TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

SONOFF iHost Smart Home Hub okosotthon helyi központ (RV1109 CPU, 2 GB DDR4 memória)

SONOFF iHost Smart Home Hub okosotthon helyi központ (RV1109 CPU, 2 GB DDR4 memória)
SONOFF iHost Smart Home Hub okosotthon helyi központ (RV1109 CPU, 2 GB DDR4 memória)
A 2023 tavasszal megjelent Sonoff iHost Smart Home Hub egy lokális, helyi vezérlést biztosító okosotthon hub, melyet az eWeLink APP kompatibilis Sonoff eszközök gyártója kínál, nem csak az eWeLink termékekhez.  
A SONOFF helyi vezérlőközpontja a felhős eWeLink platform szerepét képes lokálisan ellátni, így az otthon automatizálása gyorsabb és megbízhatóbb lesz. Ezzel a vízióval született meg a Sonoff iHost Smart Home Hub, amely lehetővé teszi az eszközök helyi vezérlését és okosvezérlések (jelenetek) beállítását egy helyi vezérlőkonzolon LAN-on keresztül. A helyi vezérlés nem korlátozódik a Sonoff és a SmartWise (és más eWeLink márkák) eszközeire, az iHost már megjelenéskor is támogatja gyártók, így az Aqara, a Philips vagy Ikea Zigbee eszközeit is. A Sonoff még 2023 év végéig ígéri a Matter támogatást is az eszközhöz, ami még jelentősebben kiterjeszti majd az eszköz kompatibilitását. 
Az eszköz szinte mindenkinek ajánlott, aki belépő szintű kész megoldást keres, de a felhős helyett helyi vezérléssel. A megoldás későbbi bővíthetősége is nagyon vonzóvá teszi a hub-ot, hiszen ha az alap rendszer nem tetszik, akkor Node-RED vagy épp Home Assistant támogatás is elérhető hozzá.
A hub két változatban (gyengébb / erősebb processzorral, illetve 2 GB / 4 GB memóriával) is elérhető.

Terméktulajdonságok:

lokális okosotthon vezérlőközpont, hub 
beépített Zigbee és Bluetooth (eWeLink-Remote) átjáró
Zigbee eszközök helyi párosítása
gyors és megbízható helyi okosvezérlések / jelenetek
privát rendszer, minden adat a helyi rendszerben marad
nyílt API és Add-on integrációk
SDMMC 2.0 memória bővítőkártya támogatása (max. 256GB)
100M Ethernet RJ45 port
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n szabvány
Zigbee 3.0
eWeLink CAST kompatibilis, saját egyedi webes vezérlőpultok hozhatóak létre

Kompatibilis eszközök: 

Wi-Fi-s eWeLink-kompatibilis eszközök
szabványos Zigbee 3.0 eszközök:
Sonoff Zigbee 3.0 eszközei (szenzorok, relék, nyomógomb stb.)
Aqara Zigbee 3.0 eszközei
IKEA Zigbee izzók
Philips Zigbee izzók


ONVIF és RTSP kamerák
SenseCAP LoRaWAN szenzor eszközök
a gyári kompatibilitási lista itt található


Sonoff iHost hub hardver (2 GB verzió)
A Sonoff megoldásában egy Rockchip RV1109 kétmagos CPU dolgozik 2GB DDR4 RAM társaságában, melyhez alaplapra integrálva 8GB eMMC tárhelyet kapunk. Ez egy Compute modulként van az iHost alaplapjára rögzítve, azaz később akár cserélhető is. A fenti tárhelyet tovább bővíthetjük egy akár 256GB micro SD kártyával.Az USB-C tápról működő kis szerver USB 2.0 bővítő portot és 10/100 Ethernet csatlakozót is tartalmaz. De kapunk még beépített mikrofont és hangszórót is az eszközben, valamint 4 funkciógombot és egy RGB LED állapotkijelzőt. Ezeket egészíti ki egy Silicon Labs EFR32MG21 Zigbee SoC, illetve egy 2.4G Wi-Fi + BLE RTL8723 Wireless Modul.
Integrációk
Az iHost támogatja az Open API-t és Add-onok telepítését is.
Az eWeLink add-on segítségével a korábban a felhős rendszerre párosított (és LAN-funkcióval ellátott egyes eWeLink) eszközöket is hozzá tudjuk adni a helyi hub-hoz.
De elérhető add-on Node-RED, Tasmota, TTS, Homebridge vagy épp a HomeAssistant támogatáshoz is. Elérhető időjárás-szolgáltatási és TTS integráció is.

BETA FIRMWARE!
A termék jelenleg (2023 júniusban) elérhető firmware verziója a tapasztalatok szerint még nem végleges, az eszközt jelenleg elsősorban tesztelésre, fejlesztésre ajánljuk.
Bővebben
38 070 Ft
Részletek
Sonoff iHost Smart Home Hub egy lokális, helyi vezérlést biztosító okosotthon hub, melyet az eWeLink APP kompatibilis Sonoff eszközök gyártója kínál, nem csak az eWeLink termékekhez. Kompatibilis nem csak a legtöbb Wi-Fi-s Sonoff, SmartWise és más eWeLink termékkel, hanem a Sonoff Zigbee 3.0 eszközeivel is, valamint az Aqara Zigbee 3.0 eszközeivel és az IKEA Zigbee izzóival is.Ez a 2 GB memóriával felszerelt, kisebb precesszoros verzió.
Adatok
Gyártó
Sonoff
Cikkszám
SON-HUB-IHOST2GB
Tömeg
357 g/db