TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Sonoff POW Elite 16D WiFi-s 16A fogyasztásmérős okosrelé (POWR316D)

Sonoff POW Elite 16D WiFi-s 16A fogyasztásmérős okosrelé (POWR316D)
Sonoff POW Elite 16D WiFi-s 16A fogyasztásmérős okosrelé (POWR316D)
Sonoff POW Elite 16D WiFi-s 16A fogyasztásmérős okosrelé (POWR316D)
Bővebben
7 500 Ft
Részletek
A Sonoff POW Elite 16D egy 16A / 230V kapcsolására és fogyasztásmérésére alkalmas okosrelé. A kis méretű fogyasztásmérős relé az interneten keresztül mobiltelefonról távolról is vezérelhető: ki/be kapcsolható, időzíthető ki/bekapcsolásra, és max. 16A / 230V kapcsolására és fogyasztásmérésre is alkalmas.
A Sonoff POW Elite fogyasztásmérője 6 havi, óránként bontású áramfogyasztási adatot tárol az eWeLink felhőben, a fogyasztási történet grafikonja megtekinthető az app-ban, valamint az adatok le is tölthetőek. Kis LCD képernyőjén képes kijelezni a pillanatnyi áramerősséget, teljesítményt és feszültséget, valamint az össz-fogyasztási értéket. 


Beállíthatjuk az eszközt arra is, hogy push üzenetet küldjön az app-ba a megadott napi vagy havi fogyasztási határérték elérésekor. A fogyasztásmérési adatok reset-elhetőek / törölhetőek is az app-ban.
OPS (azaz túlterhelés elleni védelmi) funkciójánál megadhatunk túlfeszültségi, túláram, túlteljesítmény határértéket, melynek elérésekor a relé lekapcsol.

A WiFi-s relé közvetlenül a Wi-Fi router-re kapcsolódik fel és éri el az eWeLink gyári felhőt, így működéséhez és távolról való vezérléséhez nincs szükség központi eszközre, hub-ra. 
A reléhez jár egy kis adapter, mellyel villamossági szekrény DIN-sínre is felszerelhető. 

Egy elektromos áramkörre kötve zárhatjuk és megszakíthatjuk vele az áramkört, azaz ki/be kapcsolhatjuk a vezérelt kimenetre kötött elektromos készüléket. Internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó App segítségével távolról vezérelhetjük a kapcsolót, és beállíthatunk időzített ki/be kapcsolást is. Természetesen a készülék rendelkezik fizikai nyomógombos kapcsolóval is. A távoli elérés lehetősége megosztható a családtagokkal is. Tökéletes megoldás háztartási elektromos eszközök elektromos áram fogyasztásának a mérésére, és a fogyasztás optimalizálására is.  Olyan esetekben is praktikus az időzített okos vezérlése, ha az adott eszközben nem szükséges állandóan működnie, csak szakaszosan kell ki/be kell kapcsolni (pl. akvárium keringető, fűtésvezérlő áramkör). Használatával kényelmesen távolról is bekapcsolhatjuk a kívánt készülékeket még mielőtt hazaérnénk, és kényelmesen időzíthetünk vele kikapcsolást is, hogy energiát és költséget takarítsunk meg.
Fogyasztásmérője mutatja a pillanatnyi fogyasztást, már nem csak az app-ban, hanem az Elite verziónál a kis LCD képernyőn is, és óránkénti bontású fogyasztási statisztika is rendelkezésünkre áll a mobil App-ban, melyet le is tölthetünk CSV formátumban.

Terméktulajdonságok:

A korábbi verziónál nagyobb teljesítményű, 16A és 20A változatban elérhető, ez a 16A max. teljesítményű kisebb verzió
Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól távolról ki vagy be kapcsolhatja a rá kötött elektromos eszközöket.
Maygyar nyelvű mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink
Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a kapcsoló relé aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklus.
Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak a távvezérléshez
Készülékcsoportok – Csoportba rendezheti készülékeit, és egy kattintással többet is ki vagy bekapcsolhat
Okosvezérlés, automatizmusok – Más relék, kapcsolók, érzékelők adatai alapján akár automatikusan is vezérelhető a ki/be kapcsolás
Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, valamint IFTTT-hez is (az IFTTT integráció előfizetést igényel)
Aktuális áramfogyasztás mérése – pillanatnyi fogyasztás kijelzése az App-ban és az Elite verzió kijelzőjén is. Kis LCD képernyőjén képes kijelezni a pillanatnyi áramerősséget, teljesítményt és feszültséget, valamint az össz-fogyasztási értéket. 
Tetszőleges időszak áramfogyasztásának mérése – áramfogyasztási stopperóra funkció, méri az elindítástól a leállításig az áramfogyasztást
Áramfogyasztási statisztika - napi és havi összfogyasztási statisztika az App-ban (óránkénti bontásban, az elmúlt 6 hónapra)Értesítés (push üzenet) küldése meghatározott fogyasztás elérésekor - Beállíthatjuk az eszközt arra is, hogy push üzenetet küldjön az app-ba a megadott napi vagy havi fogyasztási határérték elérésekor.
Adatok
Gyártó
Sonoff
Cikkszám
SON-REL-POW16D-R3
Tömeg
142 g/db