TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

SONOFF NSPanel Pro érintőképernyős eWeLink vezérlőpanel, fehér kerettel

SONOFF NSPanel Pro érintőképernyős eWeLink vezérlőpanel, fehér kerettel
SONOFF NSPanel Pro érintőképernyős eWeLink vezérlőpanel, fehér kerettel
SONOFF NSPanel Pro érintőképernyős eWeLink vezérlőpanel, fehér kerettel
SONOFF NSPanel Pro érintőképernyős eWeLink vezérlőpanel, fehér kerettel
SONOFF NSPanel Pro érintőképernyős eWeLink vezérlőpanel, fehér kerettel
A SONOFF 2023. elején megjelenő terméke, a Sonoff NSPanel Pro nem más, mint egy érintőképernyős okosotthon vezérlőpanel. Világítás, kapcsolók, fűtőtestek, konnektorok, szinte minden eWeLink okoseszköz vezérelhető lesz róla.

Az NSPanel Pro azonban több, mint egy kis fali érintős tablet, hiszen beépített szabványos Zigbee 3.0 bridge funkciót is tartalmaz, azaz Zigbee átjáróként is használhatjuk. Kompatibilis a Philips Hue Zigbee izzókkal és az IKEA Zigbee izzókkal is. Az 1.5.4 firmware verziótól eWeLink-Remote (Bluetooth hub) funkció is kerül bele, így ha vezetéknélküli eWeLink-Remote (Bluetooth) kapcsolókat párosítunk vele, akkor más eWeLink eszközöket is kapcsolhatunk a segítségével.

Támogatja az eWeLink kamerák hozzáadását és azok élő képének a megjelenítését is, valamint két NSPanel Pro között kaputelefon, vagy szobák közötti intercom hívás is létrehozható.

Home Assistant kompatibilis. Firmware update-el 2023 Q4-ben Matter kompatibilitást is kap majd.

Ez fehér keretes verzió.
Bővebben
38 990 Ft
Részletek
Központi vagy szobánkénti vezérlőpanel Wi-Fi-s eWeLink eszközök vezérléséhez

Az eWeLink app-ot használó WiFi-s okosotthon eszközeinket is vezérelhetjük róla a gyári eWeLink felhőn keresztül, hiszen összesen maximum három képernyőre osztva csoportosíthatjuk az eszközeinket (a megjeleníteni kívánt eszközöket az app-ban állíthatjuk be minden egyes NSPanel-hez), és az NSPanel Pro felületéről nem csak ki/bekapcsolhatjuk őket, hanem a szenzorok adatait és állapotát is megnézhetjük.

Vezérlőpanel manuális eWeLink jelenetek indítására

Az eWeLink app-ban létrehozott, manuális indítású jelenet vezérlések (vagy csoportos vezérlések) indítására is rendelkezésre áll egy képernyő, melyre kihelyezett jeleneteket az app-ban állíthatjuk be. Egy érintéssel elindíthatjuk a kívánt jelenetet az érintőpanelen, például létrehozhatunk "hazaértem" és "elmentem itthonról" jelenetet is a világítás lekapcsolásához, vagy éppen egyes jelenetek letiltására vagy engedélyezésére.

Zigbee átjáró

Az NSPanel Pro-ba épített eWeLink-platform kompatibilis Zigbee átjáróhoz akár az NSPanel felületéről, akár a megszokott módon az eWeLink app-ból párosíthatjuk a kompatibilis Zigbee szenzorokat, villanykapcsolókat, reléket, és konnektorokat. Kompatibilis nem csak az eWeLink Zigbee eszközökkel, és más gyártók (eWeLink app által támogatott típusú) szabványos Zigbee 3.0 eszközeivel, de a Philips Hue Zigbee izzókkal és az IKEA Zigbee izzókkal is.

A Sonoff Zigbee Bridge Pro-hoz hasonlóan a Zigbee Bridge három Security (biztonsági) üzemmódot is támogat: HOME (otthon), AWAY (távol), SLEEP (alvó) üzemmódot, a pillanatnyi üzemmódot az app-ban és az NSPanel Pro-n is beállíthatjuk. Minden üzemmódhoz beállíthatunk szenzorokat vagy egyéb bemeneteket, melyek esetén az NSPanel Pro hangszórója helyi hangriasztást ad. Például HOME (otthon) üzemmódban csak a bejárati ajtón evő Zigbee nyitásérzékelő riasszon, AWAY (távol üzemmódban) minden mozgásérzékelő is, SLEEP (alvás) üzemmódban pedig a nappali és az elszoba mozgásérzélője is riasszon.

