TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Sonoff GK-200MP2-B motorosan forgatható kamera (FullHD felbontás IR PT), WiFi, eWeLink app kompatibilis (R2)

Sonoff GK-200MP2-B motorosan forgatható kamera (FullHD felbontás IR PT), WiFi, eWeLink app kompatibilis (R2)
Sonoff GK-200MP2-B motorosan forgatható kamera (FullHD felbontás IR PT), WiFi, eWeLink app kompatibilis (R2)
Sonoff GK-200MP2-B motorosan forgatható kamera (FullHD felbontás IR PT), WiFi, eWeLink app kompatibilis (R2)
Bővebben
15 600 Ft
Részletek
A Sonoff eszközök vezérlésére szolgáló eWeLink mobiltelefonos app 2019 eleje óta lehetővé teszi, hogy a vezérelt Sonoff és Sonoff-kompatibilis (pl. SmartWise) okoseszközöket (konnektor, kapcsoló relé, villanykapcsoló, stb.) figyelő kamerák képe is megjelenjen az app-ban az eszköz vezérlő képernyőjén.
Az eWeLink kamera funkcióról ebben a blogban írtunk először.
Az app funkciónak köszönhetően egy (kifejezetten eWeLink-kompatibilis) kamera, mint például ez az új beltéri, motorosan forgatható/dönthető Sonoff GK-200MP2-B kamera beüzemelésével az app-ból vezérelt okoseszközt meg is figyelhetjük, például ellenőrizhetjük a segítségével az élőképen, hogy az interneten át, távolról az app-ból kinyitott vagy bezárt garázskapu valóban kinyílt vagy bezáródott-e.
Az eWeLink app (és ez a Sonoff GK200MP2-B kamera) támogatja a kamera 360 fokos körbe mozgatását körbe és fel-le, így körbe is nézhetünk a helyiségben a kamera használatával.
Az app-ban a kamera funkció (és ez a mikrofonos kamera) képes hang átvitelére is.

 
 
 
A beépített 15 méteres hatósugarú IR (infrared), azaz infravörös LED-eknek köszönhetően éjjel, teljes sötétben is működik (lásd a jobb oldali képet), és szépen kirajzolódnak az infra megvilágításban a tárgyak fekete-fehérben.
A kamera aktuális képe az eWeLink app-ban a kamera eszköznél is megtekinthető, ezen a képernyőn vezérelhető a forgás (lásd a jobb oldali képernyőmentésen), valamint egy eWeLink app-hoz párosított okoseszközhöz is hozzáadható (lásd a bal oldali képen), hogy KI / BE kapcsoló (és egyéb vezérlő gombok) felett is megjelenjen.
A Sonoff új kamerája Nem csak WiFi -képes, hanem vezetékes hálózat (LAN) vezeték (RJ-45) fogadására is alkalmas.
A kamerába SD kártya is elhelyezhető, és ekkor helyi SD kártyára is menthető videó.
Mindazonáltal ez nem egy biztonsági kamera, hanem egy speciális eWeLink app kompatibilis beltéri webkamera, elsősorban tárgyak és terület megfigyelésére és a PT funkciónak köszönhetően körülnézésre.
Az eWeLink app lehetővé teszi azt is, hogy a pillanatnyi kameraképről a telefonunkra képernyőfotót vagy videót rögzítsünk. Ez ilyenkor a telefonunkra kerül, nem az SD kártyára.
A telefon elfordítása esetén a kamera képe teljes képernyőn is nézhető.
A kamerához a falra szereléshez egy egyszerű adapter is a termék része. Plafonra (fejjel lefelé), oldalfalra is szerelhető, vagy bútorra is helyezhető (adapter nélkül).

A kamera eWeLink app-pal való párosítása szuper egyszerű, a kamera hangazonosítást használ a telefonnal való párosításra, így a párosításhoz csak a kamera mellé kell tennünk a telefonunkat, a többit a telefon és a kamera elintézik.
A kamera támogatja az RTSP protokollt is, így NVR rendszerekkel is összekapcsolható, nem csak az eWeLink app-pal!Az R2 verzió már a gyári eWeLink felhőbe is képes menteni a felvételeket (mely külön előfizetéses szolgáltatás).
A kamera jellemzői:

széles látószögű lencse
(motoros) forgatás: 340° jobbra-balra forgathatóság és 120° fel-le dönthetőség
Full HD 1080P felbontás
Mozgásérzékelés
Valós idejű riasztás telefonra
Automatikus éjszakai (IR) üzemmód
Két irányú hangkommunikáció (mikrofon és hangszóró)
Támogatja az RTSP protokolt, NVR, VLC, purecodec támogatás
SD kártya foglalat (SD kártya nem a termék része, min. Class 10 besorolású, max 128GB)
Az élő P2P videókép hozzárendelhető az eWeLink app-ban a vezérelt Sonoff/SmartWise eszközök vezérlőfelületéhezAz 5V gyári tápegység külön termék, nem az R2 kamera része!
Az eWeLink app már magyar nyelven is elérhető!

 
A csomag tartalma:
 

Sonoff GK200MP2-B kamerafali tartó adapter

 
Adatok
Gyártó
Sonoff
Cikkszám
SON-KAM-GK200-R2
Tömeg
330 g/db