper funkció képes mérni a fogyasztást indítástól leállításig is
OPS / Túlterhelés elleni védelem - beállítható max. feszültség, max. áramerősség, max. tejlesítémény érték, melynek elérésekor a konnektor lekapcsolja a kimenetet
Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklus.
Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak a távvezérléshez
Készülékcsoportok – Csoportba rendezheti készülékeit, és egy kattintással többet is ki vagy bekapcsolhat
Csoportos vezérlés  - Csoportokba is rendezhetetőek az azonoos típusú eszközök, és egyszerre kapcsolhatóak, vezérelhetőek
Okosvezérlések / Jelenetek – Más eWeLink eszközök vagy szenzorok (hőmérséklet, páratartalom stb) állapota és adatai alapján akár automatikusan is vezérelhető a ki/be kapcsolást
Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, valamint IFTTT-hez és Google Nest-hez is.Magyar nyelvű eWeLink appMagyar nyelvű használati útmutató 
Adatok
Gyártó
SmartWise
Cikkszám
SMW-KON-602PM
Tömeg
87 g/db