TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Sonoff RF (R2) WiFi+RF okosrelé

Sonoff RF (R2) WiFi+RF okosrelé
Sonoff RF (R2) WiFi+RF okosrelé
Sonoff RF (R2) WiFi+RF okosrelé
Bővebben
4 400 Ft
Részletek
A Sonoff RF egy internetről vezérelhető és időzíthető okos kapcsolórelé, megjelenésében a Sonoff Basic-hez hasonló típus, de annak az RF / rádióvezérlésre is alkalmas verziója. Ez tehát egy olyan WiFi-vel és 433 MHz-es rádiós vevőegységgel is felszerelt kapcsoló relé, amit 230V AC betápra kötve, zárhatjuk és megszakíthatjuk vele az áramkört, azaz ki/be kapcsolhatjuk a vezetékre kötött elektromos készüléket. Internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó App segítségével távolról vezérelhetjük a kapcsolót, és beállíthatunk időzített ki/be kapcsolást is. 433 MHz-es rádiós távirányítók és RF fali kapcsolók segítségével is kapcsolható.
Természetesen a készülék rendelkezik fizikai nyomógombos kapcsolóval is. A mobilapp-on keresztüli távoli elérés lehetősége megosztható a családtagokkal is. Tökéletes megoldás háztartási elektromos eszközök okos vezérlésére, melyeknek nem szükséges állandóan működnie, szakaszosan kell ki/be kell kapcsolni (pl. akvárium keringető vagy levegőztető). Használatával kényelmesen távolról is bekapcsolhatjuk a kívánt készülékeket még mielőtt hazaérnénk, és kényelmesen időzíthetünk vele kikapcsolást is, hogy energiát és költséget takarítsunk meg.Egy (vagy több) RF / rádiós távirányítóval vagy RF vezetéknélküli fali kapcsolóval  együtt használva alkalmas világítás vagy 230V fogyasztók vezetéknélküli kapcsolóról való vezérlésére is.
Terméktulajdonságok:

433.92 MHz-es RF / rádiós távirányítóval vagy RF fali kapcsolókkal is vezérelhető kb. 20-40 méteres körzeten belül (nyílt terepen)
Magyar nyelvű mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink, magyar nyelven is
Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a relé aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól a mobiltelefon app-ból az interneten át távolról ki vagy be kapcsolhatja a relét (és a rá között eszközöket)
Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklus.
Időzített kikapcsolás - beállítható a konnektor arra is, hogy minden bekapcsolás után bizonyos idővel automatikusan kikapcsoljon
Impulzus kapcsolás: beállítható a relé impulzus kapcsolásra is, azaz egy megadott hosszúságú rövid kapcsolásra (pl. jellemzően 0,5 vagy 1 másodperc)
Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak vagy másoknak a távvezérléshez
Csoportok, szobák - csoportokba és szobákba rendezheti Sonoff és SmartWise okoseszközeit az eWeLink app-ban
Okosvezérlés (Scene) – Az Okosvezérlés / Scene eWeLink app funkció segítségével létrehozhat különböző Sonoff / SmartWise eszközök közötti feltételes vezérléseket is. Például egy TH10 reléhez kapcsoló hőmérséklet vagy páratartalom érzékelő adatai alapján kapcsolhat egy Sonoff S26 konnektort, vagy egy Sonoff RF Bridge átjáróhoz párosított RF mozgásérzékelő jele alapján kapcsolhat egy Sonoff vagy SmartWise okos villanykapcsolót is, de két WiFi-s eszköz be és kikapcsolását is összehangolhatja (pl. egy Sonoff villanykapcsoló WiFi-n át bekapcsolhat egy Sonoff WiFi-s okoskonnektort).
Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, és Google Nest-hez is
A Sonoff és testvérmárkája, a SmartWise eszközök egymással kompatibilisek, egyaránt az eWeLink gyári app-ot használják.
Az eWeLink app már magyar nyelven is elérhető!Adatok
Gyártó
Sonoff
Cikkszám
SON-REL-RF-R2
Tömeg
52 g/db