TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

SmartWise Mini BT (WiFi + Bluetooth) okosrelé (16A), vezetékes kapcsolóbemenettel, Bluetooth vezetéknélküli távirányíthatósággal

SmartWise Mini BT (WiFi + Bluetooth) okosrelé (16A), vezetékes kapcsolóbemenettel, Bluetooth vezetéknélküli távirányíthatósággal
SmartWise Mini BT (WiFi + Bluetooth) okosrelé (16A), vezetékes kapcsolóbemenettel, Bluetooth vezetéknélküli távirányíthatósággal
SmartWise Mini BT (WiFi + Bluetooth) okosrelé (16A), vezetékes kapcsolóbemenettel, Bluetooth vezetéknélküli távirányíthatósággal
Bővebben
4 000 Ft
Részletek
A SmartWise Mini BT a Sonoff Mini R2-höz hasonló okosrelé, mely:a beépített WiFi chip-pel segítségével kapcsolódik az eWeLink felhős platformhoz,és az eWeLink app segítségével vezérelhető távolról is,időzíthető (egyszeri, ismétlődő időzítés, visszaszámláló/timer, ciklusvezérlés),alkalmas impulzuskapcsolásra és auto-off és auto-on funkcióval is, éshagyományos fali kapcsolóról (a feszültségmentes kapcsolást igénylő kapcsoló-bemenetén át) is kapcsolható,azonban a SmartWise Mini BT:16A max. vezérelt teljesítményt képes kapcsolni (a Sonoff Mini R2 csak 10A-t), ésfel van szerelve eWeLink-Remote (Bluetooth) vevőegységgel is, melynek segítségével a kompatibilis vezetéknélküli Bluetooth kapcsolókról és Bluetooth távirányítókról is kapcsolható/vezérelhető.A SmartWise Mini BT WiFi + Bluetooth okos kapcsolórelé hagyományos konnektorok és villanykapcsolók mögötti fali aljzatokba a szerelvények mögé beépítve teszi lehetővé meglevő kapcsolók és konnektorok utólagos "okosítását", így távolról, interneten keresztül kapcsolhatóak, időzíthetőek, vezérelhetőek lesznek. Csak kétállású kapcsolóval működik, nyomógombos (billenőkapcsolval) nem. Alternatív kapcsolókhoz is beköthető.
Potenciálmentes kapcsoló-bemenetére különböző feszültségmentes kapcsolású érzékelők is ráköthetőek.
Más eWeLink és Sonoff relékhez hasonlóan alapértelmezésben a SmartWise MINI BT relé is az eWeLink felhőhöz csatlakozik és azon keresztül érhető el az interneten keresztül az Android-ra és iOS-re is elérhetővé és vezérelhetővé az eWeLink okostelefon app-ban. 
A Sonoff Mini R2-höz hasonlóan ez is belefér a szabványos fali kapcsoló- és konnektor aljzatokba a szerelvény mögé, illetve meglevő hagyományos kapcsoló ráköthető a relé kapcsolóbemeneteire (száraz kontakt kapcsolással, azaz feszültség nélküli módon az áramkör zárásával) oly módon, hogy a fali kapcsolóval továbbra is kapcsolható marad a villany, de a WiFi-s távvezérelhetőség, időzíthetőség és más okosvezérlés előnyeit is élvezhetjük.
A távoli elérés lehetősége megosztható a családtagokkal is.
A SmartWise Mini BT tehát tökéletes megoldást jelent hagyományos konnektorok és villanykapcsolók utólagos felokosítására, időzítve vagy az interneten távolról manuálisan fel- és lekapcsolhatunk vele konnektorokat, vagy fali villanykapcsolót, időzített lekapcsolással megoldhatjuk, hogy ne maradjon felkapcsolva a villany a helyiségekben feleslegesen. Kisgyermekes háztartásokban kiváló megoldás a használaton kívüli konnektorok áramtalanítására is. Használatával nem csak kényelmet és biztonságot kapunk, de energia megtakarítást is elérhetünk vele.
A SmartWise MINI BT azonban - a Sonoff Mini R2-höz képest - további előnyöket is kínál: a beépített Bluetooth (eWeLink-Remote) vevőegysége segítségével vezetéknélküli Bluetooth kapcsolókhoz és vezetéknélküli Bluetooth távirányítókkal is vezérelhető, legfeljebb 32 darab kompatibilis Bluetooth eszköz párosítható vele, így ez a típus vezetékes és vezetéknélküli Bluetooth kapcsolókról is vezérelhető.  
Terméktulajdonságok:

Kis méretű relé - konnektor vagy villanykapcsoló aljzatba szerelhető a szerelvény mögé.
Hagyományos kapcsolóval is vezérelhető - a relére köthető a kapcsoló két pólusa, az áramkör zárása esetén kapcsol a relé.
WiFi modul - A relé WiFi modullal rendelkezik és az otthoni/irodai WiFi hálózaton keresztül kapcsolódik a hálózatra, illetve az alapértelmezett felhő üzemódban a gyári eWeLink Cloud-hoz.Bluetooth (eWeLink-Remote) vevőegységére Bluetooth kapcsolók és Bluetooth távirányítók is párosíthatóak, és ezekkel vezetéknélkül is kapcsolható. 
Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól távolról ki vagy be kapcsolhatja a rá kötött elektromos eszközöket, konnektort vagy villanykapcsolót.
eWeLink okosotelefon App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink
Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a kapcsoló relé aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklus.
Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak a távvezérléshez
Készülékcsoportok – Csoportba rendezheted az azonos típusú okoseszközöket, és egy kattintással többet is ki vagy bekapcsolhatsz
Okosvezérlések / Jelenetek - más kapcsolók állapota és szenzorok adatai alapján is automatizálható a vezérlése Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, valamint IFTTT-hez is

Az eWeLink app már magyar nyelven is elérhető!

 
A termékhez és a mobil App-hoz magyar nyelvű használati útmutató érhető el.
Adatok
Gyártó
SmartWise
Cikkszám
SMW-REL-MINI1-BT
Tömeg
35 g/db