TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

SmartLife beltéri kamera Wi-Fi Full HD 1080p Cloud / Micro SD Éjjellátó Android™ & iOS Fehér

SmartLife beltéri kamera  Wi-Fi  Full HD 1080p  Cloud / Micro SD  Éjjellátó  Android™ & iOS  Fehér
SmartLife beltéri kamera Wi-Fi Full HD 1080p Cloud / Micro SD Éjjellátó Android™ & iOS Fehér
SmartLife beltéri kamera | Wi-Fi | Full HD 1080p | Cloud / Micro SD | Éjjellátó | Android™ & iOS | Fehér
Bővebben
23 650 Ft
Részletek
A bármely intelligens otthon rendszer alapvető kiegészítőjeként használható Smart Home IP-kamera kiegészítő hub nélkül, közvetlenül csatlakoztatható az otthoni Wi-Fi-hálózathoz, így a helyiségben észlelhető bármilyen mozgásra vagy hangra elindul.
Az egység kiegészítő hőmérséklet-érzékelőjével szintén megfigyelhető a helyiség környezeti hőmérséklete és páratartalma.
Teljes mértékben kompatibilis a Nedis® SmartLife választékának más termékeivel.

Intelligens IP-kamera
Az otthoni automatizálás most még egyszerűbb. Ez az egyszerűen használható kamera könnyedén csatlakoztatható meglévő Wi-Fi-hálózatához, így a helyiségekben bármilyen hang vagy mozgás megfigyelhető.
A FULL HD felbontásban (1920×1080 pixel) való rögzítés a megörökített képek maximális tisztaságáról gondoskodik. A kamera teljesítménye ráadásul éjszaka is ugyanolyan jó: az éjjellátó üzemmód 5 méteres hatótávot biztosít.
A kamera az akár 128 GB-os microSD-kártyák (nem tartozék) támogatásával számtalan felvétel tárolását teszi lehetővé, rugalmas, hajlítható kialakítása révén pedig a helyiség bármely pontján elhelyezhető, hogy 1/4"-es CMOS-érzékelőjén 110°-os látószögben rögzítse a felvételeket.
Az egységhez kamerakonzol is tartozik, amellyel a helyiség falára lehet rögzíteni.

Babafigyelőként is használható
Ez az intelligens IP-kamera kétirányú kommunikációról gondoskodik (beszéd és hallgatás), és a tiszta hangátvitelnek köszönhetően babafigyelőként is használható.

Időjárás-figyelőként is használható
Az eszközbe telepített pára- és hőmérséklet-érzékelő ezenkívül információt képes szolgáltatni a helyiség klímájáról.

A Nedis® SmartLife
Fedezze fel az egyetlen egyszerűen használható és intuitív alkalmazáson keresztül vezérelhető termékek - például izzók, kapcsolók, aljzatok, érzékelők és kamerák - széles körű és folyamatosan bővülő választékát. Az Amazon és a Google Home által támogatott hangvezérlési funkciók, valamint az, hogy meglévő Wi-Fi-hálózatán kívül nincs másra szükség, a csatlakoztatott, intelligens otthont igazán egyszerűvé teszik.
Keressen csupán egy intelligens izzót vagy aljzatot, vagy automatizálja akár az egész házat, az intelligens technológia ma már rendkívül könnyedén hozzáférhető.
Adatok
Gyártó
Nedis
Cikkszám
WIFICI11CWT
Tömeg
202 g/db