TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

SmartWise WiFi-s okos termosztát, eWeLink app kompatibilis, 'B' típus (16A), fekete

SmartWise WiFi-s okos termosztát, eWeLink app kompatibilis, 'B' típus (16A), fekete
SmartWise WiFi-s okos termosztát, eWeLink app kompatibilis, 'B' típus (16A), fekete
A SmartWise 2021 őszi új terméke az interneten keresztül, eWeLink app-pal távvezérelhető, WiFi-vel felszerelt új okostermosztát-család. Mint más Sonoff és SmartWise termékeknél, az eWeLink app-ban látszik a pillanatnyi állapota, KI/BE kapcsolható, időzíthető, manuális / automatikus / Eco üzemmód között kapcsolható, és persze állíthatóak az egyes időpontokhoz rendelt hőmérsékletek is. A hét minden napján akár 6 időzónához beállítható a kívánt hőmérséklet. A beállítások a fali, képernyős panelen és mobiltelefon app-ban is állíthatóak az interneten keresztül akár távolról is.
A SmartWise (eWeLink app kompatibilis) termosztát-családnak három típusa is elérhető:

az 'A' típus: ez a vezérlőtermosztát 230V-t (max. 5A) kapcsol a két relékimenetén (open, close), ezt a típust elsősorban kisebb teljesítményt igényő eszközök direkt vezérlésére ajánljuk (pl. fűtési szivattyúk vezérlésére),
a 'B' típus: a két kimenetén fázist és nullát, max. 16A teljesítményt ad le, ez a típus kifejezetten elektromos infrafűtés, fűtőszőnyeg, fűtőfólia (padlófűtés vagy falfűtés) kapcsolására szolgál; Ehhez a típushoz jár külső hőmérő is, mely a fűtőfólia visszaszabályozására szolgál, véd a fólia túlmelegedése ellen és elősegíti az energiatakarékos működését is;
a 'C' típus pedig feszültségmentes kapcsolásra képes a kimenetén, ezt elsősorban kazánok vezérlésére használják, főként cirkók potenciálmentes azaz száraz kontaktos módon való ki/bekapcsolására ajánlott.

 
Mind a három típus fel van szerelve a termosztátba beépített hőmérővel, de csatlakoztatható hozzá külső hőmérő is. (A "B'" típushoz jár, az "A" és a "C" típushoz külön rendelhető külső szenzor.)
 
A termosztát beállítható:

a beépített hőmérő alapján való vezérlésre;
csak a csatlakoztatott hőmérő alapján való vezérlésre;
a két hőmérő általi kombinált vezérlésre, melyben a beépített hőmérő a szoba hőmérsékletének mérésére szolgál, a csatlakoztatott hőmérő pedig a padlóban kerül elhelyezésre és túlmelegedés elleni védelmet biztosít.

 
Mindegyik termékverzió elérhető fehér és fekete színben is.
 
Ez a fekete színű, 'B' típusú okos termosztát, mely a két kimenetén fázist és nullát kapcsol, max. 16A teljesítményt ad le, ez a típus kifejezetten elektromos infrafűtés, fűtőszőnyeg, fűtőfólia (padlófűtés vagy falfűtés) kapcsolására szolgál; Ehhez a típushoz jár külső hőmérő is, mely a fűtőfólia visszaszabályozására szolgál, véd a fólia túlmelegedése ellen és elősegíti az energiatakarékos működését is;
 

Működéséhez AC (fázis és nulla vezetékes) bekötése szükséges, a vezérelt oldalon pedig max. 16A teljesítményt képes kapcsolni a kimenetén a fűtőfólia vagy fűtőszőnyeg felé.
Hasonlóan a többi eWeLink-es (Sonoff, SmartWise, KingArt stb.) eszközökhöz, ezt is a helyi WiFi router-hez kell csatlakoztatni egy okostelefonnal való párosítás során, és az internetkapcsolaton keresztül éri el a gyári eWeLink felhőt. Ezen keresztül az eWeLink app segítségével távolról is elérhető, vezérelhető.
 
Termosztát funkciók:
 

Elegáns LED kijelző, kapacítív érintő gombok
A minden napjára 6-6 programozható időpont+hőmérséklet beállítás
Üzemmódok: manuális (a termosztáton / app-ban megadott hőmérséklet) / programozott (a termosztáton / app-ban beállított idősávok szerinti automatikus hőmérséklet) / ECO (előre beállított, alacsonyabb hőmérséklet az energiatakarékos használathoz)
Áramszünet esetén is megjegyzett időzítési és hőmérsékleti beállítások
0,5 °C pontosságú hőmérséklet-érzékelés és vezérlés
Időzóna beállítási lehetőség
Gyerekzár
Beállítható célhőmérséklet: 5°C - 35 °C
Beállítható hiszterézis, beállítható hőmérséklet kalibráció, beállítható túlmelegedés elleni védelem (külső hőmérő esetén)
Hőmérséklet kijelzés: 5°C - 99 °C
Működési hőmérséklet tartomány: 0°C - 45 °C
Működési relatív páratartalom: 5%-95%
Teljesítmény: <1,5W
Óra hibatűrése: <1%
Anyag: PC+ABS (tűzálló)
Vízállóság: IP20
Amazon Echo, Google Home és IFTTT kompatibilis
eWeLink APP okosvezérléssel (Scene-nel / Jelenet-tel) más eWeLink eszközök nem vezérelhetőek vele.

 
Terméktulajdonságok:
 

Magyar nyelvű mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink, magyar nyelven is
Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a termosztát pillanatnyi állapota, üzemmód váltható, hőmérséklet-idő beállítások módosíthatóak
Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól a mobiltelefon app-ból az interneten át távolról ki vagy be kapcsolhatja és beállíthatja a fűtést
Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak vagy másoknak a távvezérléshez
Csoportok, szobák - csoportokba és szobákba rendezheti Sonoff és SmartWise okoseszközeit az eWeLink app-ban
Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, és Google Nest-hez is
A Sonoff és testvérmárkája, a SmartWise eszközök egymással kompatibilisek, egyaránt az eWeLink gyári app-ot használják.

 
A termékhez saját magyar nyelvű használati útmutatónkat is biztosítjuk vásárlóinknak, mely a weboldalunkról tölthető le.
 
Javasolt kiegészítők:
 
A termosztát fali aljzatba való hátsó része nem fér bele a legtöbb 60-65 mm-es kör alakú átmérőjű szerelvényaljzatba, így az ajánlott szerelvénydoboz hozzá a szintén EU-szabvány, nyolcsszög alakú Kaiser nyolcszögletű doboz, illetve gipszkarton falakhoz ez a típus.
Bővebben
16 958 Ft
Részletek
A SmartWise 2021-es őszi új terméke az eWeLink app kompatibilis, WiFi-vel felszerelt okos szoba termosztát. A 'B' típus a kimenetén max. 16A teljesítményű vezérlést biztosít elektromos fűtőszőnyeg, fűtőszálas padlófűtés számára. A fali LED panelen és az interneten keresztül okostelefonról is vezérelhető. Ez a fekete előlapos verzió.
Adatok
Gyártó
SmartWise
Cikkszám
SMW-TER-BB
Tömeg
299 g/db