Bluetooth átjáró

Az 1.5.6 firmware verziótól az eszközbe belekerült egy eWeLink-Remote (Bluetooth) hub funkció is, így ha vezetéknélküli eWeLink-Remote (Bluetooth) kapcsolókat (pl. Sonoff R5 kapcsolót vagy S-MATE modult) párosítunk vele, akkor az NSPanelt Bluetooth vevőegységnek használva, a vezetéknélküli Bluetooth modulokról / kapcsolókról más eWeLink eszközöket is kapcsolhatunk.

Kamerák képének megjelenítése

Támogatja nem csak az eWeLink app-kompatibilis kamerák hozzáadását és azok élő képének a megjelenítését, és a mobiltelefonon futó eWeLink Camera app képének a megjelenítését, hanem RTSP protokoll kompatibilis és DIY (ESP32-CAM) kamerákat is hozzáadhatunk az NSPanel Pro felületén. (Ez utóbbiak az eWeLink app-ból nem, csak az NSPanel képernyőjén jelennek majd meg.)

Egy előszobában telepített NSPanel Pro-t kaputelefonként használhatunk, és megnézhetjük az NSPanel Pro képernyőjén, hogy ki áll a kapuban vagy a bejárati ajtó előtt, és azt is, hogy mi a helyzet a ház egyes helyiségeiben vagy éppen a kertben.

A kétirányú hangot támogató eWeLink kamerák esetében bele is hallhathatunk a kamera körüli zajokba, és vissza is szólhatunk a kamera hangszóróján át.

Intercom, avagy hívások átvitele telefon/tablet app és NSPanel Pro, valamint két NSPanel Pro között is

Több NSPanel Pro között intercom hanghívás is létrehozható, illetve a telefonon / tableten futó app segítségével is felhívhatjuk bármelyik NSPanel Pro-t.

Energia panel

A fogyasztásmérési funkcióval felszerelt eWeLink eszközök esetén egy panelen nyomon követhetjük az eszközök által mért fogyasztást is.Termosztát funkció

Az eWeLink app-ban (akár több), felhő alapú termosztát jellegű beállítást is létrehozhatunk. Ehhez csak meg kell adnunk, hogy melyik hőmérséklet szenzor adatait szeretnénk használni (pl. egy Sonoff vagy SmartWise vezeték nélküli Zigbee hőmérőt), meg kell adnunk, hogy melyik eWeLink kapcsolórelét (vagy kapcsolót) szeretnénk kapcsolni vele, és máris beállíthatjuk automatikus vagy manuális vezérlésre a kapcsolást. Fűtés és hűtés üzemmódok közül is választhatunk. (1 és 5 fok közötti hiszterézist adhatunk meg a ki/bekapcsoláshoz.)Webböngésző

Az eWeLink app-ban beállíthatunk tetszőleges webcímeket, melyeket egyetlen érintéssel megnyithatunk az NSPanel Pro 480x480 px-es, 3,95" méretű érintőképernyőjén.Kompatibilitás, további upgrade-ek

Az NSPanel Pro egy Home Assistant kompatibilis eszköz. Firmware update-el 2023 Q4-ben Matter kompatibilitást is kap majd.

Egyéb funkciók:

ébresztő
timer (visszaszámláló)
pillanatnyi és 7 napos időjárás előrejelzés (beállítható a város)
beállítható hangerő
beállítható képernyő kikapcsolási idő
beállítható háttérkép
Hardver jellemzők:

4,95" 480x480px felbontású TFT LCD képernyő, multi-touch támogatással
16,7millió színt támogat
kétirányú hangtámogatás (mikrofon + hangszóró)
a beépített fényérzékelő szenzornak köszönhetően automatikus képernyő fényerő beállításra is van mód
4-magos Cortex-A35 CPU
Mali-G31 GPU
8 GB eMMC ROM
2GB DDR3 RAM
fali aljzatba is beépíthető (fázis+nulla kell a működéséhez), de asztali tartó is elérhető hozzá
Firmware (alapszoftver) frissítések: https://sonoff.tech/product-review/product-insight/sonoff-nspanel-pro-version-update-information-and-faq/
Adatok
Gyártó
Sonoff
Cikkszám
SON-KIE-NSPPROW
Tömeg
500 g/db