TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

SmartLife beltéri kamera Wi-Fi HD 720p Dönthető billenthető Cloud / Micro SD Éjjellátó Android™ & iOS Szürke/Fehér

SmartLife beltéri kamera  Wi-Fi  HD 720p  Dönthető billenthető  Cloud / Micro SD  Éjjellátó  Android™ & iOS  Szürke/Fehér
SmartLife beltéri kamera Wi-Fi HD 720p Dönthető billenthető Cloud / Micro SD Éjjellátó Android™ & iOS Szürke/Fehér
SmartLife beltéri kamera | Wi-Fi | HD 720p | Dönthető billenthető | Cloud / Micro SD | Éjjellátó | Android™ & iOS | Szürke/Fehér
Bővebben
20 410 Ft
Részletek
A bármely intelligens otthon rendszer alapvető kiegészítőjeként használható Nedis® Smart Home IP-kamera pásztázási és döntési funkciót is biztosít, így a teljes helyiség áttekinthető a használatával.
A vezeték nélkül vezérelhető biztonsági kamera kiegészítő hub nélkül, közvetlenül csatlakoztatható az otthoni Wi-Fi-hálózathoz, így a helyiségben észlelhető bármilyen mozgásra vagy hangra elindul.

Intelligens IP kamera
Az otthoni automatizálás most még egyszerűbb. Ez az egyszerűen használható kamera könnyedén csatlakoztatható meglévő Wi-Fi-hálózatához, így a helyiségekben bármilyen hang vagy mozgás megfigyelhető.
HD felbontásban (1280×720 pixel) rögzíti a felvételeket, így gondoskodik a megörökített képek maximális tisztaságáról. A kamera teljesítménye ráadásul éjszaka is ugyanolyan nagy: az éjjellátó üzemmód 10 méteres hatótávot biztosít.
A kamera az akár 128 GB-os (nem mellékelt) microSD-kártyák támogatásával számtalan felvétel tárolását teszi lehetővé, stílusos és kompakt kialakítása révén pedig a helyiség bármely pontján elhelyezhető, hogy az 1/4” méretű CMOS-érzékelő minden aktiválásakor 110°-os látószögben rögzítse a felvételeket.
A pásztázási és döntési funkció lehetővé teszi, hogy a kamera a telefonon vagy táblagépen keresztüli vezérléssel nagyobb területet lefedjen.

A Nedis SmartLife
Fedezze fel az egyetlen egyszerűen használható és intuitív alkalmazáson keresztül vezérelhető termékek - például izzók, kapcsolók, aljzatok, érzékelők és kamerák - széles körű és folyamatosan bővülő választékát.
Mindegy, hogy csupán egy intelligens izzót vagy kamerát keres, vagy az egész házat automatizálni szeretné, az intelligens technológia ma már rendkívül könnyedén hozzáférhető.
Adatok
Gyártó
Nedis
Cikkszám
WIFICI20CGY
Tömeg
215 g/db