TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

SmartLife beltéri kamera Wi-Fi Full HD 1080p Cloud / Micro SD Éjjellátó Android™ & iOS Fehér

SmartLife beltéri kamera  Wi-Fi  Full HD 1080p  Cloud / Micro SD  Éjjellátó  Android™ & iOS  Fehér
SmartLife beltéri kamera Wi-Fi Full HD 1080p Cloud / Micro SD Éjjellátó Android™ & iOS Fehér
SmartLife beltéri kamera | Wi-Fi | Full HD 1080p | Cloud / Micro SD | Éjjellátó | Android™ & iOS | Fehér
Bővebben
16 390 Ft
Részletek
A bármely intelligens otthon rendszer alapvető kiegészítőjeként használható Nedis® Smart Home IP-kamera kiegészítő hub nélkül, közvetlenül csatlakoztatható a Wi-Fi-hálózathoz, így a helyiségben észlelhető bármilyen mozgásra vagy hangra elindul.

Intelligens IP Kamera
Az otthoni automatizálás most még egyszerűbb. Ez az egyszerűen használható kamera könnyedén csatlakoztatható meglévő Wi-Fi-hálózatához, így a helyiségekben bármilyen hang vagy mozgás megfigyelhető.
A Full HD felbontásban (1920x1080 pixel) való rögzítés a megörökített képek maximális tisztaságáról gondoskodik. Ráadásul a kamera éjszaka is ugyanolyan hatékony: az infravörös LED-ek akár 5 méterig biztosítják az éjjellátást.

A kamera az akár 128 GB-os microSD-kártyák (nem tartozék) támogatásával számtalan felvétel tárolását teszi lehetővé, kompakt kivitele révén pedig a helyiség bármely pontján elhelyezhető, hogy az 1/2,9” méretű CMOS-érzékelőnek köszönhetően 120°-os látószögben rögzítse a felvételeket.

A Nedis® SmartLife ismertetése
Fedezze fel széles körű és folyamatosan bővülő termékkínálatunkat, például izzóinkat, kapcsolóinkat, aljzatainkat, érzékelőinket és kameráinkat, amelyek mind egy egyszerűen kezelhető és intuitív alkalmazással vezérelhetők.
Mindegy, hogy csupán egy intelligens izzót vagy kamerát keres, vagy az egész házat automatizálni szeretné, az intelligens technológia ma már rendkívül könnyedén hozzáférhető.
Adatok
Gyártó
Nedis
Cikkszám
WIFICI40CWT
Tömeg
220 g/db