TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Sonoff TH20 Origin (R3) WiFi-s okosrelé, hőmérő bemenettel, 230V (20A) kapcsolásra (THR320)

Sonoff TH20 Origin (R3) WiFi-s okosrelé, hőmérő bemenettel, 230V (20A) kapcsolásra (THR320)
Sonoff TH20 Origin (R3) WiFi-s okosrelé, hőmérő bemenettel, 230V (20A) kapcsolásra (THR320)
Sonoff TH20 Origin (R3) WiFi-s okosrelé, hőmérő bemenettel, 230V (20A) kapcsolásra (THR320)
Bővebben
7 000 Ft
Részletek
A Sonoff THR320 a Sonoff TH okosrelé-család új 2022 nyarán megjelent TH Origin R3-as termékverziója, mely elődjéhez, a Sonoff TH10/TH16-hoz hasonlóan egy WiFi-s, interneten keresztül mobiltelefonról távolról is vezérelhető, időzíthető okosrelé, mely 230V (max. 20A) kapcsolására képes.
Vezetékes hőmérő, páratartalom érzékelő szenzor és talajnedvesség érzékelő szenzor is kapcsolható hozzá, képes a mért hőmérsékleti / páratartalom / talaj nedvességi adatok alapján automatikusan is kapcsolni. A korábbi R2 verzió jack dugós csatlakozója helyett az R3 verzió már RJ9 csatlakozó-aljzattal van ellátva.
Az R3 verzió egyik újdonsága, hogy a mért adatokat rögíti is a felhőbe, és az app-ban 6 havi historikus adat visszemenőleges alakulása grafikonon is megtekinthető. 

Kompatibilis az alábbi szenzorokkal:

Sonoff SI7021 hőmérséklet és páratartalom szenzor;
Sonoff AM2301 hőmérséklet és páratartalom szenzor;Sonoff DS18B20 vízállló rúdhőmérő;
Sonoff MS01 talajnedvesség-érzékelő.


A szenzorok külön termékek, nem a relé tartozékai.A WiFi-s relé MAUNÁLISAN is ki/bekapcsolható az eWeLink app-ból, és átállítható AUTOMATIKUS üzemmódba is, melyben ki és bekapcsolási hőmérséklet / páratartalom / talajnedvesség értékeket adhatunk meg több napszakhoz / időszakhoz is.  A hőmérséklet alapú automatikus KI/BE kapcsolásnál tizedes fok celsius pontosságú adatot lehet megadni.

Internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó eWeLinkApp segítségével távolról vezérelhetjük a kapcsolót, és beállíthatunk időzített ki/be kapcsolást is. Természetesen a készülék rendelkezik fizikai nyomógombos kapcsolóval is. A távoli elérés lehetősége megosztható a családtagokkal is. Tökéletes megoldás háztartási elektromos eszközök okos vezérlésére, melyeknek nem szükséges állandóan működnie, szakaszosan kell ki/be kell kapcsolni (pl. akvárium keringető vagy levegőztető). Használatával kényelmesen távolról is bekapcsolhatjuk a kívánt készülékeket még mielőtt hazaérnénk, és kényelmesen időzíthetünk vele kikapcsolást is, hogy energiát és költséget takarítsunk meg.
A relé ideális választás például ventillátorok, elektromos fűtőtestek, elektromos infra fűtések, radiátorok, párásítók, páramentesítők, légkondícionálók, öntözőrendszerek, üvegházak és akváriumok vezérlésére is. Szenzorral együtt használva, WiFi-s távvezérelhetőségének köszönhetően megfigyelhető távolról más helységek és épületek aktuális hőmérséklete és páratartalom értéke is, és automatikus fűtés és párásító/pártlanító üzemeltetését is el tudja látni a mobiltelefon app-ban megadható ki és bekapcsolási határértékek mentén.

 
Terméktulajdonságok:

Magyar nyelvű mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink, magyar nyelven is;
Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a relé aktuális állapota (be vagy kikapcsolt);
Adatelőzmények - A mobil App-ban fél évnyi mérési eredmény megjelenik grafikonon;
Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól a mobiltelefon app-ból az interneten át távolról ki vagy be kapcsolhatja a relét (és a rá között eszközöket)
Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklus.
Valós idejű hőmérséklet és páratartalom kijelzés (app-ban) – SI7021 hőmérséklet és páratartalom érzékelő hozzákapcsolása esetén
Valós idejű hőmérséklet kijelzés (app-ban) –  DS18B20 vízálló hőmérő hozzákapcsolása esetén
Valós idejű talajnedvesség kijelzés (app-ban) - MS01 talajnedvesség szenzor hozzákapcsolása esetén
Impulzus kapcsolás: beállítható a relé impulzus kapcsolásra is, azaz egy megadott hosszúságú rövid kapcsolásra (pl. jellemzően 0,5 vagy 1 másodperc)
Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak vagy másoknak a távvezérléshez
Csoportok, szobák - csoportokba és szobákba rendezheti Sonoff és SmartWise okoseszközeit az eWeLink app-ban
Okosvezérlés (Scene) – Az Okosvezérlés / Scene eWeLink app funkció segítségével létrehozhat különböző Sonoff / SmartWise eszközök közötti feltételes vezérléseket is. Például egy THR316 reléhez kapcsoló hőmérséklet vagy páratartalom érzékelő adatai alapján kapcsolhat egy Sonoff S26 konnektort;
Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, és Google Nest-hez is
A Sonoff és testvérmárkája, a SmartWise eszközök egymással kompatibilisek, egyaránt az eWeLink gyári app-ot használják.
Az eWeLink app már magyar nyelven is elérhető!
Adatok
Gyártó
Sonoff
Cikkszám
SON-REL-TH20-R3
Tömeg
129 g/db