TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

SONOFF R5 vezeték nélküli, eWeLink-Remote (Bluetooth) fali kapcsoló, 6 gombos, jelenet-kapcsoló

SONOFF R5 vezeték nélküli, eWeLink-Remote (Bluetooth) fali kapcsoló, 6 gombos, jelenet-kapcsoló
SONOFF R5 vezeték nélküli, eWeLink-Remote (Bluetooth) fali kapcsoló, 6 gombos, jelenet-kapcsoló
SONOFF R5 vezeték nélküli, eWeLink-Remote (Bluetooth) fali kapcsoló, 6 gombos, jelenet-kapcsoló
Bővebben
4 890 Ft
Részletek
A Sonoff R5 egy vezeték nélküli, elemmel működő, 6 gombos, fali villanykapcsoló formájú távirányító, mely nem a Sonoff eszközöknél megszokott 433MHz-es RF, hanem az eWeLink-Remote nevű, Bluetooth Low Energy technológiát használja. 
A kapcsoló megjelenése (antracit szürke színe, nyomógombjainak stílusa) hasonló a Sonoff NSPanel LED-kijelzős csillárkapcsolóhoz.

eWeLink-Remote (BT) vevőegységes eszközökhöz párosítható hozzá, például a Sonoff Mini R3 relékhez, valamint az európai verziójával hamarosan megjelenő Sonoff M5 (R2) kapcsolócsaládhoz is majd. A gyári specifikáció az RF-nél jóval nagyobb hatótávolságot, nyílt terepek akár 90m távolságot ígér.

Figyelem: 433 MHz-es RF vevős eszközökhöz, például Sonoff RF reléhez és Sonoff TX T1, T2, T3 kapcsolókhoz, vagy SmartWise T4 kapcsolókhoz nem párosítható! 
6 gombja akár 6 darab különböző Sonoff Mini R3 reléhez is párosítható, így egy szoba akár 6 különböző fogyasztóját is vezérelhetjük vele. Nem csak a Sonoff Mini R3 reléket kapcsolhatjuk azonban vele, hanem más eszközöket is, de ez esetben is szükségünk van egy Mini R3 relére a közelében, hiszen más eszközök vezérlését a Mini R3 WiFi és internet-kapcsolatán át, a felhőben megadott szabályok (okosvezérlések / jelenetek) szerint van lehetőség. Egy okosvezérlés (jelenet) létrehozásával megadhatjuk, hogy a Sonoff R5 kapcsoló egy-egy gombja melyik más WiFi-s eszközt vezérelje, de eszközök csoportját is kapcsolhatjuk vele egyszerre. A R5 kapcsolót tehát használhatjuk vezetéknélküli kapcsolóként, csoportos kapcsolásra avaggy jelenet-vezérlőként, sőt, fali tartójából kivéve távirányítóként is.Több Sonoff R5 kapcsolót egy Mini R3 reléhez párosítva használhatjuk az R5 kapcsolókat a Mini R3-ra kötött világítás vezetéknélküli alternatív vagy keresztváltó kapcsolóiként is.A 6 nyomógomb mindegyike ráadásul három féle kapcsolási módot is tud kezelni: kapcsolás, dupla gombnyomás, hosszú gombnyomás, melyekhez különböző okosvezérléseket / jeleneteket párosíthatunk.A kapcsolóhoz a Sonoff matricákat is biztosít, melyekkel a gombokat meg tudjuk jelölni a könnyű azonosíthatóság érdekében.
A kapcsoló elemet nem tartalmaz, az külön rendelhető. A gyártó specifikációja szerint napi 10 kapcsolás esetén kb. 2 éves elem élettartamra lehet számítani.
A kapcsolót alapját a falra csavarral, vagy a csomagban található (tartozék) öntapadós matricákkal rögzíthető, az utóbbi különösen praktikus bútorokra való sérülésmentes rögzítéshez. A fali tartóból az R5 kapcsoló ki is emelhető, és távirányítóként is használható.
Bekötést, vezetékezést értelemszerűen nem igényel, hiszen vezetéknélküli távirányítóként funkcionálva vezérel más eWeLink eszközöket. Emiatt nincs a falba besüllyesztett része, a kapcsoló teljesen lapos, és így bárhova (akár fali aljzatra is) felszerelhető, akár utólag is.
 
Terméktulajdonságok:

6 fizikai nyomógombos fali kapcsoló A jelenetekben három féle kapcsolási módot is tud kezelni: kapcsolás, dupla gombnyomás, hosszú gombnyomásVezetéknélküli kapcsoló, elemmel működikAkár hat külön eWeLink-Remote (Bluetooth) vevős okoseszközzel (relével, villanykapcsolóval) is párosítható
EU és magyar szabvány szerinti méret: 86x86mm a kapcsoló előlapja
Csavarral vagy a csomagolásban található öntapadós matricával rögzíthető a falra tetszőleges helyen, akár fali süllyesztett aljzatot eltakarva is
eWeLink-Remote nevű (Bluetooth Low Energy) vezérléssel kapcsolja a vele párosított Sonoff eszközöket, vagy az interneten át más WiFi-s eWeLink eszközöket (okosvezérlések / jelenetek által)

A termékhez és a mobil App-hoz saját magyar nyelvű használati útmutató elérhető vásárlóink számára, a weboldalról letölthető formában.
Adatok
Gyártó
Sonoff
Cikkszám
SON-KAP-R5
Tömeg
130 g/db