TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

SmartLife kültéri kamera Wi-Fi Full HD 1080p IP65 Maximális akku élettartam: 4 hónap Cloud / Micro SD 5 VDC Mozgásérzékelővel Éjjellátó Android™ & iOS Fehér

SmartLife kültéri kamera  Wi-Fi  Full HD 1080p  IP65  Maximális akku élettartam: 4 hónap  Cloud / Micro SD  5 VDC  Mozgásérzékelővel  Éjjellátó  Android™ & iOS  Fehér
SmartLife kültéri kamera Wi-Fi Full HD 1080p IP65 Maximális akku élettartam: 4 hónap Cloud / Micro SD 5 VDC Mozgásérzékelővel Éjjellátó Android™ & iOS Fehér
SmartLife kültéri kamera | Wi-Fi | Full HD 1080p | IP65 | Maximális akku élettartam: 4 hónap | Cloud / Micro SD | 5 VDC | Mozgásérzékelővel | Éjjellátó | Android™ & iOS | Fehér
Bővebben
32 290 Ft
Részletek
Ez a Full HD Nedis® Intelligens IP-kamera rendkívül felhasználóbarát: egyszerűen csatlakoztassa a Wi-Fi-hez, és már készen is áll arra, hogy figyelemmel kísérje a háza körüli területet, még akkor is, amikor nincs otthon. A kamera vízálló IP65-ös háza a 10 méteres hatótávolságú infravörös LED éjjellátó funkcióval kombinálva hosszabb tartósságot és mindig tiszta képet biztosít, évszaktól, napszaktól és időjárási körülményektől függetlenül.

Az IP-kamera rendkívül rugalmas - bárhol is van, csak internetkapcsolatra és egy okostelefonra van szüksége, hogy azonnali értesítéseket kapjon mozgás észlelésekor, vagy olyan élő vagy korábbi felvételeket nézzen, amelyek automatikusan elindulnak, amikor a telefonja mozgás érzékelését jelzi. A kamera teljes mértékben vezeték nélküli, így nincs többé szükség közeli tápaljzatra, és nem kell többé megfúrni a falat a vezetékek elrejtéséhez.

Mivel nincs szükség vezetékekre és tápaljzatra, és a csomag tartalmazza a szereléshez szükséges anyagokat, a gyors üzembe helyezési útmutató segítségével a kamera könnyen felszerelhető a ház külső falára.

A kétirányú kommunikáció támogatása lehetővé teszi, hogy még beszélgetést is folytasson a kamera előtt álló személlyel. Minden felvétel automatikusan elküldhető a felhőalapú tárhelyre (előfizetéses szolgáltatás) vagy a microSD kártyára (nem tartozék), ha a kamera mozgást érzékel. A mozgásérzékenység beállítható, hogy a kamera ne rögzítsen mindig automatikusan, amivel meghosszabbíthatja az akkumulátor élettartamát.

Full HD felbontásban (1920x1080 pixel) rögzíti a felvételeket, így gondoskodik a megörökített képek maximális tisztaságáról. Az 1/3 hüvelykes CMOS érzékelő segítségével rögzített HD videók és 1280x720 pixel felbontású képek kristálytisztán jelennek meg. A kamera emellett a 10 méteres hatótávolságú infravörös LED éjjellátó üzemmódnak köszönhetően éjszaka is ugyanolyan nagy teljesítményt biztosít.

A Nedis® SmartLife ismertetése
Fedezze fel széles körű és folyamatosan bővülő termékkínálatunkat, például izzóinkat, kapcsolóinkat, aljzatainkat, érzékelőinket és kameráinkat, amelyek mind egy egyszerűen kezelhető és intuitív alkalmazással vezérelhetők.
Keressen csupán egy intelligens lámpát vagy aljzatot, vagy automatizálja akár az egész házat, az intelligens technológia ma már rendkívül könnyedén hozzáférhető.
Adatok
Gyártó
Nedis
Cikkszám
WIFICBO20WT
Tömeg
395 g/db